Cok cok gecmiş olsun. Yasınız kaç? Hangı tetkıkler sonucu bu teshıs konulduBende öyle birşey olmadı. Doktora gittim Erken menopöz başlamış. Ne yapacağım bilmiyorum. Çok kotu oldum .yumurta rezervim azalmaya başlamış.
mrblar bende 29 yaşındayım test sonucum 1.67 çıktı moralim bozuldu bu ay çatlatma iğnesi kullandım .. doktorumda birşey demedi hiç açıklamada yapmadı ..Kusura bakma gec oldu biraz. 28 yaşındayım. Amh testi yapıldı ordan bu kanıya varildi
Canım zaten sana tüp bebek demesi saçma benim yaşım 29 ve amh 0.94 du iki yıl.once şuan 0.79 bana bile tup demedi çünkü yumurtalar iğneye cevap verdi dusuk dozla 2 yumurtam oldu ama bu olayların ilk günü aşılamam olacaktı malesef olamadı. Sağlık olsun doktor kendiniz deneyin dedi. Sen keşke bi test yapsaydın nedenini öğrenirsin en azından bir sorun varsa tedavi olurdun.Arkadaslar uzun sure girmedim siteye hamile kaldım fakat 9.gün düşük yaptim doktora gittim kimyasal gebelik dediler.test yapmak istediler fakat ramazanlik diye orucum u bozmadım.bu arada tedavi bırakmıştım. Doğal yolla olan bir durum .Rabbim zamanı gelince veriyorMuş mutluyum.Rabbim isteyen herkese ennkisa zamanda versin.inşallah tekrar olur hu mutluluk uzun sürer
1.5 ustü için normal deger diye biliyorum 0.79 benim cnm ve iğneyle yumurtam oldu1.6 cikti
Slm bende yarın adetım besinci gunu klomen kullanıcam cuma gunu kontrolüm var pazartesi salı yaparız dedi cok stres oluyor insan siz nasılsınız çatlatma iğnesi yapıldımıBenimde sol tupum yok bende tedavideyim bakalim sali gunu rendevm var eger yumurtalar buyumusse asilama olucak
Slm bende yarın adetım besinci gunu klomen kullanıcam cuma gunu kontrolüm var pazartesi salı yaparız dedi cok stres oluyor insan siz nasılsınız çatlatma iğnesi yapıldımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?