Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman dikkat et KuZum sebze yerken iyi yıka aman Allahım korusun amin Kusmaya hala devam mı

Aman dikkat et KuZum sebze yerken iyi yıka aman Allahım korusun amin Kusmaya hala devam mı

Allah razi olsun cnm bnm. Bizde ırsi ya böbrek taşı. Vücut kendi yapıyor. Ben geçen senede 15 gün yatmıştım hastanede aynı sebebten. Az su içmekten oluyor. Şu arada bulantıdan dolayı su içmiyordum hiç. Ondan başladı yine heralde ama böbrek taşı çok kötü inş yoktur yaa. Göremedilerde öylece şüphe ile kaldı İlaç vs de kullanamıyorum. Çok kötü valla

Ara ara bulantı geliyor ama çabalıyorum kusmamak için. Yaa bebeğe çok zararlı dediler bu kadar kusma. Birde berbat doktorlara denk geldim anlatamaam. Üroloji oktoru böbreğin yerini bulamadı. Kadın doğumcu bebeği bulamadı ultrasonda Cimere şikayet edicem

Aman suya dikkat gümde en az 3 litre iç canım..

Nasıl bebeği görmedi ya sokk

Çok geçmiş olsun

Aman suya dikkat gümde en az 3 litre iç canım..

Nasıl bebeği görmedi ya sokk

Mechur içicem artık akıllandım

Yaa sormaa. 3 tane asistan bayan doktoru bir odaya koymuşlar. 3 kişi bi ultrasonda bebeği bulup ölçüm yapamadı. Rezaletti.

Sonra yine aynı hastanede Üroloji kıdemli asistanı böbrek diye mideme bakıyordu bastıra bastıra. Akıllı önden böbreği görmeye çabalıyor. Sonrada ben radyolog değilim o yüzden böbreği göremedim şuan dedi ben şok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…