- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #18.821
Ahahahha tamam canım anlaştık o haldetamam özele gelirim o zamanAllah razı olsun beybiiii
Çocukları uyutunca yap sende gece cilveleş
Örtmenim wallah oyle yapyom tam tavsani tuzagima dusuruyorum derken biri anneeee suuuuuu diye cigligi basyo yada cisimmmm diyee adam da heycan adrenalin filan kalmiyorÇocukları uyutunca yap sende gece cilveleş
Yoksa biz ayarliyoz onlar birakmiyokız işte uyumayan çocuk başa belabenimki de gece uyanir sürekli
Hamuruna ben yapınca bol uyku hapı atacam ahahhah sende gece 4 uyandır adamıkız işte uyumayan çocuk başa belabenimki de gece uyanir sürekli
Yoksa biz ayarliyoz onlar birakmiyo
Uyudukları ilk an giriş işe bul çaresini be yapma böyleÖrtmenim wallah oyle yapyom tam tavsani tuzagima dusuruyorum derken biri anneeee suuuuuu diye cigligi basyo yada cisimmmm diyee adam da heycan adrenalin filan kalmiyor
Nadirlesti burdan tiyolari alip alacam vicdansizin canini
Bnde bende ama benimki uyuyup kalyo bazen ben uzgun ben bitapaynen yaaabizimkinin kesin uyduğu bi saat aralığı var o saatte tuzak kuruyom ben
Hamuruna ben yapınca bol uyku hapı atacam ahahhah sende gece 4 uyandır adamı
Yapcam alcam caniniUyudukları ilk an giriş işe bul çaresini be yapma böyle
Bnde bende ama benimki uyuyup kalyo bazen ben uzgun ben bitap
Benimdeee benimdeeee tobe surusem kalkmaz mendebur beni o hallerde birakir donum elimde koscam ewin icinde deli diwanetövbe kalkmaz gece dörttebide üstüne sinirlenir bide zaten gece oniki birden sabaha kadar oğlanı uyutmakla geciyo vaktim benim
gece yarısına kadar yakalayamazsam kocam balkabağına dönüşüyo
Bende bugun alcamYapcam alcam canini
Yoksa bana zindan gecelerrrrr
İşini bilmiyosun ondan canım yoksa öylede kalkıyorlar kitövbe kalkmaz gece dörttebide üstüne sinirlenir bide zaten gece oniki birden sabaha kadar oğlanı uyutmakla geciyo vaktim benim
gece yarısına kadar yakalayamazsam kocam balkabağına dönüşüyo
Ben bir cilweli ceylan edasiyla mis gibim banyomu etmisim zar zor firsat bulup mis kokularimi surmusumBende bugun alcam
Geç gelip erken is basi yapyo ama yarin pazar kacisi yokkkİşini bilmiyosun ondan canım yoksa öylede kalkıyorlar ki
Ahahahha gece bitince yazalım ikimizde bakalım kiminki tuzaga düşmüş görcezBen bir cilweli ceylan edasiyla mis gibim banyomu etmisim zar zor firsat bulup mis kokularimi surmusumEgerki almazsam canini onada uyku yokk
Benimdeee benimdeeee tobe surusem kalkmaz mendebur beni o hallerde birakir donum elimde koscam ewin icinde deli diwane
Ben bugun de yarın da değerlendircemGeç gelip erken is basi yapyo ama yarin pazar kacisi yokkk
İşini bilmiyosun ondan canım yoksa öylede kalkıyorlar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?