Doğuma Hazırlık son aylardaki rutin kontroller ve kendimizi nasıl hissediyoruz??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

berfinxxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
28
0
36
- Yurtdışı
slm ben 32hf +5gün lük hamileyim, Allah izin verirse 16 ocakta doğumum gerçekleşecek. İlk 3 ayda düşük tehlikem oldu,kanamalarım oldu,ilaç kullandım vs ama sonrasında şu ana kadar hiçbir problemim olmadı hamilelikte.ne günlük aktivitelerime engel oldu ne başka şeylere nede eşimle ilişkime.ama son bir haftadır yalancı sancılar denilen rahatsız edici durumlar oluyor, bilhassa geceleri. ve bikaç gündür aşırı derecede mide kaynaması ve baş dönmesi yaşıyorum beraberinde. sizce normal midir? mide kaynamalarımı oğlumun saçlrının oluştuğuna bağlıyorlar, halsizlik yorgunluk hisleride oluyor die biliyorum ama baş dönmeleri denge kuramamak normal mi onu bilmiyorum... benim durumumda olan anne adayları varsa paylaşalım lütfen sevgiler...

selam canım 33+3 haftalık oldum bende...kasılmalar bende de oluyor..dr a sorduğumda eğer düzenli gelmiyorsa sorun yok dedi..yani 5-10-15 dk da bi düzen mesela..ama günde bi kaç kere aralıklı oluyorsa sorun yokmuş..rahim kendini doğuma hazırlıyormuş..mide kaynaması çooook normal çünkü büyüyen bebekle mide asidi yukarı çıkıyor o da gebelik reflüsü yani yanma yapıyor...saçlarının oluşmasıyla uzaktan yakından alakası yok inanma böyle şeylere...ben ne hamileler gördüm mide yanmasından şikayet eden ama çocukları kel doğanhalsizlik bende de oluyor ağırlaştığımız için artık sonlara geldik çünkü...baş dönmesi tansiyon düşüklüğünden kaynaklı olablir ..bende de zaman zaman oluyor..ama sen şikayetlerini dr una söyle bence..özellikle sancılarını...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

merhaba bende 33. haftamı tamamladım,öğretmenim ve hala calısıyorum.cok şükür problemim yok ama geceleri bendede sancılar oluyor,hatta uykudan bile uyandırıyor ama oğlusumun hareketlerıne bağlı olarak oluyor.sankı kasıklarda doğum ağrısı gibi degılde,bebegin dönmesiyle,hareketleriyle olan bi ağrı gibi geliyo bana.mide yanmaları bendede basladı cünkü baya hızlı büyüyolar bu haftalarda o yüzden baskı olusuyo midede.doktorum bu yanmaların ve düzenli olmayan agrıların normal oldugunu syledi.sende kontrollerini ihmal etme canım...hayırlısıyla kucagımıza alırız inş ogllarımızı

slm çok teşekkür ederim bilgi paylaşımınız için... bu minik şikayetlerimle yalnız olmadığımı anladım sayenizde:) doktor kontrolleri sıklaştı zaten doktoruma da soruyorum ama yinede aynı durumda olduğum kişilerdende bişeyler duymak rahatlatıyor beni, özellikle tecrübeli annelerden... Allah sizede bebeğinizi sağ salim kavuştursun inşallah tekrar teşekkürler:)

mrb tşk ederim inşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde kavuşmamızı nasip eder miniklerimize:))

Bu arada paylaşmak istedim. Daha öncesinde de mide rahatsızlıklarım vardı benim ama tabi hamilelikte özellikle son zamanlarda artan mide şikayetlerime RENNİE DUO isimli şurup çok fayda verdi. ama yinede kullanmadan önce muhakkak doktorunuzla görüşün her ne kadar zararsız olsada belki başka rahatsızlıklarınız vardır ve onları tetikler.... sağlıklı günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…