- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #19.561
Ay onlarda oyle pahalı ki ama acimiciğiiiimmmBişey yapar da pırlanta yapması önemli, gözlerini 4 aç
Çok geçmiş olsun
Tesekkur ederimm canimmMutlu yılların olsun
Mechur içicem artık akıllandım
Yaa sormaa. 3 tane asistan bayan doktoru bir odaya koymuşlar. 3 kişi bi ultrasonda bebeği bulup ölçüm yapamadı. Rezaletti.
Sonra yine aynı hastanede Üroloji kıdemli asistanı böbrek diye mideme bakıyordu bastıra bastıra. Akıllı önden böbreği görmeye çabalıyor. Sonrada ben radyolog değilim o yüzden böbreği göremedim şuan dedi ben şok
Canım hastanede yatıyordum kaç gündür yeni çıktım
Baya sorunlar yaşadım ama şimdi iyyim.
Çok teşekkür ederim sorduğun için ♥♥♥
Kimdi kendi kendine konuşamLa milleeeet nerdesiniz be.
Kendi kendine konuşan arkadaşa hak vericem birazdan
Anacim benimki bakalim ne aldi dogum gunusumde istedigim bikac bisey var insallah onlardan biridirKocana de sana da alsın
Ben ben bihterinnnKimdi kendi kendine konuşam
Tesekkur ederimm canimm
Çok geçmiş olsunYaa sabahlara kadar kusuyordum. Su içsem durmuyordu. Üşüme titreme falan. Doktora gittim böbreklerden şüphelendiler taş veya kumdan ama tomografiye alamadılar hamilelikten dolayı. Serum vs yedim üroloji bölümünde yattım. Yeni çıktım biraz daha iyyim ama enfeksiyon çok korkuttu bizi.
Yaaa yerim sizi tesekkur ederim boncukcunun boncuklusudoğum günün kutlu olsun boncukcunice mutlu senelere:)
Şaka gibi ya... eee Peki bebeği gördüler mi sonra
Ayyyy insallah insallahAnacim benimki bakalim ne aldi dogum gunusumde istedigim bikac bisey var insallah onlardan biridir
3 5 18 tane secenegi var insallah tuttururAyyyy insallah insallah
Bizim yıldönümü de yaklaşıyor. Ne istesem acaba?Yıldönümümüz var mecbur bişey yapacak
geçmiş olsun canım ya
suyu sade icemiyosan icine biseyler koy iç. çubuk tarcin, nane, maydonoz, limon, salatalık...
Allah yardımcın olsun canım ya
Canım hastanede yatıyordum kaç gündür yeni çıktım
Baya sorunlar yaşadım ama şimdi iyyim.
Çok teşekkür ederim sorduğun için ♥♥♥
Çok çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah,dikkat et ya,bende kac gündür yoksun diye bi etiket yapiyım demiştimYaa sabahlara kadar kusuyordum. Su içsem durmuyordu. Üşüme titreme falan. Doktora gittim böbreklerden şüphelendiler taş veya kumdan ama tomografiye alamadılar hamilelikten dolayı. Serum vs yedim üroloji bölümünde yattım. Yeni çıktım biraz daha iyyim ama enfeksiyon çok korkuttu bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?