Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

onlar geleceği tarihi haber vermez. yola çıktık geliyoruz derler
malum burasi dingonun ahırı ya gidecekleri tarihi de bilet almaya gidene kadar bilemeyiz onu soylemezler

kız zaten benim yorgunluktan gözüm bisey görmüyo ki hem çocuk hem misafir zor oluyo

kaynanana caktirmadan devam et o zaman bilenirse kötü

evliyim,3. çocuğuma hamileyim, yaşım var biraz, kadınlar yaşı sorulmaz di mi
aslında forumda çok eskiyim ama uzun süre girmeyince eski hesabımın şifresini unutmuşum, yeni hesap açtım o yüzden
Hoşgeldin öyleyse topige hayırlisiyla alın kucağınıza bebisinizi

Kız senin kaynana kayınbaba da ayrı değişik be şamdan,insallah oğlun onlara çekmez diyim bu arada benim kayınvalide de ozledim sizi demiş eşime,bende arayalım gelsin dedim transfer öncesi,yoksa tam o zmn geliyorum dese kabul edemeyiz dedim eşime tmm çağıralım dedi ama bugün arar sanirim
Bi kac günde ben uzak kalicam sahalardan

evliyim,3. çocuğuma hamileyim, yaşım var biraz, kadınlar yaşı sorulmaz di mi
aslında forumda çok eskiyim ama uzun süre girmeyince eski hesabımın şifresini unutmuşum, yeni hesap açtım o yüzden
eksik tanıtmışım, çalışıyorum

Simdi ben bu adami affediyim mi? Gece uyudu dogum gunumu sabah kutladi bu seferde sopadan kurtuldu yada rahat doveyim diye kutuk gonderdi

Eklentiler

• BDF7CA84-4B97-45E1-B431-3214B64B0472.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 29
  • 6EDB3A2F-F370-4845-8B43-8C124E2B1DB9.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 31

kız ben neler cektim beeee o zamanlar bdv ye konu acsam kesin bosan kurtul derdi herkes
ama başardım hepsini dize getirdiim.
güüüüçççç bende artıııııkkkkkk şaaaaaammmmm daaaaannnnn

kesin kulağı çınladı seninkinin tez gelip tez gitsinler duam o yönde
yarın arariz ne zaman gelceksiniz diye belki söylerler

Simdi ben bu adami affediyim mi? Gece uyudu dogum gunumu sabah kutladi bu seferde sopadan kurtuldu yada rahat doveyim diye kutuk gonderdi

ben şeyi anlamadim 16 Eylül doğum günün 15 i 16 ya bağlayan gece kutlamadi diye mi bu trip
yoksa doğum günü atladı da ondan mi

hoşgeldin patili beybi:) nasılsın napiyosun canim
İyiyim canımm napayımmm yaaaa takılmaca, tukulmaca 3-4 gün ban yemiştim malumm hala eşime ne alsam ne yapsam diye düşünüyorum ben kaldığım yerden devam yani
sen nasılsın ? ne var n yok

İyiyim canımm napayımmm yaaaa takılmaca, tukulmaca 3-4 gün ban yemiştim malumm hala eşime ne alsam ne yapsam diye düşünüyorum ben kaldığım yerden devam yani
sen nasılsın ? ne var n yok

bandan dolayi mi yoktun dedim bu kız gelirdi ben mi görmedim acaba diye:)

en kötü ihtimalle temaya bağış yap. evliliğinizin yıldönümü hatırasi ağaçlarıniz olur :) onun dışında bi pasta alabilirsin ya da turta yapabilirsin :)
ben çok sürprizli hediyeli bi insan degilim o yüzden tikaniyorum

bu arada korku evine de gidebilirsiniz :) korku eviyle önceden anlas. en yakın arkadaşlarinizla grup olarak gidin :) en son esin kalacak şekilde ayarlanir. pasta falan gelir :) değişik olabilir bu tarz etkinlik seviyosa

Evet konu dışı ban yemişim 3gün hiç bir başlığa uymayan olarak açmam gereken konuyu bdv ye açmışımm.. vahhhh ne büyük iş ama herneyse tekrar ban yemek istemiyorum

bu arada korku evine de gidebilirsiniz :) korku eviyle önceden anlas. en yakın arkadaşlarinizla grup olarak gidin :) en son esin kalacak şekilde ayarlanir. pasta falan gelir :) değişik olabilir bu tarz etkinlik seviyosa
Tokatlar beni orada 1.sayfa haberlerine çıkarız valla şokşokşok evlilik yıldönümlerini kutlamak isteyen x eşi tarafından boğularak öldürüldü
aaklımda 1-2 şey belirdi ya en kötü onları yapacağım

hahaha boşver o zaman klasik her zaman kurtarır

bizim ofiste bı arkadaş eşi için yapmıştı. x y seni seviyor diye her harfi tek tek çıktı aldik. herkes tutarak videoya girdi. en son sesli şekilde söyleyip bitirmiştik.

bı arkadaş da müzik kaydı yapan bi yerde sevgilisinin en sevdiği şarkıyı söyleyip sonunda yazdığı metni okumuştu :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…