- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #19.341
Hayirrr hayirrrEki Görüntüle 2307678
Napim ben şimdi yıldönümüde yaklasmısken geri cevirmesem miB Brunello Cicinelli AnneAslan
Evlerinizdeki muhabbete bile dahil oldum iyi miYoulost16 bugün sbh bi yarışma programında zebrayi sordular yarışan kişiye, çizgili vs diye ipucu var tabi soruda ben bi atladım kutsal zebraaa çakal zebraaa diye eşim sok kız zebra tamam da kutsal ne çakal ne diyo adam ben bi bozuldum afjsfhjah sonra tabi gülme krizine tutulduk adamla
Hayirrr hayirrrkilicimi kalkanimi geri cektim cok guzel solemis askemmm boswer piril piril parlat narin parmaginda
Dur simdiiii ben neden ucuza gittim len sabah poaca aldi geldi bnm odun sadiciiii
YaaaaaParmağımı bi görsen ne kadar narin olduğunu anlardın
AY evet bi poğacaya gitmişsin bak şimdi sen ben pırlanta sen poğacaaaa aboowww kavga meselesi
Gevezeden ıslak odunu isteYaaaaa
Adami bi wurup geliyorum dur heleee
Giydim kuzum hemenB Brunello Cicinelli ben gelene kadar senin seksü geyşa uyanmış be cicimK KurkmantoluS balım ayaklarını üşütme lütfen, bebis mevzusu önemli malum
Allah iyiliğini versin zaten o mana da demedim bende of utandım ahahahaYok gız o manada yiyemem
Biri ıslak odun mu dediGevezeden ıslak odunu iste
Taktiklerin anası normal değil miAllah iyiliğini versin zaten o mana da demedim bende of utandım ahahaha
He ben DidimBiri ıslak odun mu dedi
Taktiklerin anası normal değil mi
Yok yok utanma biz bizeyikAllah iyiliğini versin zaten o mana da demedim bende of utandım ahahaha
Ben utanılacakbişey yapmadım den utanYok yok utanma biz bizeyik
Ula zalım avrad onca mesaj yazdık
gah güldük gah ağladık
simdiii yeni gelen övez (yavru cücük acemi) kestenkeleler
Mekanı mesken mi edecekler ??
Heppinize küstüm hıhhhhh
İnsan bi ozelden noldu feno üzerine selvi mi devrildi niye sesin cikmiyo diye biiii şoooordan sorarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?