Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocukları uyutunca yap sende gece cilveleş
Örtmenim wallah oyle yapyom tam tavsani tuzagima dusuruyorum derken biri anneeee suuuuuu diye cigligi basyo yada cisimmmm diyee adam da heycan adrenalin filan kalmiyor
Nadirlesti burdan tiyolari alip alacam vicdansizin canini

Örtmenim wallah oyle yapyom tam tavsani tuzagima dusuruyorum derken biri anneeee suuuuuu diye cigligi basyo yada cisimmmm diyee adam da heycan adrenalin filan kalmiyor
Nadirlesti burdan tiyolari alip alacam vicdansizin canini
Uyudukları ilk an giriş işe bul çaresini be yapma böyle

Hamuruna ben yapınca bol uyku hapı atacam ahahhah sende gece 4 uyandır adamı

tövbe kalkmaz gece dörtte bide üstüne sinirlenir bide zaten gece oniki birden sabaha kadar oğlanı uyutmakla geciyo vaktim benim

gece yarısına kadar yakalayamazsam kocam balkabağına dönüşüyo

tövbe kalkmaz gece dörtte bide üstüne sinirlenir bide zaten gece oniki birden sabaha kadar oğlanı uyutmakla geciyo vaktim benim

Benimdeee benimdeeee tobe surusem kalkmaz mendebur beni o hallerde birakir donum elimde koscam ewin icinde deli diwane

İşini bilmiyosun ondan canım yoksa öylede kalkıyorlar ki

Ben bir cilweli ceylan edasiyla mis gibim banyomu etmisim zar zor firsat bulup mis kokularimi surmusum Egerki almazsam canini onada uyku yokk
Ahahahha gece bitince yazalım ikimizde bakalım kiminki tuzaga düşmüş görcez

Benimdeee benimdeeee tobe surusem kalkmaz mendebur beni o hallerde birakir donum elimde koscam ewin icinde deli diwane

ulen dertler hep ayni heee

ne etsek bilemedim olmuyo bi yerden sonra

donla koşma fikri çok iyiymis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…