- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #19.681
Amin amin çok aminnBütün kertenkele bacilarima günaydın
Huzurunuz daim olsun.
Bugün doğum günü olan patronun kızı sana da sağlıklı bebekli bir yıl diliyorum iyi ki doğmuşsun.
Memeli Mestan
Anacım B Brunello Cicinelli nasılsın canım. Özledim seni
Ben de hiç bilmem bi günden bi güne başım ağrıyo dediğimiYok kız bin şükür benim ki ekşına düşkün de işte,benim böyle çıkacağımi tahmin etmemiş sadeceben onu bastırmışım öyle diyo kadinlarin başı agrimaz mi ya bizde niye yok bu tez diyor arada
Senin ki de ağrı kesicisinin gıymatını bilmiyomusBen de hiç bilmem bi günden bi güne başım ağrıyo dediğimi
Hep herif söyler başım ağrıyo kollarım ağrıyo belim ağrıyo.gel diyom bak ağrı kesicin bende
Aah ah sorma kardeş sormaSenin ki de ağrı kesicisinin gıymatını bilmiyomus
Kız malii çeşit çeşit yağlar alAah ah sorma kardeş sorma
Ahaha samdaaannben de geldim sonundaaaa
sabah beşte kalkan bir oğlum var artık
nabersiniz kizlar ne var ne yok
B Brunello Cicinelli bugün gelir demi :) bugün eşinin nöbet günü sanırım
K Kendinisevenbirii geçen günden beri eşimi kıyı köşe buldukça sarılıp öptüm. aptal aptal gülüyodubı baktım her gelisinde eli kolu dolu geliyo sana aldim senin için aldım diye. sabah da çocuğu yaninda götürdü ekmek almaya ben bisey demeden.
K Kendinisevenbirii izindeyiz!!
Ahaha samdaaann(bunu don değilde bayrak olarak kabul et) cunku esin akillanmaya başlamış göründüğü üzere aynı devam et sen,her kıyı köşeyi değerlendir daha çok gelecek eli kolu dolu eve du sen
Kız benim herif uyur hemenKız malii çeşit çeşit yağlar alböyle güzel güzel kokulu her gece masaj seansiniz olsun ağrılarını gidericem masajlarla de ,gevset adamı gerisi gevsedikce gelir diye düşünüyorum
Bizimkilere hicbisey sökmuyo anca uyusunlar bende kizginim zaten hic dinlengin olamadi masallahKız benim herif uyur hemen
Yok annem bizde ters tepiyo öyle şeyler
Bi ara şu erötük içeceklerden aldım
Uyarıcı olanlar varya.bi kere kahvesini bi kere de meyve suyu olanını aldım.içtik.herif dedi hatun bana bi ağırlık çöktü.iki dk sonra horlamaya başladı
Kız benim herif uyur hemen
Uyarıcı olanlar varya.bi kere kahvesini bi kere de meyve suyu olanını aldım.içtik.herif dedi hatun bana bi ağırlık çöktü.iki dk sonra horlamaya başladı
Bizimkilere hicbisey sökmuyo anca uyusunlar bende kizginim zaten hic dinlengin olamadi masallah
Ah kader arkadaşım benim seni çok iyi anlıyorumBizimkilere hicbisey sökmuyo anca uyusunlar bende kizginim zaten hic dinlengin olamadi masallah
Valla senin herifte bol uyuma potansiyeli var sanıyordum bende şamdan, ama bide malii'nin ki çıktı şimdi bakhiç aklıma gelmezdi valla bu kadar çabuk etki edeceği
sen çok yaşa emiyarın evde galiba bisey olmazsa. yarın islerimizi halledelim alışveriş falan yapılması lazım çocuğa. ondan sonrasını sana bildircem yine
ben onu tespih sallayan olarak düşünüyodumbence de bayrak sallayan emoji olarak kabul edek gitsin
Vay samdanım sen de mi brütüsümuyumak isteyen uyuyo valla kızlaryapacak bişey yok maalesef
ben henüz çözüm bulamadimdeney aşamasındayim. hocam da K Kendinisevenbirii :)
Valla senin herifte bol uyuma potansiyeli var sanıyordum bende şamdan, ama bide malii'nin ki çıktı şimdi bakoda uyuyangillerdenmis iyi yine senin ki cilvelere tepki gösteriyorsa değişkenlik gibi çok sevindim,biraz uykudan soyutlayak adamı,sevişmeye itek son durumları yaz kesin merak ederim afjsfhjah
Vay samdanım sen de mi brütüsüm
Uyusunda bazi geceler de birazzicik uyumayiversinler hep yorgun heeep yorgn kendi istedkleri an ancak yorgnlklari hastalklari gecuyor konusturmayin dertliyim ahhh hocam bana da yardmci olurmsn K Kendinisevenbiriiuyumak isteyen uyuyo valla kızlaryapacak bişey yok maalesef
ben henüz çözüm bulamadimdeney aşamasındayim. hocam da K Kendinisevenbirii :)
Ahaha ulan tüm herifi değişik hatunlarda buraya toplanmış beeKız benim herif uyur hemen
O zmn bu regl dönemini dibine kadar kullan kudurt seninkini şamdan,tam vaktibu ara özledi heraldeben de reglin bana verdigi yetkiye dayanarak cilvelenip kaçıyom normal zaman olsa sökmezdi belki de.
kız sorma ya dengesiz bı böyle patlama yasiyo kıyı köşe kaciyom sonra bi uyuyosanki kış uykusu
he malım kızbenimki de mesir macunu ceviz fındık fıstık falan yiyip uyuyan cinsten tür olaraktan çok yakın seninkiylen
Maliicilline ağrı kesici , kas gevşeticiBen de hiç bilmem bi günden bi güne başım ağrıyo dediğimi
Hep herif söyler başım ağrıyo kollarım ağrıyo belim ağrıyo.gel diyom bak ağrı kesicin bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?