- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #19.741
Gece uyudu dogum gunun kutlu olsun demedenben şeyi anlamadim 16 Eylül doğum günün 15 i 16 ya bağlayan gece kutlamadi diye mi bu trip
yoksa doğum günü atladı da ondan mi
Çok romantik kankaların varmış hmmmmmhahaha boşver o zamanklasik her zaman kurtarır
bizim ofiste bı arkadaş eşi için yapmıştı. x y seni seviyor diye her harfi tek tek çıktı aldik. herkes tutarak videoya girdi. en son sesli şekilde söyleyip bitirmiştik.
bı arkadaş da müzik kaydı yapan bi yerde sevgilisinin en sevdiği şarkıyı söyleyip sonunda yazdığı metni okumuştu :)
E yani bence de arayın sorun canım olur mu öyle habersizkız ben neler cektim beeeeo zamanlar bdv ye konu acsam kesin bosan kurtul derdi herkes
ama başardım hepsini dize getirdiim.
güüüüçççç bende artıııııkkkkkk şaaaaaammmmm daaaaannnnn
kesin kulağı çınladı seninkinintez gelip tez gitsinler duam o yönde
yarın arariz ne zaman gelceksiniz diye belki söylerler
Gece uyudu dogum gunun kutlu olsun demeden
E yani bence de arayın sorun canım olur mu öyle habersizsen güçlü bi kadinmissin valla helal olsun yine dize getirmissin,ipleri elinden hiç birakma
Ahaha 5 kadınla büyüyüp sen gibi olmamak imkansizmis zaten maşallah, idolümsün şamdankız en son eşim sorduğunda terslemisti babasiben hiç o topa girmiyorum zaten bakalım izin alcam baba falan derse belki der su gün gelcez diye
ben babaanne + 4 halayla büyüdüm beee heyt kiminle dans ettiklerini geç öğrendiler ama öğrettim
Ahaha 5 kadınla büyüyüp sen gibi olmamak imkansizmis zaten maşallah, idolümsün şamdan
Kız delimidir nedir bunlarevine gelecek olan misafirin, ne zmn gelip gideceğini öğrenmek istemesi suçmuymus ki tersliyor eşini babası? Allah sabır versin size canımin içi,zor insanlar çok zor
eşiniz ile anlaşamıyor musunuz ? boşanın
Hos geldin canım...evliyim,3. çocuğuma hamileyim, yaşım var biraz, kadınlar yaşı sorulmaz di mi
aslında forumda çok eskiyim ama uzun süre girmeyince eski hesabımın şifresini unutmuşum, yeni hesap açtım o yüzden
Kesinlikleaynen haklılar insan herkesle anlaşan bi yaratik nasil esle anlasamaz değil mi
Kesinlikle
ben anlaşamadım boşandım abikafalar rahat pamuk pamuk
Ben bu adami affedem bari o zamano zaman bence fazla bu cicekler
ben olsam göndermezdim
Kız evet direkt ayrıldım haydi yallah hoppalaama dovmeden ayrilmasaydin iki üç kez aldatilmadan falan :) direk mi ayrıldın
Ben bu adami affedem bari o zaman
Kız evet direkt ayrıldım haydi yallah hoppala
aldatıldım ben
herşey harika hiçte anlamadımprofesyonel istanbul çocuguymuş yani (p.ç )
adamın manita bir gün nüfs cüzdanını mı ne görmüş bir bakıyor evli.. kızcağızın da haberi yok. bir şekilde bana ulaşıyor.sosyal medyadan beni buluyor. görüşmemiz lazım x ile ilgiliben anladım tabi
gittim görüştüm kızla resimlerini, mesajlarını gösterdi bana 2 telefon kullanıyormuş abimizhalbuki hiç saf biri değilim nasıl farkettmedim hala aklıma gelir bazen sonra eve döndüm çantamı hazırladım hiçbir şey demeden babamın evine gittim. aradı 2-3 defa açmadım sonra bir mesaj ' hayatım nerdesin '
benden giden cevap ' senin hayatını an itibari ile bitiriyorum, senden boşanıyorum '
sonrası mahkeme.. elimde deliller, kanıtlar.
hakim de çok zorlamadı sağolsun zaten x şahıs aldattığını söyledi. anlaşmalı boşandık. donuna kadar aldım
1,5 sene sonra tekrar evlendim. başkası ile tabi
şuan iyi ki aldatılmışım diyorum. yoksa eşimi tanıyamazdım :)
Valla evde simdi biseyler yapiyo heralde isim var gelince gorursun diyo islak odunla dalmasa bari merak ediyorum eve gidince nolcanibi çiçek de sen yolla adamaayıp etmişsin biraz :)
gönlünü al fazla naz aşık usandirir derler
Aksam bi gazini alirim yumusar obi çiçek de sen yolla adamaayıp etmişsin biraz :)
gönlünü al fazla naz aşık usandirir derler
Evet oldu :) benim kayınvalidem ( eski ) aldatıldığımı duyunca amannn ne olcak 1 kereden demişti :) öyle ah ettim öyle ah ettim ki.. yazık kızın dan çıkmış :) ortak arkadaşlarımız var duydum ki aldatılmış :)film izlemiş kadar oldum beee
baya hızlı şoklu bi hayat olmuş.
Allah eşinle muhabbetinizi artirsin hep mutlu olun inşallah:) çok güçlüymüssün seni tebrik ederim:) herkes yapamazdi senin yaptığınımesaja da bittim orda bile konusturmussun mizahini
sonra perisan oldu mu eskisi ben işin bide sırlar dünyası kismiyla ilgileniyorum da
Valla evde simdi biseyler yapiyo heralde isim var gelince gorursun diyo islak odunla dalmasa bari merak ediyorum eve gidince nolcani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?