- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #18.941
Yok be ben atabiliriz kiNe o öyle buradan yasak diye özelden değişik fotograflar mı atiyorsunuz birbirinize
Aman ne diyorsunuz zepra hanımcımOlsun ben aşkından kor olmaya razıyım (Allah korusun)
Şifreni ver ben yapayımUfff nickimi hircin tirtil yapicaktim ayarlamayi beceremedim
BilmiyorumNiye resmiyete döndün
Üzdün..Bilmiyorum
Buyuyunce bende kebelek olcamŞifreni ver ben yapayım
KesinÜzdün..
Nolsun canım iyilik sağlık yorgunluk harmanladım işteNoldu hatunn
Bende isten geldim pazara gittim simdide kapya biberden kislik yapcam sen sormadin ama sormus gibi cevapladim dimiNolsun canım iyilik sağlık yorgunluk harmanladım işte
Ellerine sağlık. Sormamışım evet O benim ayıbımBende isten geldim pazara gittim simdide kapya biberden kislik yapcam sen sormadin ama sormus gibi cevapladim dimi
Yaaaa ask olsun asil o benim mikroplugumEllerine sağlık. Sormamışım evet O benim ayıbım
Kavanoz kapakları kara borsaya düştü diyorlar. Parmağın var mı bu işteBende isten geldim pazara gittim simdide kapya biberden kislik yapcam sen sormadin ama sormus gibi cevapladim dimi
BirYaaaa ask olsun asil o benim mikroplugumAyni ben gibi guluyo cok tatli hahahaaha
Evet beyaz kapak ticaretine basladimmmKavanoz kapakları kara borsaya düştü diyorlar. Parmağın var mı bu işte
Ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?