Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ise yararsa bu bilgi çok sevinirim valla :) :)

Allah gönlüne göre versin inşallah:)

ben bi saat ayağımda salladım ara ara agladi uyumicam diye
iki tane olsa bas edemem eminim fir fir olurdu benimkiler de

Allah kolaylık versin. kaç gibi yatiyolar.
Yatmak uyku ben o kelimelere kac zamandir fransizim
Bunlar yuzunden koca kaciyo ben kovaliyom artik ahh ne hallerdeyim isyannnnnnn
11 demeden net uyumuyolar cunku tik sesine uyuyan uykusuzluktan bayilan cocuk sesi dydumu cin gibi acyolar gozlerini

Yatmak uyku ben o kelimelere kac zamandir fransizim
Bunlar yuzunden koca kaciyo ben kovaliyom artik ahh ne hallerdeyim isyannnnnnn
11 demeden net uyumuyolar cunku tik sesine uyuyan uykusuzluktan bayilan cocuk sesi dydumu cin gibi acyolar gozlerini

biz küçükken annem babam hiç ugrasmazdi haaa. saat dokuz dedi mi bütün ışıklar kapanır herkes yatardı onların odada tv de vardi. biz de saf saf uyumicaz diye beklerken uyuyakalirdik

şimdi aynısını bizim oğlana yapıyoruz. bakiyoruz uyumicak gibi hel beraber bütün ışıkları tektek kapatip uyumaya gidiyoruz bakiyo kaçış yok mecbur uyuyo. sonra da biz vinnnn

Ohhhh misss bi iki sene war gibi bnm rahata ermeme balim cok zor durumdayim help help
Bazen o kadar sessizlige hasret hissediyorum ki uyuyorum mesela biri geliyo anne biri meme agzinda bi sagima geciyo bi soluma yatak bana hasret ben yataga

Ohhhh misss bi iki sene war gibi bnm rahata ermeme balim cok zor durumdayim help help
Bazen o kadar sessizlige hasret hissediyorum ki uyuyorum mesela biri geliyo anne biri meme agzinda bi sagima geciyo bi soluma yatak bana hasret ben yataga

ay benimki zahmet edip dönmezdi de yahu ben ağladıkça bı sağa bi sola gecirirdim. gece emmesini kestim. hala uyanıp duruyo ama en azından daha az yoruyo

baktım deli gibi gündüz saldiriyo emcem diye. artık süt bitti dedim bugün. kademeli iki kademede kesmis oldum vermicem artık ya oyuna cevirdi iyice. gündüz de kesince gece uyur belki :)

sen de geceyi kes olmazsa :)

Daha 15 aylik balim kesemem ki 2 yas bi yaklassin bende bi dinlenmis olcam aslanda oyuncak etti iyce agzinda tutuyo emmiyo bile gozu sagda solda heryerde memeeeeee meeeemeeee diye inliyoo ne memede hal kaldi ne sutyenlerde ne atletlerde ezis buzus oldular heppp

ben de kiyamadim gece emmesine ama kıymak lazimmis resmen bağımlı olmuş gece emmesini kesmeyince.

benimki tam manyakti meme hep acik olcak kapattigimi gördüğü an ağlayarak gelir açar emer gider oynardi gezer gezer gelir bakardi meme acikta mi degil mi

bakalım iki yaşı beklemeden kemis oldum ben de ama normal bi meme emmesi yok ki çocuğun böyle daha iyi olcak gibi:)

Aynen ya aynen kapayinca gelip aciyo donuyo dolaniyo bakip kontrol ediyo
En iyisini yapmissin 20 aylik olsun bende yavasca basliycam cunku cok zor bi durum

Aynen ya aynen kapayinca gelip aciyo donuyo dolaniyo bakip kontrol ediyo
En iyisini yapmissin 20 aylik olsun bende yavasca basliycam cunku cok zor bi durum

bütün çocuklar mi ayniiii yoksa bu topikteki çocuklar mi böyle denk geldi. niye bu kadar benziyo birbirine yaa

Allah kolaylık versin aslancim:) bizimki hala gece rüyasında mi görüyo ne icli icli meme diye ağlayarak uyaniyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…