Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Damaklar kasiniyo gariplerimin anacii pis maymusslar cok tatlilar yaaa ❤❤❤❤

Damaklar kasiniyo gariplerimin anacii pis maymusslar cok tatlilar yaaa ❤❤❤❤

Bizimkinin dişler bitti :) baya oldu aslancim ya :) ama oyun ve bağımlılığa döndü artık. alissin pis ponçik oğlum

dün dedim ki buna
oğlum bebekler emer. büyüdükçe annenin sütü azalır. sonra biter. bebeklerde büyür cocuk olur. o yüzden anneyi emmezler süt bitince bardaktan içerler. sen artık çocuk oldun. annenin sütü azaldı biticek yakinda. bardakyan süt icmeye hazir mısın

oğlum da kafasını hayir anlamında sallayarak hazırım dedi. yani hazır değilim diyo

hazır değil misin dedim

hayır dedi

niye hazır değilsin peki dedim

misss meme dedi

tamam artık dedim içimden bu büyümüş laf yetistirecek kadar güçlü çenesi

vaaayyyy dislamiyler deee

bagaaa cilve ogretin beybiler
kocama cilve yapiyim :) sonra da çok uykum var deyip yatiyim
Gıdısından öpecen ama dudişten değil boynunu koklayacaksın ama kendinde mis gibi kokacaksın ufak dokunuşlar da artık neresine olduğunu sen bilecen al sana cilve

Gıdısından öpecen ama dudişten değil boynunu koklayacaksın ama kendinde mis gibi kokacaksın ufak dokunuşlar da artık neresine olduğunu sen bilecen al sana cilve

abooo zepra açık konum atti baga hiç bu kadar net cilve tarifi almamıştım teşekkür ederim zepracim Allah razı olsun

Kurban olurum yaaaas ❤
Dötünü yerimmm onun erkek olmus iyice

Demee deme bnmki diyo sonra cocuklar diyon sessizce kacyoo yanimdann tuzagima dusuremiyorummmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…