- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #19.541
O benimmmLa milleeeet nerdesiniz be.
Kendi kendine konuşan arkadaşa hak vericem birazdan
Aman dikkat et KuZum sebze yerken iyi yıka aman Allahım korusun aminYaa sabahlara kadar kusuyordum. Su içsem durmuyordu. Üşüme titreme falan. Doktora gittim böbreklerden şüphelendiler taş veya kumdan ama tomografiye alamadılar hamilelikten dolayı. Serum vs yedim üroloji bölümünde yattım. Yeni çıktım biraz daha iyyim ama enfeksiyon çok korkuttu bizi.
Ssst pirlanta fazlan varsa cope gidicene canima gitsinNoldu canım???
Daha gelmedi dur bakalım araba satılsın bi insallahİyi yaptın, eee nasıl yeni yüzüğünle mutlu musun anlat hele
İyi iste 27 yasima girdim 7 dakika onceBiliyom, naber
Yok daha ilk defa alacak kocam fazla yokSsst pirlanta fazlan varsa cope gidicene canima gitsin
Eneeeee ben aldı sandım yaDaha gelmedi dur bakalım araba satılsın bi insallah
İyi iste 27 yasima girdim 7 dakika onde
Eneeeee ben aldı sandım ya
Tesekkurler bebegimmmDoğum günün kutlu olsun canım benim♥♥♥
Mutlu yılların olsunİyi iste 27 yasima girdim 7 dakika onde
Aman dikkat et KuZum sebze yerken iyi yıka aman Allahım korusun aminKusmaya hala devam mı
Amaaann dikkat et lafta kalmasın, zepralığını yap mutlakaYok keskeeeee
Aman suya dikkat gümde en az 3 litre iç canım..Allah razi olsun cnm bnm.Bizde ırsi ya böbrek taşı. Vücut kendi yapıyor. Ben geçen senede 15 gün yatmıştım hastanede aynı sebebten. Az su içmekten oluyor. Şu arada bulantıdan dolayı su içmiyordum hiç. Ondan başladı yine heralde ama böbrek taşı çok kötü inş yoktur yaa. Göremedilerde öylece şüphe ile kaldı İlaç vs de kullanamıyorum. Çok kötü valla
Ara ara bulantı geliyor ama çabalıyorum kusmamak için. Yaa bebeğe çok zararlı dediler bu kadar kusma. Birde berbat doktorlara denk geldim anlatamaam. Üroloji oktoru böbreğin yerini bulamadı. Kadın doğumcu bebeği bulamadı ultrasondaCimere şikayet edicem
Amaaann dikkat et lafta kalmasın, zepralığını yap mutlaka
Çok geçmiş olsunAllah razi olsun cnm bnm.Bizde ırsi ya böbrek taşı. Vücut kendi yapıyor. Ben geçen senede 15 gün yatmıştım hastanede aynı sebebten. Az su içmekten oluyor. Şu arada bulantıdan dolayı su içmiyordum hiç. Ondan başladı yine heralde ama böbrek taşı çok kötü inş yoktur yaa. Göremedilerde öylece şüphe ile kaldı İlaç vs de kullanamıyorum. Çok kötü valla
Ara ara bulantı geliyor ama çabalıyorum kusmamak için. Yaa bebeğe çok zararlı dediler bu kadar kusma. Birde berbat doktorlara denk geldim anlatamaam. Üroloji oktoru böbreğin yerini bulamadı. Kadın doğumcu bebeği bulamadı ultrasondaCimere şikayet edicem
Bişey yapar da pırlanta yapması önemli, gözlerini 4 açYıldönümümüz var mecbur bişey yapacak
Aman suya dikkat gümde en az 3 litre iç canım..
Nasıl bebeği görmedi ya sokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?