- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #18.961
Enine cizgiliysen olmaz, boyuna cizgiliysen ben olurum sana hayran yavrum
Sanırsın duvarHiç kimse
O nasıl oluyo ya gaffur gibi miEnine cizgiliysen olmaz, boyuna cizgiliysen ben olurum sana hayran yavrum
Ayyy pijamani vicdanina kadar cekersen cinsiyet degistirir nufusuma alirim gaffur dedin heycanlandim yineO nasıl oluyo ya gaffur gibi mi
Vardım vardım daK Kendinisevenbirii bakalım varabilcen mi sağ salim
Ne istiyorsun tam olarakSanırsın Odun
Ben atladim bugun bisuru konusulmus gene takatim yok geri sayfalara bakmaya ...Vardım vardım dasizin kocişleriniz yok mu yahu gidip adamları avlasanizya sabaha birike birike bir hal oluyor msjlar, birikmeden okuyum da kaciyim dedimdi iyi ki biriktirmemisim yani
Kociş ne yaVardım vardım dasizin kocişleriniz yok mu yahu gidip adamları avlasanizya sabaha birike birike bir hal oluyor msjlar, birikmeden okuyum da kaciyim dedimdi iyi ki biriktirmemisim yani
Ay Allah kahretmesin kahkaha attım bütün bina uyanmış olabilirAyyy pijamani vicdanina kadar cekersen cinsiyet degistirir nufusuma alirim gaffur dedin heycanlandim yine
Çocuğu uyuttum karşılıklı kanepeler de uzanıyoruz. O sabaha kadar çalışacak. Yani sabaha kadar yazabilirimVardım vardım dasizin kocişleriniz yok mu yahu gidip adamları avlasanizya sabaha birike birike bir hal oluyor msjlar, birikmeden okuyum da kaciyim dedimdi iyi ki biriktirmemisim yani
Bende boyle gelmistim kimse hosgeldin demedi bende hosgitmedim yuzsuzum sanirimKizlar ben geldim
SeniNe istiyorsun tam olarak
Hoş geldin hatunKizlar ben geldim
Kardesimi cagirdim bizimkiler yok diye bizde kalcak kocam icerde onunla kime salliyam donu anacimAy Allah kahretmesin kahkaha attım bütün bina uyanmış olabilirbide don sallamış ya
Hosbuldum cankus napiyosunuz bakm bugun uzak kaldim sizlerdenHoş geldin hatun
Oturup konuşuyoruz işte. Ama hep bi trip bi tafra. Çiçek gönderiyorum odun diyosun, yerim diyorum helal değil diyosun aaaaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?