Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok romantik kankaların varmış hmmmmm
bu kadar romantizm beni boğar samdan cım klasik her zaman kurtarır dediğin gibi klasik klasik gidelim biz o kadar mıçmıçmıç sevmem adama gülerler 2.ye evlenmişsin ne romantizmi lan diye

E yani bence de arayın sorun canım olur mu öyle habersiz sen güçlü bi kadinmissin valla helal olsun yine dize getirmissin,ipleri elinden hiç birakma

E yani bence de arayın sorun canım olur mu öyle habersiz sen güçlü bi kadinmissin valla helal olsun yine dize getirmissin,ipleri elinden hiç birakma

kız en son eşim sorduğunda terslemisti babasi ben hiç o topa girmiyorum zaten bakalım izin alcam baba falan derse belki der su gün gelcez diye

ben babaanne + 4 halayla büyüdüm beee heyt kiminle dans ettiklerini geç öğrendiler ama öğrettim

Ahaha 5 kadınla büyüyüp sen gibi olmamak imkansizmis zaten maşallah, idolümsün şamdan
Kız delimidir nedir bunlar evine gelecek olan misafirin, ne zmn gelip gideceğini öğrenmek istemesi suçmuymus ki tersliyor eşini babası? Allah sabır versin size canımin içi,zor insanlar çok zor

oğlunun evine de misafir gibi sorarak mi gelecekmis niye yabanci adam muamelesine yapiyomusuz böyle şey görmemiş bu yaşına kadar bizden başka kimsede.

ben doğum yaptığımda kaynanam oturup anneme aglamis. oğlumun evini istediğim gibi karıştıramiyom bu ne biçim gelin. eşyaları kafama göre yerlestiremiyom hiç diye

böyle insanlar işte
ben atanip buraya taşınırken de kusmuslerdim niye gelin evimi yerlestirin dememisim de kendim yerlestirmisim evimi adet öyleymiş ben arayip cagircakmisim onlar de gelip evimi yerlestircekmis

normalde kelime haznem genistir ama bunlara diyecek bisey bulamıyorum pek sen bulursan de bana

ama dovmeden ayrilmasaydin iki üç kez aldatilmadan falan :) direk mi ayrıldın
Kız evet direkt ayrıldım haydi yallah hoppala
aldatıldım ben
herşey harika hiçte anlamadım profesyonel istanbul çocuguymuş yani (p.ç )
adamın manita bir gün nüfs cüzdanını mı ne görmüş bir bakıyor evli.. kızcağızın da haberi yok. bir şekilde bana ulaşıyor.sosyal medyadan beni buluyor. görüşmemiz lazım x ile ilgili ben anladım tabi
gittim görüştüm kızla resimlerini, mesajlarını gösterdi bana 2 telefon kullanıyormuş abimiz halbuki hiç saf biri değilim nasıl farkettmedim hala aklıma gelir bazen sonra eve döndüm çantamı hazırladım hiçbir şey demeden babamın evine gittim. aradı 2-3 defa açmadım sonra bir mesaj ' hayatım nerdesin '
benden giden cevap ' senin hayatını an itibari ile bitiriyorum, senden boşanıyorum '

sonrası mahkeme.. elimde deliller, kanıtlar.
hakim de çok zorlamadı sağolsun zaten x şahıs aldattığını söyledi. anlaşmalı boşandık. donuna kadar aldım

1,5 sene sonra tekrar evlendim. başkası ile tabi

şuan iyi ki aldatılmışım diyorum. yoksa eşimi tanıyamazdım :)

film izlemiş kadar oldum beee
baya hızlı şoklu bi hayat olmuş.
Allah eşinle muhabbetinizi artirsin hep mutlu olun inşallah:) çok güçlüymüssün seni tebrik ederim:) herkes yapamazdi senin yaptığını mesaja da bittim orda bile konusturmussun mizahini

sonra perisan oldu mu eskisi ben işin bide sırlar dünyası kismiyla ilgileniyorum da

bi çiçek de sen yolla adama ayıp etmişsin biraz :)
gönlünü al fazla naz aşık usandirir derler
Valla evde simdi biseyler yapiyo heralde isim var gelince gorursun diyo islak odunla dalmasa bari merak ediyorum eve gidince nolcani

Evet oldu :) benim kayınvalidem ( eski ) aldatıldığımı duyunca amannn ne olcak 1 kereden demişti :) öyle ah ettim öyle ah ettim ki.. yazık kızın dan çıkmış :) ortak arkadaşlarımız var duydum ki aldatılmış :)
ama bir laf var , yiyemeyeceğin muzu soymayacaksın derler :)
yaptıktan sonra pişman olmasının hiçbir anlamı kalmamıştı benim için :) ben doğulu bir ailenin kızıyım. bizde boşanmalar vs terstir.çantamı alıp babamlara gittiğimde baba ben geldim dediğim de mahkemeye kadar neden diye bile sormadılar tek dediği evine hoş geldin oldu ..
en güzeli de arkanda dağ gibi duran bir ailenin olması. ben hiçbirşey yapmadım ama babam eşime bir araba sopa attı :) annemden duymuş aldatıldığımı.
evlenirken eski eşime benim 2 gözüm var 1 ini sana veriyorum ona iyi bak yoksa canını çok yakarım demişti :) bu lafı tekrarlaya tekrarlaya dövdüğünü duydum :)

mahkeme günü bile çok yalvardı hakime de aldattım çok pişmanım dedi, ama kararım kesindi tabi dönüşü olmadı :) yıllarca konuşup evlenmiştik çünki hayatta kendimden şüphe ederim x den etmem diyordum

ama aldatıldıktan sonra büyüdüm biliyor musun :) mesela kendinden başka kmseye güven olmadığını öğrendim eşin ne kadar iyi olursa olsun benden değerli olmadığını :) hayatım alt üst oldu mu ? evet oldu. psikolojim bozuldu mu;? evet bozuldu. ailem dahil herkese küsüp kendimi kapadım mı? evet :) ama sonrası harika oldu.. benim hayatım 2017 eylülde başladı, iyi ki de başladı :) gerçi bu eşimi de istemedim kabullenemedim ama çok zorladı. özellikle bekar diye , ilk evliliği olacak diye istememiştim. elalem ne der, ailesi kabul eder mi dertleri felan

Valla evde simdi biseyler yapiyo heralde isim var gelince gorursun diyo islak odunla dalmasa bari merak ediyorum eve gidince nolcani

benden sana tavsiye insanların bi sınırı var o sınıra yaklasma trip atarken. şimdi sorun yok da gül gibi evliliğinizi 10 sene sonra diken tarlasına cevirme elinle emi :) naz trip cilve güzel şeyler ama hepsi ayarnda güzel:) bak adam herşeye rağmen elinden geleni yapıyo lütfen üzme esini böyle seylerle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…