- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #19.581
Devlet miydi canımEvet gördüler yarım saatte başımda bir saat bekleyerek bi o eline aldı ultrason aletini bi öteki. Nerdeyse ellerinden alıp ben göstercektim. Valla tıp bitmiş bunu gördüm resmen. Bunlar yarın bigün doğum yaptırcak ameliyat etcekResmen yanlış yere tutuyor ultrasonu. Ne ilacı yazılır ki şimdi buna falan diyorlardı tepemde
Yeni bir ıslak odun, eskimiştir elindekiBizim yıldönümü de yaklaşıyor. Ne istesem acaba?
Gecmis olsun Allah bi daha yasatmasin sagsaglim alin minnakimizi kucaginizaaaÇok teşekkür ederim cnm ♥
Çok çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah,dikkat et ya,bende kac gündür yoksun diye bi etiket yapiyım demiştim
Nasip3 5 18 tane secenegi var insallah tutturur
Valla az bi çeneleri dursa da yetissem diyodum bende tam,ama yettim gari
Zey gibi 8 10 tane yerine benim gibi 1 tane iste ki istediğin gelsinBizim yıldönümü de yaklaşıyor. Ne istesem acaba?
Devlet miydi canım
Çok mantıklı bir hediyeYeni bir ıslak odun, eskimiştir elindeki
Gecmis olsun Allah bi daha yasatmasin sagsaglim alin minnakimizi kucaginizaaa ♥
Hoşgeldin canım, yarın bakacaklara Allah sabır versin şimdidenValla az bi çeneleri dursa da yetissem diyodum bende tam,ama yettim gari
Hımmm anladım canım şikayet et ama muhakkakEvet cnm. Ama istanbulun Ürolojide en iyi hastanesi diye özellikle oraya gittik. Yani geçen senede orada yatmıştım çok memnundum. En iyi doktor ve cihazlar orada diye. Bu sefer rezalet üstüne rezalet yaşadım.
Mantık bizim işimizÇok mantıklı bir hediye
Hımmm anladım canım şikayet et ama muhakkak
Hı
Çok çok geçmiş olsun. Umarım tekrar bu kötü tecrübeyi yaşamazsınEvet cnm. Ama istanbulun Ürolojide en iyi hastanesi diye özellikle oraya gittik. Yani geçen senede orada yatmıştım çok memnundum. En iyi doktor ve cihazlar orada diye. Bu sefer rezalet üstüne rezalet yaşadım.
Gece gece yalanma yahu? Neli bari
Amin canım ya dikkat et bol su içKesinlikle edicem. Tüm isimlerini aldım hepsinin. Allah böyle doktorlara kimseyi düşürmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?