- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #19.721
Hahahah söke söke aldığım gerçeğini inkar edememama eşimin annesi bilmez bu kadar olduğunu oglunun bilse bana bilenmiş olabilirdi evet
Senin kaynana ne zmn geliyor canım?uzun mu kalicak? Regl bittikten bi kaç gün sonra gelse baribide kaynana sizde oldugu surece esine yasak koy malum iş için,birazda öyle dolsun senin ki
Hoşgeldin öyleyse topigeevliyim,3. çocuğuma hamileyim, yaşım var biraz, kadınlar yaşı sorulmaz di mi
aslında forumda çok eskiyim ama uzun süre girmeyince eski hesabımın şifresini unutmuşum, yeni hesap açtım o yüzden
teşekkürler, aminHoşgeldin öyleyse topigehayırlisiyla alın kucağınıza bebisinizi
Kız senin kaynana kayınbaba da ayrı değişik be şamdan,insallah oğlun onlara çekmez diyimonlar geleceği tarihi haber vermez. yola çıktık geliyoruz derler
malum burasi dingonun ahırı yagidecekleri tarihi de bilet almaya gidene kadar bilemeyiz onu soylemezler
kız zaten benim yorgunluktan gözüm bisey görmüyo kihem çocuk hem misafir zor oluyo
kaynanana caktirmadan devam et o zamanbilenirse kötü
Senin konu ne üzerineydi ki acep?son konuştuklarınız tam benlik bu arada, benim de daha önce açmış olduğum konu vardı :)
isteksiz koca üzerineSenin konu ne üzerineydi ki acep?
eksik tanıtmışım, çalışıyorumevliyim,3. çocuğuma hamileyim, yaşım var biraz, kadınlar yaşı sorulmaz di mi
aslında forumda çok eskiyim ama uzun süre girmeyince eski hesabımın şifresini unutmuşum, yeni hesap açtım o yüzden
affedin bence,güzel telafi etmişSimdi ben bu adami affediyim mi? Gece uyudu dogum gunumu sabah kutladi bu seferde sopadan kurtuldu yada rahat doveyim diye kutuk gonderdi
Kız senin kaynana kayınbaba da ayrı değişik be şamdan,insallah oğlun onlara çekmez diyimbu arada benim kayınvalide de ozledim sizi demiş eşime,bende arayalım gelsin dedim transfer öncesi,yoksa tam o zmn geliyorum dese kabul edemeyiz dedim eşime tmm çağıralım dedi ama bugün arar sanirim
Bi kac günde ben uzak kalicam sahalardan
Simdi ben bu adami affediyim mi? Gece uyudu dogum gunumu sabah kutladi bu seferde sopadan kurtuldu yada rahat doveyim diye kutuk gonderdi
selammmmmmmmmm
İyiyim canımm napayımmm yaaaahoşgeldin patili beybi:) nasılsın napiyosun canim
İyiyim canımm napayımmm yaaaatakılmaca, tukulmaca 3-4 gün ban yemiştim malumm hala eşime ne alsam ne yapsam diye düşünüyorum ben kaldığım yerden devam yani
sen nasılsın ? ne var n yok
Evet konu dışı ban yemişim 3gün hiç bir başlığa uymayan olarak açmam gereken konuyu bdv ye açmışımm.. vahhhh ne büyük iş amabandan dolayi mi yoktun dedim bu kız gelirdi ben mi görmedim acaba diye:)
en kötü ihtimalle temaya bağış yap. evliliğinizin yıldönümü hatırasi ağaçlarıniz olur :) onun dışında bi pasta alabilirsin ya da turta yapabilirsin :)
ben çok sürprizli hediyeli bi insan degilim o yüzden tikaniyorum
Tokatlar beni oradabu arada korku evine de gidebilirsiniz :) korku eviyle önceden anlas. en yakın arkadaşlarinizla grup olarak gidin :) en son esin kalacak şekilde ayarlanir. pasta falan gelir :) değişik olabilir bu tarz etkinlik seviyosa
Tokatlar beni orada1.sayfa haberlerine çıkarız valla şokşokşok evlilik yıldönümlerini kutlamak isteyen x eşi tarafından boğularak öldürüldü
aaklımda 1-2 şey belirdi ya en kötü onları yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?