- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.301
- 128
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #18.801
Damaklar kasiniyo garipleriminbütün çocuklar mi ayniiii yoksa bu topikteki çocuklar mi böyle denk geldi. niye bu kadar benziyo birbirine yaa
Allah kolaylık versin aslancim:) bizimki hala gece rüyasında mi görüyo ne icli icli meme diye ağlayarak uyaniyo
Ayyyy deme KuZum uzaktan izleme gel cilveleşekkk
Yaaaa dimeee oyle seni de yeriz tosbik tosbik gibi oluruz mis gibimmm
Canimsin ne kanim isindi ya sanaOlur mu ya ben neyim ki senin yanında
Bn tenhalara goturemiyomvaaayyyydislamiyler deee
bagaaa cilve ogretin beybiler
kocama cilve yapiyim :) sonra da çok uykum var deyip yatiyim
Isınmayanın kanı kurusunCanimsin ne kanim isindi ya sana
Damaklar kasiniyo garipleriminanacii pis maymusslar cok tatlilar yaaa ❤❤❤❤
Gıdısından öpecen ama dudişten değil boynunu koklayacaksın ama kendinde mis gibi kokacaksınvaaayyyydislamiyler deee
bagaaa cilve ogretin beybiler
kocama cilve yapiyim :) sonra da çok uykum var deyip yatiyim
Gıdısından öpecen ama dudişten değil boynunu koklayacaksın ama kendinde mis gibi kokacaksınufak dokunuşlar da artık neresine olduğunu sen bilecen al sana cilve
Bn tenhalara goturemiyomCilweleri yemiyo benimki artik kuru cilwelesme diyip totosunu donup yatyo
Daha neler varda burda söylememabooo zepra açık konum atti bagahiç bu kadar net cilve tarifi almamıştım teşekkür ederim zepracim Allah razı olsun
Kurban olurum yaaaas ❤Bizimkinin dişler bitti :) baya oldu aslancim ya :) ama oyun ve bağımlılığa döndü artık. alissin pis ponçik oğlum
dün dedim ki buna
oğlum bebekler emer. büyüdükçe annenin sütü azalır. sonra biter. bebeklerde büyür cocuk olur. o yüzden anneyi emmezler süt bitince bardaktan içerler. sen artık çocuk oldun. annenin sütü azaldı biticek yakinda. bardakyan süt icmeye hazir mısın
oğlum da kafasını hayir anlamında sallayarak hazırım dedi. yani hazır değilim diyo
hazır değil misin dedim
hayır dedi
niye hazır değilsin peki dedim
misss meme dedi
tamam artık dedim içimdenbu büyümüş laf yetistirecek kadar güçlü çenesi
Bu gece kacisi yokkksenin durum da iyiymiş baya kuru cilve istemiyo demek
Daha neler varda burda söylemem
Demee deme bnmki diyo sonra cocuklar diyon sessizce kacyoo yanimdannGıdısından öpecen ama dudişten değil boynunu koklayacaksın ama kendinde mis gibi kokacaksınufak dokunuşlar da artık neresine olduğunu sen bilecen al sana cilve
Aynen ondan özele gel cilve tarifi istiyorsanaynen söyleme nazar değer kıznazar değmese ban degebilir
Kurban olurum yaaaas ❤
Dötünü yerimmm onun erkek olmus iyice
Çocukları uyutunca yap sende gece cilveleşDemee deme bnmki diyo sonra cocuklar diyon sessizce kacyoo yanimdanntuzagima dusuremiyorummmm
Aminn cokkk cok amin insallah ❤❤❤❤❤❤❤❤yaaa ne çabuk büyüyüp akıllandi hayret ettimAllah bağışlasın cümlemizin yavrusunu
Youlost16 ma da tez zamanda versin inşallah
Ayyyy amin canım ağzın ballll yesin ballllyaaa ne çabuk büyüyüp akıllandi hayret ettimAllah bağışlasın cümlemizin yavrusunu
Youlost16 ma da tez zamanda versin inşallah
Aynen ondan özele gel cilve tarifi istiyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?