son aylarda kalça ağrısı çeken var mı?

almira85

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
911
27
318
İstanbul
yarın 38+0 başlıyorum ve 3 gündür inanılmaz şekilde kalçamın sol tarafı ağrıyor geçmedi bi türlü yatarken otururken bişi yok ama yürüyemiyorum sanki bıçak batıyor. topallıyorum ama zor yürüyorum. sıcak duş,sıcak su torbası,hatta ütü bile denedim ama geçmiyor bu gün doktora gittiğimde söledim magnezyum,kalsiyuma devam ediyormusun dedi ediyorum dedim ama hala ağrım var süt ürünlerinide bol tüketiyorum ama yok. doktor bile şaşırdı.voltaren diye bi jeli kullanabilceğimi söledi ama onunda prospektüsünde son 3 ayda kullanması sakıncalı yazıyor nasıl olucak bu iş. yapabilceğimiz bişi yok yükün ağırlaştı dedi bide. çok kötü ya napıcam bilmiyorum sağ bacağıma kramp giriyordu bu kalça ağrısıda tuz biber oldu öldüm bacaklarımın ağrısından yaaaa :14: kızımın biran önce doğması için dua ediyorum artık.

Son düzenleme:
Cnm gecmıs olsun. Benım de bacak agrılarım var ara ara oluyor su bırkac zamandır. Bacaklarımı dıkıyorum koltugun tepesıne bıraz rahatlıyorum.Yuruyus ıyı gelmıyormu canım ? Az kaldı sabredelım alıcaz bebıslerımızı rahatlıcaz o zaman :10:

aynısı bana olmuştu.7-8 arasındaydı galiba topalladım sol tafaım çok ağrıdı yatakta bile dönemiyordum
kalsiyum magnezyum süt ürünleri çok tükettim ama biraz daha miktarı arttırınca geçti..hatta o ay yürüyemediğim için hareketsizlikten çok kilo almıştım.

bende de çok oluyo özellikle sol kalçamda ve bacak iç kısmında. benim bikaç hafta önce ayağım kaydı ters bi hareket yaptım o gün başladı şimdi ara ara yokluyo yine ama bikaç gün sürüyo. doktorum fizik tedavi falan dedi ama sıkıldım artık doktora gitmekten ekstra bişey kullanmıyorum ben ağrı için. topallayarak yürümeye çalışıyorum :(

son aylarda normal canım o ağrılar seninki biraz fazla ama idare et az kaldı Benim de pelvis bölgesindeki ağrılardan şikayetim var çok fazla ama az kaldı takmıyorum...

cnm bende çarşamba günü doğum yapıcam 1 aydan beri kalçalarımı ağrılarından ölüyorum topallıyorum öle bi acıki ağladım geçen dahada devam ediyor birde kaslmalarım var hele parmaklarım inanılmazz

herkese çok geçmiş olsun...bende 33+6 haftaligim ve bu haftalarda bende de kalça ve kuyruk sokumu kemigimde agrilarim şiddetlendi...normal oldugunu düşünüyorum...yürürken otururken yatarken her daim agri/aci var...doktorda normal dedi...kilomda aşiri değil aslinda ama gebelikte olabilecek şeyler saniyorum...puf bir yastik koyup bacak araniza öyle yatin derim ben..ben cok rahat ettim cunku...

yarın 38+0 başlıyorum ve 3 gündür inanılmaz şekilde kalçamın sol tarafı ağrıyor geçmedi bi türlü yatarken otururken bişi yok ama yürüyemiyorum sanki bıçak batıyor. topallıyorum ama zor yürüyorum. sıcak duş,sıcak su torbası,hatta ütü bile denedim ama geçmiyor bu gün doktora gittiğimde söledim magnezyum,kalsiyuma devam ediyormusun dedi ediyorum dedim ama hala ağrım var süt ürünlerinide bol tüketiyorum ama yok. doktor bile şaşırdı.voltaren diye bi jeli kullanabilceğimi söledi ama onunda prospektüsünde son 3 ayda kullanması sakıncalı yazıyor nasıl olucak bu iş. yapabilceğimiz bişi yok yükün ağırlaştı dedi bide. çok kötü ya napıcam bilmiyorum sağ bacağıma kramp giriyordu bu kalça ağrısıda tuz biber oldu öldüm bacaklarımın ağrısından yaaaa :14: kızımın biran önce doğması için dua ediyorum artık.

ben de aynısı oluyor. hatta dün yarı yoldan eve döönmek zorunda kaldım. sağolsun o da bir kadının yardımıyla.. ben magnezyumu bırakmıştım. ama 2 gündür gene basşladım...

valla arkadaşlar bende hiç bişi işe yaramıyo doktorda yürüyüş yapma dinlen işte artarsa bilgim olsun dedi bu gün görümcem orjin krem diye bitkisel bi krem getirdi sürdük bakalım inşallah iyi gelir hamileler için bi sakıncası yoktur yazıyo en azından bitkiselmiş çünki. çok kötü bi ağrıya tamam ağırdım ama kendi ihtiyacımı görüyodum şimdi ağlıyarak nerdeyse wc ye gidiyorum abdest almaya çalışıyorum bu gece yatarken de sol tarafıma yatamadım dönerkende çok ağrıdı bi baktım 2,5 saat sağ tarafıma yatmışım uyurken. sabah birde wc dönüşü kasığıma bıçak saplandı 2-3 kez acısına bi başladım ağlamaya eşim saolsun ovup geçirmeye çalıştı valla psikolojim bozuldu resmen yaaa allah kötüsünden korusun ama artık bitsin şu hamilelik sürekli ağlıyorum. hayırlısıyla alsam bebişimi kucağıma

herkese çok geçmiş olsun...bende 33+6 haftaligim ve bu haftalarda bende de kalça ve kuyruk sokumu kemigimde agrilarim şiddetlendi...normal oldugunu düşünüyorum...yürürken otururken yatarken her daim agri/aci var...doktorda normal dedi...kilomda aşiri değil aslinda ama gebelikte olabilecek şeyler saniyorum...puf bir yastik koyup bacak araniza öyle yatin derim ben..ben cok rahat ettim cunku...

evet çok faydası oluyor Bacak arasına mutlaka koyuyorum Bide yan yatıyoruz ya karnım aşağı doğru düşüyordu bi ara oraya alta ince bi yastıkla destek yapıyordum Oda iyi gelmişti ama şimdi iyice büyüdü karnım zaten boşluk kalmıyor gerek kelmadı artık...

Şu konuyu güncelleyelim bi. 8 yıl sonra :) kızlar kalça ağrısı ben de de başladı 27+5 im. Ama özellikle geceleri kalça ağrılarım çok var. Ne yana uyusam o bölge ağırıyor. Yeterli kalsiyum tüketmeme rağmen. Acaba hormonal mı anlamadım ki :(

Back
X