Son bir şans verilir mi?

Davayı psikolojik şiddet üzerinden açacağım. Kızlar ben evleneli 1 yıl olmadı , şimdi açsam anlaşmalı olur mu? Kabul edeceğini sanmıyorum ama çekişmeli olacaksa açsam hemen daha iyi olur .
1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma davası açamazsınız. Anlaşmalı boşanmak istiyorsanız 1 senenin dolmasını bekleyecek, eşiniz ile bir araya gelecek, talepleriniz noktasında anlaşacak ve ortak bir protokol hazırlayıp dava açacaksınız. Eğer karşılıklı talepleriniz noktasında zaten anlaşamıyorsanız 1 seneyi beklemeksizin derhal çekişmeli boşanma davası açmalısınız.

Hamile kalma da bu arada.”Kadın işi yapmam.” nasıl bir cümle.Sen de işe gitme erkek işi yapmam de o zaman.Eşin kaç yaşında merak ettim , kıskanç kinci çocuklar gibi hareketleri var.

Şimdi mesaj atıyor ,her şey çok basit mi beni sevmiyorsun felan diyor. Hep yaptıklarımı biriktirmisin diyor kincisin felan diyor .
Sakin ol. Ben olsam sorun sevgi değil saygı derim. Sakin sakin siralarim ya da hiç salamam. Bu adamdan olmaz kasabalı, ailesi kötü, görgüsüz, pinti, ağzı bozuk. Yok yok.

Back
X