Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebeğine acil şifalar dilerim canım.
Teşekkür ederim canım
Yavrum hasta deyince aklıma hemen bebeği geldi ....o kadar çok mesaj okuyorum ki hepsi birbirine girdi...
Hem çoculuhem kocası hasta
Evet kızlar hem eşim hem oğlum hasta. Arkadaşları çağırınca ama dökülüyorum diyen benimki, pizzalar döktürdü, filmler mısırlar patlattı. Hastalığını unuttu. Tabi bana naz yapmayı da Canım oğlum da toparlayacak inşallah. Misafirleri uğurladıktan sonra bir makas aldı yanağımdan. Can güvenliğim yok

valla ev seçmek bence en zor şeylerden biri ben hala site mi apartman dairesi mi 4+1 mi daha büyük mü olsun falan diye kararsızım. sürekli fikrim değişiyo. ama Ankara'da seçenek çok fiyat çok daha uygun İstanbul'a göre.

sen İstanbul'da bu özelliklerde ev bulduysan pisman olcak bisey yok kuzu cidden:) zaten şimdi eve girerken kendi dokunuşlarını yapınca kendi evin gibi hissedersin.
biz kendi evimizde oturuyoduk evlendigimizde huzur yoktu gram. eve gelmek istemezdim ne esyama ne evime isinamamistim. sanki baskasinindi herşey.
şimdi kiradayim ama çok daha bana ait hissediyorum huzurluyum bu evde.

çok şükür bak zor da olsa evini almışsın :) Allah ağız tadıyla güzel günlerde oturmayi nasip etsin inşallah :) bu aralar çok kosturmacan olcak yine göremicez sanırım seni :)

Hayırlı olsun canım. Huzur eksik olmasın yuvalarımızdan

Yuvanda dirligin eksik olmasın canım. Agzinizin tadı bozulmasın hayırlı olur inşallah. Bu süreçte her şeyin kolay ve yolunda gitmesini dilerim.Senin adına çok sevindim hizurancim.

Yaa sabahlara kadar kusuyordum. Su içsem durmuyordu. Üşüme titreme falan. Doktora gittim böbreklerden şüphelendiler taş veya kumdan ama tomografiye alamadılar hamilelikten dolayı. Serum vs yedim üroloji bölümünde yattım. Yeni çıktım biraz daha iyyim ama enfeksiyon çok korkuttu bizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…