- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #19.521
Aminn cnm inşallahAllah razı olsun canım yaAllah daha iyilerini nasip etsin.
Yuvarlıyor kız ne yapsın küsuratı da yazamaz kiTopik 20 k olduğunu gösteriyor ama 19.501 de daha anlamadim
Yarıyı geçince oyle sayılıyoTopik 20 k olduğunu gösteriyor ama 19.501 de daha anlamadim
Teşekkür ederim canımBebeğine acil şifalar dilerim canım.
Yavrum hasta deyince aklıma hemen bebeği geldi ....o kadar çok mesaj okuyorum ki hepsi birbirine girdi...
Evet kızlar hem eşim hem oğlum hasta. Arkadaşları çağırınca ama dökülüyorum diyen benimki, pizzalar döktürdü, filmler mısırlar patlattı. Hastalığını unuttu. Tabi bana naz yapmayı daHem çoculuhem kocası hasta
Burada piyasayı epey araştırdık. Bunun muadilleri müstakil apartmanda ama kapalı otoparksiz ebeveyn banyosuz 550 civarı. Sitede bunun muadili yok diyebiliriz. Hepsi 30 yaşında. Sıfır site yok zaten. Bunun Boyund şartlarında 600 falan eder herhalde. Gerçi metroya yaklaştıkça fiyat artıyor. Bu 10-15 yıl arası. Deprem sonrası yapılmış. Masrafı yok. Iste tek tük değişim illa ki olur da. Ay ne bileyim karar vermek çok zor oldu bu süreçte. Yine de Allah herkesi ev sahibi etsin. Kira kötü ☹☹
Hayırlı olsun canım. Huzur eksik olmasın yuvalarımızdanBurada piyasayı epey araştırdık. Bunun muadilleri müstakil apartmanda ama kapalı otoparksiz ebeveyn banyosuz 550 civarı. Sitede bunun muadili yok diyebiliriz. Hepsi 30 yaşında. Sıfır site yok zaten. Bunun Boyund şartlarında 600 falan eder herhalde. Gerçi metroya yaklaştıkça fiyat artıyor. Bu 10-15 yıl arası. Deprem sonrası yapılmış. Masrafı yok. Iste tek tük değişim illa ki olur da. Ay ne bileyim karar vermek çok zor oldu bu süreçte. Yine de Allah herkesi ev sahibi etsin. Kira kötü ☹☹
Zebra pırlanta kaptı bugünSen ne yapıyorsun zebracim ne var ne yok? Epeydir takip etmiyorum buraları
Kutsal_çakalllllZebra pırlanta kaptı bugün
Yuvanda dirligin eksik olmasın canım. Agzinizin tadı bozulmasın hayırlı olur inşallah. Bu süreçte her şeyin kolay ve yolunda gitmesini dilerim.Senin adına çok sevindim hizurancim.Burada piyasayı epey araştırdık. Bunun muadilleri müstakil apartmanda ama kapalı otoparksiz ebeveyn banyosuz 550 civarı. Sitede bunun muadili yok diyebiliriz. Hepsi 30 yaşında. Sıfır site yok zaten. Bunun Boyund şartlarında 600 falan eder herhalde. Gerçi metroya yaklaştıkça fiyat artıyor. Bu 10-15 yıl arası. Deprem sonrası yapılmış. Masrafı yok. Iste tek tük değişim illa ki olur da. Ay ne bileyim karar vermek çok zor oldu bu süreçte. Yine de Allah herkesi ev sahibi etsin. Kira kötü ☹☹
ayyyy evet hatta alacağımı bile bulmuş olabilirimZebra pırlanta kaptı bugün
benimde zaten sevmeyen mi varPirlanta miiiien sevdigim zebrammmm
buyrun benimKutsal_çakalllll
Ben burdayım çünkü yeni geldimLa milleeeet nerdesiniz be.
Kendi kendine konuşan arkadaşa hak vericem birazdan
Canım hastanede yatıyordum kaç gündür yeni çıktım
Baya sorunlar yaşadım ama şimdi iyyim.
Çok teşekkür ederim sorduğun için
Noldu canım???
İyi yaptın, eee nasıl yeni yüzüğünle mutlu musun anlat heleayyyy evet hatta alacağımı bile bulmuş olabilirim
benimde zaten sevmeyen mi var
buyrun benim
Ben burdayım çünkü yeni geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?