- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #19.301
Degisikler yaaa konusmicam bu konuda bende sinirliyim hihhh kalktik kahvalti bjle hazirlayasm.yok zaten moralman dusugum biraz bu araBaşlarım nazına onun yaparsa nazını kendi kaybeder
Deme ya utancımdan sana yazamadım bileWaheyyyy waheyy nasil yapar bunu benim seksü hatunumaaaaa
Çocuk var sen kahvaltını hazırla bak benimki ne güzel sabah kendi kalkmış kahvaltısını yapmış gitmişDegisikler yaaa konusmicam bu konuda bende sinirliyim hihhh kalktik kahvalti bjle hazirlayasm.yok zaten moralman dusugum biraz bu ara
Afiyet olsunKuzularım benim seksü geyşam uyandı. Kahvaltı edeceğiz. Hadi öptüm hepinizi en kıymatlı yerlerinizdenÇilekeş berdujjj ananınızı unutmayın.
Afiyet olsn cnm mutlu pazarlarKuzularım benim seksü geyşam uyandı. Kahvaltı edeceğiz. Hadi öptüm hepinizi en kıymatlı yerlerinizdenÇilekeş berdujjj ananınızı unutmayın.
Ah ahhh canim .... hazirlicam elbet ama bide sen sakrak mutluca hazirlamak yemek vardiÇocuk var sen kahvaltını hazırla bak benimki ne güzel sabah kendi kalkmış kahvaltısını yapmış gitmişmoralini bozma lütfen
Neden böylesiniz bi sorun mu vR canımAh ahhh canim .... hazirlicam elbet ama bide sen sakrak mutluca hazirlamak yemek vardi
Yok yaaa kendime triplerdeym nazinaaa... aramzda bi huzursuzlk bise yok sukur .. regl olcm zten durumlari biliyosn ck normal bi ruh halnde deglm bu araNeden böylesiniz bi sorun mu vR canım
Ya bak takma böyle hayatına da yansımış baksana böyle yaptıkça bi kazanç elde edemeyeceksinYok yaaa kendime triplerdeym nazinaaa... aramzda bi huzursuzlk bise yok sukur .. regl olcm zten durumlari biliyosn ck normal bi ruh halnde deglm bu ara
Ben sana kiyamam o uzulsun bal gibi hatunu ole uzmusDeme ya utancımdan sana yazamadım bile
Mj yaZdı ama tersledim lüzumu yok eve gelince de sırnaşacak ama istemezBen sana kiyamam o uzulsun bal gibi hatunu ole uzmus
O elbet gelir dawsanlik pesine sna sende ceylan edasiyla kacarsin balim
Yerim seni yaaaMj yaZdı ama tersledim lüzumu yok eve gelince de sırnaşacak ama istemez
Taktik verdik işe yaradı demek ama benim halıme bak puh gibin adam resmen kavga etti Benin’leYerim seni yaaa
Ben gafil avladim kacamadi bu sefer ortmenimtaktiklerini uyguladim.
Taktik verdik işe yaradı demek ama benim halıme bak puh gibin adam resmen kavga etti Benin’le
Sağol kuzum sağol geçti gitti bakalım bir daha olmamasi dileği ile kimsenin başına gelmesinCokkk cok gecms olsun dilos bende cok.korkarim depremden en kucuk depremj bile hissederim ... Allah bu kadsr ile gecmis etsin daha olmaz insallah
Dövelim vallabiraz öle oldu balim galba
De ki döwelim vuralim keselim seni uzmus soyle toplanalim gidelm
Unutur muyum hiç, hiç birinizi unutmam lakin yavrum hasta oldu iyice. Ateşlendi, halsiz ve bitkin. İyileşmesi için çabalıyorum. Bekle beni, inşallah döneceğim.
Cok geçmiş olsun sirkeli su yapUnutur muyum hiç, hiç birinizi unutmam lakin yavrum hasta oldu iyice. Ateşlendi, halsiz ve bitkin. İyileşmesi için çabalıyorum. Bekle beni, inşallah döneceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?