• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

son bileziğimide yediler .... haram olsun

Hakkına sahip cıktın mı dedigin zaman ne cevap verecen peki ? Sahip ciksaydin arkadasim vermeseydin sonrada helal etmiyorum diye yaygara koparmak bana bos geliyor acikcasi. Sa takilan altin senindir. Koyarsin guvenli bi yere daha kimseye dokundurmazsin bitti gitti.

ne güzel atıp tutuyorsunuz kimin ne yaşadığını bilmeden öyle . siz öyle yaparsınız aslansınız . bravoo

eşinizle konuştunuz mu ?

eşimle konuşmadım . tavırlıydım konuşmuyordum benle barışmak için her yolu denedi .
kapılarımızı değiştirmiş , banada yüzük almış şu çok istediklerimden zaten baya pahalıydı .
yani bilezik parası benim yüzüğüme kapıya ve onun ehliyetine gitti......
ha affettim mi hayır hala çok kızgın ve kırgınım ama gözlemliyorum uzaktan.
onada dedim daha sana güvenmem ortak para biriktirmem ailemden 5 kuruş geçirtmem bu eve falan diye.
birlikte düzeltcez söz veriyorum dedi . bakalım nolcak
burdaki hanım ablalar kadar adam değilim demekki hemen boşayamadım !

cogu kisi burda konusuyorda.. yasayinca asil anliyorsun bazi seyleri..ve birakip gitmek herseyi soylendigi kadar basit degil maalesef...ve bu taki mevzulari vs cok can yakici seyler oluyor..gercekten insan maddi boyutunuda geciyor..nasil bu sekilde alcalabildiklerine hayret ediyorsun...Allahim yolumuzu yolsuza dusurmesin...

guven cok onemli evlilikte..bosan desekte bosanma desekte..kolay bir karar degil cunku..karsina iyi biri cikar mi ? pisman olurmusun vs vs?? bunlari dusunursun...ama cocugunda yokmus daha kolay verirsin kararini bana kalirsa..omur boyu bunu boyle nefretle cekecek olabilirsin bu durumda..Rabbim yardimcin olsun.

ne güzel atıp tutuyorsunuz kimin ne yaşadığını bilmeden öyle . siz öyle yaparsınız aslansınız . bravoo
Evet ben ailemden cevremden boyle gordum. Cevremde de bunu yasayan cok insan var tecrubeli olmasam da gorduklerim yeter canim. Bosa atmiyorum merak etme. Hakkin olana sahip cikmak senin gorevin. Elinle hakkini yedirirsen ah vah etmenin hic bi anlami yok malesef

evet artık rahatlamıştır bilezikler batıyordu çünkü ona. 50 lira için bile bozduralım mı diyordu !! bende ailemden para alıp veriyordum. .

Bu anlattığınız kişi sözde aile yöneten erkek !
Maalesef ki böyle adamlar düzelmiyor.. Devamlı satışa odaklı beyin kucuk düşünendir. Özellikle eşine ait eşyaları gizlice alıp satmak korkunç birşey.
Ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Benim su an bosanma asamasinda oldugum eski esim olsun ailesi olsun hakkimi cok yediler tabikide haram ettim.. altinlar hic bir zmn benim olmadiki ztn gerci onlardada gozum yok zehir zikkim olsun diyorum.. kurtulduguma sukrediyorum.. esin ayni benim eski esim gibi maalesef.. ben ayrilmayi tercih ettim konu sadece bu davranislari degildi tabikide.. sana ayril veya ayrilma demicem tercih senindir.. boylesi cirkef ve cahil insanla esinin hakkini yigen birisiyle omur gecmez.. Bu dupeduz hirsizliktir kul hakkidir..

Evet ben ailemden cevremden boyle gordum. Cevremde de bunu yasayan cok insan var tecrubeli olmasam da gorduklerim yeter canim. Bosa atmiyorum merak etme. Hakkin olana sahip cikmak senin gorevin. Elinle hakkini yedirirsen ah vah etmenin hic bi anlami yok malesef

elimle yedirmedim ben. neyse teşkkrler

Back
X