- Konu Sahibi evliveyorgun
-
Hepinize teşekkürler, özellikle mirka size...
Ve haklısınız. Bazen yazılan yorumlar öle kırıcı öle yodan çıkarıcı oluyor ki. Bende okuyup keşke bu kadar sert yazmasa imiş dediğim oluyor. Yada benım yazılarım içinde bunu diyen vardır mutlaka.
İş ki; kafanızın içinde dönüp duran sorulara, gözünüzün kenarında akmak için bekleyen yaşa söz geçirmek.
Benim aklım bana yetmez oldu. Çıkar yol bulmak için en ufak yardıma açığım...
ozaman naçizane fikirlerim.
bundan sonra son derece dikkatli olun.evet içinizde taşımayın üzüntülerinizi hayal kırıklıklarınızı, yeni çevre yeni hobiler yeni uğraşlarla atmaya çalışın ama eşinizin ve kendinizin tepkilerine karşı daha dikkatli olun.neye nasıl tepki veriyorsunuz gidişat sizi daha bir mutlu mu ediyor yoksa çıkmazdan kurtulamıyormusunuz.sık sık kendinize sorun bunu.ve ben diyin hep ben, mutlumuyum ben hayatımın böyle devam etmesini mi istiyorum yoksa hayat akıp geçerken kendimi rölantiye alarak kayıpmı ediyorum.gençliğim hayallerim akıp gidiyormu.işte bunlara dikkat edin.eğerki istemediğiniz mutlu olmadığınız bir hayatı sırf başka türlü olmayacağı hissine kapıldığınızdan sürdürürseniz yıllar sonra pişmanlıklar içinde başa dönersiniz. ve hayat kısa bir sorunu çıkmaz olarak kabul edemeyeceğimiz kadar kısa.her sorun aslında çözümüyle vardır moralinizi hep canlı tutun
Yazdıklarında kendimi gördüm aslında. Sürekli sorguluyorum kendimi. Mutlumuyum, yoksa sadece razımıyım diye. Kavga etmiyoruz ama mutlu da değiliz. Değiliz diyorum çünki onun gözlerine bakınca da gördüğüm bu. Karar veremiyorum; iki mutsuzun evliliğimi yaşadığımız, yoksa mutsuz bir evlilik mi?
Evlenirken büyük hayaller kurmasada boşanmayı da planlamıyor işte insan.
Kavga sırasında eşyalarımı dolapdan çıkarıp bavula sokmaya çalışıken hissettilerimi anlatacak cümle yok inanın. 17 ay boyunca hiçbir kavgada o an duyduğum acıyı duymadım. Soluğum kesildi, sankı bi neşter girdi göğüs kafesime. Bir an oturuverdim yatağın kenarına. Kafamı kaldırıp aynada kendimi görünce, bana bunu yaşattığını asla unutmayacağım dedim kendi kendime.
Şimdi bunu niye anlattım bilmiyorum bile. Canım öyle yanıyorki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?