Merhaba hanımlar . Bir sorunum var ve bunun için üyelik açıp bilgisi olanlardan yardım almak istedim.
Sorun şu ki yaklaşık bir aydır cinsel olarak aşırı derecede istekliyim. Normalde bu konuda tam tersi hemen hemen her zaman çok isteksiz olan taraf bendim. Hatta “keşke böyle bir olay olmasaydı hiç” diye söylenirdim. O derece yani. Ben isteksiz olduğum zamanlarda eşim hep istekliydi ve çok baskı hissederdim üstümde. Şimdi son bir aydır ben eşime baskı yapıyorum:) adam artık kendini yetersiz hissediyor. Rol değiştik sanki , bu sefer de o bir şekilde kaçmaya çalışıyor :) Kendimi böyle göreceğimi hiç hayal bile etmezdim. Bu arada 11 yıllık evliyim. Ve ilk defa bu kadar libido artmış durumda.
Sorum şu; ben yaklaşık bir yıldır (bazen düzensiz olarak ) lustral antidepresan kullanıyorum. (Bilmeyenler için söylüyorum, en hafif antidepresan ve direk eczaneden ücretiyle alabildiğim için tekrar doktora gitmedim hiç.) Bazı şeylerle başetmede yetersiz kaldığım için psikiyatriye gitmiştim ve 50 mg lık yazmıştı. Zaman içinde ben onu 100 mg lığa çıkardım. Çünkü çok ihtiyacım olduğunu düşündüğüm bir zamandı . (Biliyorum doktor kontrolünde olmalıydı bu ). Acaba bu ilaçtan kaynaklı mı diye düşünüyorum. Seratonin miktarı arttıkça bu dürtüler artabilir gibisinden yazılara denk geldim ama bilemiyorum. Bir yıldır kullandığım ilaç neden son bir ayda bu kadar gözle görülür etki eder ki , diyorum. Bu konuda bilgisi olan , benzer durum yaşamış olanlar ya da beni bir yerlere yönlendirebilecek arkadaşlarım varsa bana yardımcı olmanızı çok isterim . Çünkü dışardan iyi bir durum gibi gözükse de beni çok yıpratan bir durum bu maalesef . Rüyalarıma işleyecek kadar çığırından çıkmış durumda. Ve maalesef sosyal çevremdeki erkeklere karşı farklı düşünceler içerisine girmeye başladım. Bu düşünce aşamasında olsa bile çok çirkin bir durum biliyorum ama gerçekten engelleyemediğim bir durum. Ve o yüzden yardıma gerçekten ihtiyacım var. Kendi düşüncelerimden bile nefret etmeye başladım.
Şimdiden okuduğunuz için teşekkür ederim.