Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de hiç bilmem bi günden bi güne başım ağrıyo dediğimi
Hep herif söyler başım ağrıyo kollarım ağrıyo belim ağrıyo.gel diyom bak ağrı kesicin bende

Hep herif söyler başım ağrıyo kollarım ağrıyo belim ağrıyo.gel diyom bak ağrı kesicin bende
Senin ki de ağrı kesicisinin gıymatını bilmiyomus

Aah ah sorma kardeş sorma
Kız malii çeşit çeşit yağlar al böyle güzel güzel kokulu her gece masaj seansiniz olsun ağrılarını gidericem masajlarla de ,gevset adamı gerisi gevsedikce gelir diye düşünüyorum

ben de geldim sonundaaaa

sabah beşte kalkan bir oğlum var artık

nabersiniz kizlar ne var ne yok

B Brunello Cicinelli bugün gelir demi :) bugün eşinin nöbet günü sanırım

K Kendinisevenbirii geçen günden beri eşimi kıyı köşe buldukça sarılıp öptüm. aptal aptal gülüyodu bı baktım her gelisinde eli kolu dolu geliyo sana aldim senin için aldım diye. sabah da çocuğu yaninda götürdü ekmek almaya ben bisey demeden.

K Kendinisevenbirii izindeyiz!!

Ahaha samdaaann(bunu don değilde bayrak olarak kabul et)cunku esin akillanmaya başlamış göründüğü üzere aynı devam et sen,her kıyı köşeyi değerlendirdaha çok gelecek eli kolu dolu eve du sen

Ahaha samdaaann(bunu don değilde bayrak olarak kabul et)cunku esin akillanmaya başlamış göründüğü üzere aynı devam et sen,her kıyı köşeyi değerlendirdaha çok gelecek eli kolu dolu eve du sen

hiç aklıma gelmezdi valla bu kadar çabuk etki edeceği
sen çok yaşa emi yarın evde galiba bisey olmazsa. yarın islerimizi halledelim alışveriş falan yapılması lazım çocuğa. ondan sonrasını sana bildircem yine

ben onu tespih sallayan olarak düşünüyodum bence de bayrak sallayan emoji olarak kabul edek gitsin

Kız malii çeşit çeşit yağlar al böyle güzel güzel kokulu her gece masaj seansiniz olsun ağrılarını gidericem masajlarla de ,gevset adamı gerisi gevsedikce gelir diye düşünüyorum
Kız benim herif uyur hemen
Yok annem bizde ters tepiyo öyle şeyler
Bi ara şu erötük içeceklerden aldım
Uyarıcı olanlar varya.bi kere kahvesini bi kere de meyve suyu olanını aldım.içtik.herif dedi hatun bana bi ağırlık çöktü.iki dk sonra horlamaya başladı

Bizimkilere hicbisey sökmuyo anca uyusunlar bende kizginim zaten hic dinlengin olamadi masallah

Bizimkilere hicbisey sökmuyo anca uyusunlar bende kizginim zaten hic dinlengin olamadi masallah

uyumak isteyen uyuyo valla kızlar yapacak bişey yok maalesef
ben henüz çözüm bulamadim deney aşamasındayim. hocam da K Kendinisevenbirii :)

Valla senin herifte bol uyuma potansiyeli var sanıyordum bende şamdan, ama bide malii'nin ki çıktı şimdi bakoda uyuyangillerdenmis iyi yine senin ki cilvelere tepki gösteriyorsa değişkenlik gibi çok sevindim,biraz uykudan soyutlayak adamı,sevişmeye itek son durumları yaz kesin merak ederim afjsfhjah

bu ara özledi heralde ben de reglin bana verdigi yetkiye dayanarak cilvelenip kaçıyom normal zaman olsa sökmezdi belki de.

kız sorma ya dengesiz bı böyle patlama yasiyo kıyı köşe kaciyom sonra bi uyuyo sanki kış uykusu

Vay samdanım sen de mi brütüsüm

he malım kız benimki de mesir macunu ceviz fındık fıstık falan yiyip uyuyan cinsten tür olaraktan çok yakın seninkiylen

uyumak isteyen uyuyo valla kızlar yapacak bişey yok maalesef
ben henüz çözüm bulamadim deney aşamasındayim. hocam da K Kendinisevenbirii :)
Uyusunda bazi geceler de birazzicik uyumayiversinler hep yorgun heeep yorgn kendi istedkleri an ancak yorgnlklari hastalklari gecuyor konusturmayin dertliyim ahhh hocam bana da yardmci olurmsn K Kendinisevenbirii

Ahaha ulan tüm herifi değişik hatunlarda buraya toplanmış bee bende duvarlara tırmandı çok etki etti fln diye okuyacam sandim yazinin devamindaiki yıl kadar önce bi arkadaşta bu durumdan şikayetçiydi,b ize gelmişti gündüzden akşamda eslerimiz gelicekti eve,biz gündüz gittik istek artırıcı aldık eczaneden adamın içeceğine kattik akşam. sonra onlar gittiler sbh msj attım noldu kudurtabilmişmiyiz seninkini, hap ise yaradı mı diye bana bi ağırlık çöktü diyip iki dkka sonra horlamaya başlamış odaduyunca çok gülmüştüm,o geldi aklima

O zmn bu regl dönemini dibine kadar kullan kudurt seninkini şamdan,tam vakti normal zamanda zaten kacamiyon hemen avlaniyon sen

Maliicilline ağrı kesici , kas gevşetici kaliteli ürünlerin reklamı olmazmış ama ben gene de dile getireyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…