- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #19.701
O zmn bu regl dönemini dibine kadar kullan kudurt seninkini şamdan,tam vaktinormal zamanda zaten kacamiyon hemen avlaniyon sen
Seninkide mi yorgun oluyor kizUyusunda bazi geceler de birazzicik uyumayiversinler hep yorgun heeep yorgn kendi istedkleri an ancak yorgnlklari hastalklari gecuyor konusturmayin dertliyim ahhh hocam bana da yardmci olurmsn K Kendinisevenbirii
Ahaha ulan tüm herifi değişik hatunlarda buraya toplanmış beebende duvarlara tırmandı çok etki etti fln diye okuyacam sandim yazinin devaminda iki yıl kadar önce bi arkadaşta bu durumdan şikayetçiydi,b ize gelmişti gündüzden akşamda eslerimiz gelicekti eve,biz gündüz gittik istek artırıcı aldık eczaneden adamın içeceğine kattik akşam. sonra onlar gittiler sbh msj attım noldu kudurtabilmişmiyiz seninkini, hap ise yaradı mı diye bana bi ağırlık çöktü diyip iki dkka sonra horlamaya başlamış oda duyunca çok gülmüştüm,o geldi aklima
HelaalBende oyleym ama bu sefer inadm inat avlanmiycam benmde regl gelir zaten 1.2 gune
O zmn bu regl dönemini dibine kadar kullan kudurt seninkini şamdan,tam vaktinormal zamanda zaten kacamiyon hemen avlaniyon sen
Hahahah benim ki bana karşılık vermezse anasını aglatacağımı bilirde ondan el mecbur yok diyemiyoyooooggghhhh topige bakinca seninki değişik duruyo kizimyneye göre kime göre değişik
Diger herseye kapatiyor kendini cnm zorla napiim uyuyacaksa kafasnda yoksa asla ckmaz cizgisindenSeninkide mi yorgun oluyor kizböyle zamanlarda, yorgunluğunu alırım diyip zorla ağima düşürüyorm benim herifi ben ama yorgunum dediği geceler genelde ben calisiyorm açıkçası daha fazla yormuyorum onu ,ben yoruluyorum.yoksa bidahaki sefer yemiyor
Aynı familya demekkibu ara özledi heraldeben de reglin bana verdigi yetkiye dayanarak cilvelenip kaçıyom normal zaman olsa sökmezdi belki de.
kız sorma ya dengesiz bı böyle patlama yasiyo kıyı köşe kaciyom sonra bi uyuyosanki kış uykusu
he malım kızbenimki de mesir macunu ceviz fındık fıstık falan yiyip uyuyan cinsten tür olaraktan çok yakın seninkiylen
Yok anam tıp mıp bizimkilere çaresiz kalıyo yapcak hiçbişeyimiz yok önümüzden yemeye devamAhaha ulan tüm herifi değişik hatunlarda buraya toplanmış beebende duvarlara tırmandı çok etki etti fln diye okuyacam sandim yazinin devaminda iki yıl kadar önce bi arkadaşta bu durumdan şikayetçiydi,b ize gelmişti gündüzden akşamda eslerimiz gelicekti eve,biz gündüz gittik istek artırıcı aldık eczaneden adamın içeceğine kattik akşam. sonra onlar gittiler sbh msj attım noldu kudurtabilmişmiyiz seninkini, hap ise yaradı mı diye bana bi ağırlık çöktü diyip iki dkka sonra horlamaya başlamış oda duyunca çok gülmüştüm,o geldi aklima
Bu bir iki günü bol bol değerlendir bari,hazir avlanma gibi bi durumun olmaz dahaoff bugun yarın biter kigene kacamayacam
adamın ikna kabiliyeti mi yüksek benim ikna olma kabiliyetim mi yüksek çözemedim
dediğin gibi tam gaz devam ediyim ben :)
Bizim şirket batar kesin, bize güvenmeyin anacım ürünler hep fosMaliicilline ağrı kesici , kas gevşeticikaliteli ürünlerin reklamı olmazmış ama ben gene de dile getireyim.
Kız diğer herşeye kapatırsa kendini nasıl olacak başka tabi olmazDiger herseye kapatiyor kendini cnm zorla napiim uyuyacaksa kafasnda yoksa asla ckmaz cizgisinden
Hahahah benim ki bana karşılık vermezse anasını aglatacağımı bilirde ondan el mecbur yok diyemiyoyoksa onunda hayır diyip reddedecegini adım gibi bilirim,lakin hiç yeltenememistir yazik
Bu bir iki günü bol bol değerlendir bari,hazir avlanma gibi bi durumun olmaz dahaiyice çileden çıksın senin ki ama senin kocanın ikna kabiliyeti çok yüksektir diye düşünüyorum şamdan bazen istemiyomusum ayağına yatiyom ben ,eşim hiç alışık değil tabi bu sefer o cosuyo,yok dedikce bi ısrar bi ısrar en son sinirleniyor itaat et kurtul demeye başlıyor sonra tabi ben kiyamiyom
slm hanımlar, topik ilgimi çekti, ben de katılabilir miyim
Ağrı kesicisinin sen olduğu gerçeğini kafasına sokmak lazım iyiceYok anam tıp mıp bizimkilere çaresiz kalıyo yapcak hiçbişeyimiz yok önümüzden yemeye devam
Ağrı kesicisinin sen olduğu gerçeğini kafasına sokmak lazım iyiceasıl yorgunken kendini senin kollarına atmasını nasıl sağlasak ki
Hahahah söke söke aldığım gerçeğini inkar edememo zaman sen degisiksinSöke Söke
aliyosun
resmen adami oyuncak bebek etmis elindekız senin kaynanan ne dövünyodur oğlumu elinde kukla etti her dediğini yaptiriyo falan diye
şimdi benim kaynanam gelecek ya her seyi kaynanaya bağlayabiliyorumyeni güncelleme geldi bana
Ahaha kendimi bu uğurda feda edebilirimyüce toplum gönüllüsü kadın
sen olmasan kim ilgilenecek bizleFatih terim bu kadar taktik vermemistir oyuncularına
evliyim,3. çocuğuma hamileyim, yaşım var biraz, kadınlar yaşı sorulmaz di mihoşgeldin canım:) tanışalım o zaman
tanıtır mısın kendini bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?