- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #18.981
Mehter marsi anacimAnkara marşı mıydı, İzmir marşı mı?
Bana sallaKardesimi cagirdim bizimkiler yok diye bizde kalcak kocam icerde onunla kime salliyam donu anacim
Don muhabbeti hariç baya muhabbet döndü bugünHosbuldum cankus napiyosunuz bakm bugun uzak kaldim sizlerden
Neee anlamadim kizzz bata neDon muhabbeti hariç bata muhabbet döndü bugün
Peki bu mjı okurken üstüme su dökmeye ne demeliOturup konuşuyoruz işte. Ama hep bi trip bi tafra. Çiçek gönderiyorum odun diyosun, yerim diyorum helal değil diyosun aaaaahhh
2 ileri 1 geri. Sana gelsin minik tırtılımMehter marsi anacim
Allah kahretmesin bu tlf. Kendi tlf bozuldu. Küçücük tlf yazamıyorumNeee anlamadim kizzz bata ne
Yaaaa nasilda duygu yuklu dimii ceddin deden biseyli baban2 ileri 1 geri. Sana gelsin minik tırtılım
Ne yazacagidunnn dikkatle yaz bakimAllah kahretmesin bu tlf. Kendi tlf bozuldu. Küçücük tlf yazamıyorum
Peki bu mjı okurken üstüme su dökmeye ne demelisenin soru cevaplama stiline hastayım niliyon mu
Baya yazacaktım. Çok önemli bir kelime değildi aslındaNe yazacagidunnn dikkatle yaz bakim
Zebra desenli pacali donumu gormek ister misin bebekEn sevdiğiiiiimmm
Bana msj atifsalara doymuyorum herhal bugun
Sende özele gel bakalım senden de resim bekliyorum
Kızlar biz çıkalım isterseniz? Özelden mesajlaşmaya yorulmayın biz çıkarız rahatsız olmayın.Sende mi özele gelsen
Bende iki çocuklu bi kadın olunca senin gibi cooll olacak miyim acebaKociş ne ya
2 çocuk var 2 iki two. Onlar uyumadan olup olmaması çok farketmiyor canım ya
Kocan olsa topigin yüzüne bakmiycan demekÇocuğu uyuttum karşılıklı kanepeler de uzanıyoruz. O sabaha kadar çalışacak. Yani sabaha kadar yazabilirim
Benim yasaklanan ipana reklamim geldi dislerin guzelligine yandigimKızlar biz çıkalım isterseniz? Özelden mesajlaşmaya yorulmayın biz çıkarız rahatsız olmayın.
Her daim cool olacak kadar akıllısın sen. Çookkk önceki bir yazımda dediğim gibi sana güveniyorum. Av olma, avcı olBende iki çocuklu bi kadın olunca senin gibi cooll olacak miyim aceba
Yoksa çocuklardan kocayi avlayamıyorum diye cinnet mi geciricem
ikinci ihtimal daha olağan gibi ama
Kocan olsa topigin yüzüne bakmiycan demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?