• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son çare ölüme gitmeye karar verdim

valla intihara tesebbus eden kadini bir daha tesebbus ettirir yorumlariniz sakin yahu..yaptiginiz buyuk yanlis sakin boyle bir hataya tekrar dusmeyin bebeginizi dusunun herseyden once lutfen sakin karar verin bir muddet dusunun hemen apar topar evi terketmeye kalkmayin ortada anlattiginiza gore cok buyul sorunlar yok evet problemli bir evlilik ama halledebilirsiniz belki fevri olmakla hata yapiyorsunuz

Aynı şey senin basına gelse açacağın konu aynı kocamı anlattım o kadar bencilliğini karaktersizliğini ona laf yok bize borç vermeme leri zoruma gitti demek bana düşmüyor demi.onun bi mesaj attım dedim diye evden giderim bosarım demesi normal ama sizin taktıgınız istediğine para verir size ne.çok şahane düşene bi tekme de siz vurun zaten. Yardım etmek ayağa kaldırmak zor olsa gerek. Sonra bu ülke neden gelişmiyor diyorlar zor gelişir bu ülke zor
Evet ulkenin gelismesi sizin ailevi sorunlara endeksli.

İlaçların bebeğe zarar vermediğini nerden biliyorsun git bir doktora yazik günah , mal Davası yüzünden neler yapıyorsunuz ayıp yahu sen can taşıyorsun su yaptığına bak...
Eğer o bebeğe birşey olursa ne yapacaksın vebalini nasil ödeyeceksiniz...
Kimse kimseye yardim etmek zorunda değil elin parası yüzünden ne hale gelmişsiniz... doktora git kusmayla olur mu?

2 aylık hamileyim
Sevgili Mina Sevde, yerinizde olsam gercekten destek alirdim, bence buradan baslayin.

Buradaki diger arkadaslara katilimiyorum, bilimsel olarak karninizdaki henuz bebek degil, cenin yani fetus. O yuzden gebeligi sonlandirmayi dusunun, belli ki esiniz ile sorunlariniz var ve ceninler evlilikler icin can kurtaran degil. Duygusal oldugunuzun farkindayim ama lutfen, daha buyuk zararlara yol acmamak icin mutlaka akilla karar verin.

Lisede mantik dersi okudun mu sen ? Hani x=>y falan . Kusmussun ayri yatmissin da kopmussun kocandan. Eee? Arada bebek de gidicekti diyo bi de :) dunya benim gibiler yuzunden ilerlemiyosa senin mantigindakilerle nereye gidiyo gayet trajikomik. Kocanla derdin varsa bosanirsin. Nokta. Karninda cocugunla intihar etmezsin. O ictigin ilaclarin ne kadari kana karisti. Ne kadarindan etkilendi Allah bilir ama senin hala derdin bu degil.
Ülke neden gelişemiyor diyorum ben de :işsiz:

O çocuğa nasıl zarar verdin hamileyken millet ağrıdan geberiyor antibiyotik bile içmiyor yeri geliyor...öldü mü kaldı mi belli değil, kalıcı hasar verdin belki cok üzüldüm cok nasıl bebeğini düşünmezsin üstelik dunya mali için

Ben 30 hap içtiğine inanmıyorum . 30 hap içeceksin yarim saat sonra kusacaksın bisey olmayacak o 30 hap 5 dk içinde zehirler seni. Boşanmak da değil niyetin bence blöf yapıyorsun eşine. Kocanda bi sorun göremedim benim esim de babama anneme mesaj atıp diğer kızına veriyorsun bize vermiyorsun para dese sinirlenirim .. Kendinize gelin herşeyden önce can taşıyorsunuz çocuğuma tek başıma da bakarım diyorsun ama sen daha kendine bakamıyorsun ki bence bi psikologa gidin karninızda ki sabiye yazık.

Lisede mantik dersi okudun mu sen ? Hani x=>y falan . Kusmussun ayri yatmissin da kopmussun kocandan. Eee? Arada bebek de gidicekti diyo bi de :) dunya benim gibiler yuzunden ilerlemiyosa senin mantigindakilerle nereye gidiyo gayet trajikomik. Kocanla derdin varsa bosanirsin. Nokta. Karninda cocugunla intihar etmezsin. O ictigin ilaclarin ne kadari kana karisti. Ne kadarindan etkilendi Allah bilir ama senin hala derdin bu degil.
Benim yasadıklarımı yasamayan anlamaz burda en fazla bir gününü yazabiliyor sun bütün ömrünü anlatamıyor sun malesefı. Evet benim psikolojım bozuk çocukluğumdan beri taciz gördüm yokluk gördüm baba dayagı gördüm .esofman giydim diye babam ağzımı yüzümü patlattı beni tüfekle vurmaya kalktı. Evet kafam bozuk evlendim huzur mutluluk yok evet içtim ilacı pişman olup kusmasını da bildim. Ee trajıkomik degilmi noldu acıdın mı bana artık dayanamıyorum kaldıracak gücüm yok yasama sebebim yok ama sizin gibiler gene anlamazlar yasamadınız cünkü sizi yasamaya davet ediyorum

Ben 30 hap içtiğine inanmıyorum . 30 hap içeceksin yarim saat sonra kusacaksın bisey olmayacak o 30 hap 5 dk içinde zehirler seni. Boşanmak da değil niyetin bence blöf yapıyorsun eşine. Kocanda bi sorun göremedim benim esim de babama anneme mesaj atıp diğer kızına veriyorsun bize vermiyorsun para dese sinirlenirim .. Kendinize gelin herşeyden önce can taşıyorsunuz çocuğuma tek başıma da bakarım diyorsun ama sen daha kendine bakamıyorsun ki bence bi psikologa gidin karninızda ki sabiye yazık.
Yaşayınca böyle düşüneceginizi zannetmiyorum oturdugunuz yerden yazması kolay. Vay be ne insanlarımız var destek olack yerine eleştirmeye geliyor lar. Demek ki bunları yapan yaşayan insanda var bi problem demiyor sunuz teşekkürler anlayısın için çok destek oldunuz

Sebebine niyesine girmeden , yanlis dusunuyorsun hatta dusunmuyorsun bu bebegin ilac aldiktan sonraki durumu ne olacak.

-Bir doktora gorun. Bebeginin saglikli oldugundan emin ol.
-Sana olumu dusunduren biriyle evli kalma.
-Psikolojik destek al.

Son düzenleme:
Benim yasadıklarımı yasamayan anlamaz burda en fazla bir gününü yazabiliyor sun bütün ömrünü anlatamıyor sun malesefı. Evet benim psikolojım bozuk çocukluğumdan beri taciz gördüm yokluk gördüm baba dayagı gördüm .esofman giydim diye babam ağzımı yüzümü patlattı beni tüfekle vurmaya kalktı. Evet kafam bozuk evlendim huzur mutluluk yok evet içtim ilacı pişman olup kusmasını da bildim. Ee trajıkomik degilmi noldu acıdın mı bana artık dayanamıyorum kaldıracak gücüm yok yasama sebebim yok ama sizin gibiler gene anlamazlar yasamadınız cünkü sizi yasamaya davet ediyorum
Mina Sevde, sizi cok iyi anliyorum, lutfen sakin olun. Gordugum kadariyla bir anlik bir sey degil, uzun zamandir haksizliga ugradiginizi dusunup icerlemissiniz. Derdiniz de paradan ziyade size sahip cikilmamasi, ama belki bu sizin alginizdir. Olan olmus. Esinizle olan sorunlarinizi halletmeye bakin, ama once siz sagliginizi geri kazanin ki iyi bir anne olabilin.

Umarim destek almakta gec kalmazsiniz. Buyuk gecmis olsun.

Sevgili Mina Sevde, yerinizde olsam gercekten destek alirdim, bence buradan baslayin.

Buradaki diger arkadaslara katilimiyorum, bilimsel olarak karninizdaki henuz bebek degil, cenin yani fetus. O yuzden gebeligi sonlandirmayi dusunun, belli ki esiniz ile sorunlariniz var ve ceninler evlilikler icin can kurtaran degil. Duygusal oldugunuzun farkindayim ama lutfen, daha buyuk zararlara yol acmamak icin mutlaka akilla karar verin.
Bilimsel olarak bebek değil ne demek ya.. Atan bir kalp var orda bu kadar duygusuz olmayın. İstemiyorsa yapmasın kimse çocuk 2 dk zevk için yapıp denedim kaldıramıyorum hamileliği diye öldürmek o çocuğu 20 yaşında ki bir genci öldürmekten hiç farkı yok benim için.

Koprude intihara kalkisan insanlara "atla artik trafigi aksatiyosun" diyen insanlardan pek farki yokmus buradaki yazar hanimlarin. Hanimefendinin sorununu intihar etmek icin yeterli bulmamissiniz soyleyin de bilelim ne gibi durumlarda intihar edilir. Insan biraz yardimci olmaya calisir herkes kendini bilir kisi saniyor.
Konu sahibi bi suredir sinirleriniz cok yipranmis belli ki ve yanlis kararlar vermissiniz. esinizle aranizda gecenlere yorum yapamam fakat eger 30 hap ictiyseniz kusmanin yeterli olacagini sanmiyorum. Acil bir doktora gorunun bence. Cocugunuz icin guclu olmaya calisin. Baska kimseyi dusunmeyin. Ne kocayi ne ailesini... Once siz saglikli , huzurlu olun. Boylelikle bebeginiz de saglikli olacaktir. Sonra diger dertlerinizle ilgilenirsiniz. Doktora gorunmeyi ihmal etmeyin.

Yaşayınca böyle düşüneceginizi zannetmiyorum oturdugunuz yerden yazması kolay. Vay be ne insanlarımız var destek olack yerine eleştirmeye geliyor lar. Demek ki bunları yapan yaşayan insanda var bi problem demiyor sunuz teşekkürler anlayısın için çok destek oldunuz
Bende sıkıntı yaşadım kavga ettim ama intiharı düşünmedim hamile iken. Ne çektiğinizi nerden bilebiliriz anlattığınız sadece basit bi olay ve bu basit olay için intihar düşünen birinin psikolojisi normal değildir tekrar diyorum bence muhakkak psikologa gidin..

Kaynanasına benim kocam evlat değil miydi diye duygu sömürüsü yapıyor. Ama kendisi evladını zehirlemekte sakınca görmüyor.
Yapmadım öyle yazdıgımı söylemistim deneme amaclıydı. Amacım ölmekti kendim yasamak istemiyordum sadece cocuk ölsün amaçlı yapılmış gibi muameleniz Yok mu aynısını siz yasayacaksınız neler neler yazardınız buraya da şimdi herkes basıma günah meleği kesildi.

Koprude intihara kalkisan insanlara "atla artik trafigi aksatiyosun" diyen insanlardan pek farki yokmus buradaki yazar hanimlarin. Hanimefendinin sorununu intihar etmek icin yeterli bulmamissiniz soyleyin de bilelim ne gibi durumlarda intihar edilir. Insan biraz yardimci olmaya calisir herkes kendini bilir kisi saniyor.
Konu sahibi bi suredir sinirleriniz cok yipranmis belli ki ve yanlis kararlar vermissiniz. esinizle aranizda gecenlere yorum yapamam fakat eger 30 hap ictiyseniz kusmanin yeterli olacagini sanmiyorum. Acil bir doktora gorunun bence. Cocugunuz icin guclu olmaya calisin. Baska kimseyi dusunmeyin. Ne kocayi ne ailesini... Once siz saglikli , huzurlu olun. Boylelikle bebeginiz de saglikli olacaktir. Sonra diger dertlerinizle ilgilenirsiniz. Doktora gorunmeyi ihmal etmeyin.
Tam da bunu diyordum, elinize saglik.

Aman yarabbim Allah sana akıl fikir versin ne biçim annesın sen kendine neysede o bebeğe nasıl kıyıyordun saçma sapan dünya ışlerı yüzünden böyle yapıyorsun yazık sana normal degılsn sen

hapları içerken bebeği düşünmediniz mi ? Acil bir doktora gidin de bebekte hasar tespiti yapsınlar yazık cidden yazık artıok intihar etmek moda oldu cana kıymak heleki canın içinde can varken cana kıymak :( ... benim kelimelerim kifayetsiz toplanmıyor bu durumu anlatmaya ben bir terapiste görünün .

Bu arada eşinizin ailesi size yardımcı olmak zorunda değil . ailesi yüzünden eşinizle aranızın bozulması çok saçma. tabii ki herkese koyar evlat ayrımcılığı eşinizi de üzmüştür bu durum ama sizin tavrınız çok yanlış ... Birazda eşinizin bakış açısından bakın dünyaya zaten size mahcup bu durum yüzünden sizde üsteliyorsunuz :( .eşiniz ailesinin haksız tarafını kabul etmişken sizde bunu üstelerseniz eşiniz o zaman ters psikolojiyle sırf siz daha fazla üzerine gitmeyin diye benim ailem sanane der ... Ben boşanmak için bir sebep göremedim

Back
X