- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #19.321
Günaydın canımGünaydın arkadaşlar ancak yazdım
Biliyordum zaten ağlarsa anam ağlar....Asil kadınımı üzeni üzerim
Alnını karışlarım alnını
Muhabbet bağımlısı bunlar Elhanım, muhabbet krizine girdikleri zaman gözleri hiçbirşey görmüyor. Ama sen üzülme, ben seni her zaman görürüm. Bir ana, yavru kertenkelesini nerde olursa olsun mutlaka görür, hem kızma onlar da kardeşNasılsın buram buram kalite kokan hatunum
Seni yapamadım. Sen ilk kertenkelelerdensin. O zamanlar tecrübesiz idim. Küçük idim. Cahil idim, foliksiz idim. Ama sende bir evlatsın. Hepimiz seni böyle kabullenip sevdik
Koptumsen en çıtır yavrumsun, hişt fıstık ver bir yanak
Biz yorgunken yaparız da onlar yapmaz kutsişim. Zaten açıkçası yapmama lüksü de bırakmıyorlar, en azından benimki öyle. Ama onlar nazlandım mı ikiletmiyorlar bile. Çok değişikler
Diloscum ben de Çankırı geliniyim canım. Çok geçmiş olsun.Çok sağol kuzum Çankırı'da bir kaç ev yıkılmış bina değilde yerler fln çatlamış tek katlı evler biraz eski olduğu için taşları fln yıkılmış büyük bişey yok da ufak tefek şeyler var cnm bunla geçmiş olsun kuzum
Patronun kızı olayı çok komikti. @ZeyZey0761 in canı sıkılıyormus işyerinde , patrona kufredelim mi dedim...stres atsın diye...o da patron benim babam dedi....Patronun kızı kim?Bende yetişemiyorum bunların hızına
Mmmm ellerine sağlık tatlım benimevde olsaydı senşn usulden yapardım
Patronun kızı çok atarlı annem....sen yokken giderim de giderim diye tutturdu zor zaptettim.Patronun kızını bende bilmiyorum yalnız biri bana da açıklarsa müteşekkir olurum
Bidahakine dene limonsuzum. Turşu ve ekşi seviyorsan tabiEllerine sağlık
Geçmiş olsun canımUnutur muyum hiç, hiç birinizi unutmam lakin yavrum hasta oldu iyice. Ateşlendi, halsiz ve bitkin. İyileşmesi için çabalıyorum. Bekle beni, inşallah döneceğim.
giydim aneyyyy gitdim çorabımıAllah, enerji dolu girişin beni enerjilendirdi
Ayacıklarını üşütme bak çocuğun olmaz.
Ama üşümeyi de özlemişim ben kendi adıma. Yazdan çok bunaldım. Yağmur olsun kar olsun donalım artık
Ay seni yirimmmmmGünaydın güzel girişlimm
Teşekkür ederimAfiyet olsun miniğim ♥
Kocam yemedi bari sen yiiiigiydim aneyyyy gitdim çorabımı
Sen hangi şehirdesin ki ciiciii
Ay seni yirimmmmm
Afiyet bal şeker olsunKuzularım benim seksü geyşam uyandı. Kahvaltı edeceğiz. Hadi öptüm hepinizi en kıymatlı yerlerinizdenÇilekeş berdujjj ananınızı unutmayın.
Ay yavrum yaa. Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede atlatırUnutur muyum hiç, hiç birinizi unutmam lakin yavrum hasta oldu iyice. Ateşlendi, halsiz ve bitkin. İyileşmesi için çabalıyorum. Bekle beni, inşallah döneceğim.
Kuzummm çok geçmiş olsunUnutur muyum hiç, hiç birinizi unutmam lakin yavrum hasta oldu iyice. Ateşlendi, halsiz ve bitkin. İyileşmesi için çabalıyorum. Bekle beni, inşallah döneceğim.
Islak odunumu kaptım geliyorumDövelim valla
Gel ama odunsuz gel çünkü affettim keratayı bi pırlantaya sebepIslak odunumu kaptım geliyorum
Wouwwww kertenkele den ders nasıl pırlanta aldirirlirEki Görüntüle 2307678
Napim ben şimdi yıldönümüde yaklasmısken geri cevirmesem miB Brunello Cicinelli AnneAslan
Dünkü trip işe yaramış
Wouwwww kertenkele den ders nasıl pırlanta aldirirlir
Tribine tribine bancan vallaDünkü trip işe yaramış
Bandım ama pırlantayıda ters teptimTribine tribine bancan valla
En güzeli
5 taş pırlanta olsun ya da tam turEki Görüntüle 2307678
Napim ben şimdi yıldönümüde yaklasmısken geri cevirmesem miB Brunello Cicinelli AnneAslan
Tamtur alyansım var baget olsuuunnn5 taş pırlanta olsun ya da tam tur
Eşimin nöbet durumu değişti negom,o edeyken anca okuyup cikabiliyorum muhabbete katilamiyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?