• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son çare ölüme gitmeye karar verdim

Yahu hem iğrendiğin adamdan çocuk yapıyorsun.
Adamın ailesi size borç vermekle yükümlü değil ki
Ailelere bu kadar bağımlı olanlar evlenmesin bi zahmet.
Sizede zamanında yardımları olmuştur veya olmamıştır para olanların,
Evlatların aradındaki eşitlik sizi ilgilendirmez.
Ayrıca bebeğinize zarar vermediğiniz ne malum.
O çocuğa çok üzüldüm anne olmanın ne demek olduğunu kavrıyamamıssınız.
Şimdi benim durumumda olsaydın diye başlamayın bu evladınızı öldürmekle iyi yaptın denilecek bir durum değil!

Lafı nerenizden anlayacagınızı öyle bi şaşırıyorsunuz ki varya.eşimden sevgisini ilgisini babalığını istemedim.eşimi sevmesem de bir evlat istedim. Eşimin görevi benim üzerimde bir sperm. O benim evladım spermi kendim üretebilseydim Onuda istemezdim.
Seni zerre tanimayan insanlar burda bebegin icin endiselenip doktora git diyor, akil vermeye calisiyor su senin yaptigin muhabbete bak!
Sperm uzerine bu kadar kafa yoracagina bir acil servise git. Paran yoksa ara ambulansi derdini anlat gelip alirlar.
Dr tanidigi soyle demismis boyle demismis
Biz hasta geberirken bir tane agri kesiciyi icmiyoruz dr içebilirsin dedigi halde
Bebegi anlattigin kadar önemseseydin su an burda millete dunyanin ilerlemesinden, kinadigini yasamadan olmezsinden , spermden daha baska seyler anlatiyor olurdun.
Sabah sabah asabim bozuldu.

80 bin lira borç verdiker diye bukadar olay yaratıyorsan benim yerimde olsan ne yapardın?

Eşimin abisi 5 yıl çalışmadı( keyfinden calışmadı bir sorun yoktu) karısı çalışıyordu ama maaaşımdan eve 1 kuruşharcamam dedi kv baktı ayda 5bin lira verdi

O 5 yıl içinde bizim de karıkoca işssiz kaldığımız oldu , aç kaldığımız oldu ,(açlıktan kastım gerçekten açlıktan bayılacak kadar aç kalmak). Kv telefon edip şimdi oğluma köfte yaptım, balık yaptım vsdiye anlatıyordu diğeroğluna yaptıklarını

Eskişehirdeki 2 evini sattı bu oğlunun ve karısının borçlarını(gezme eşya ve giyim masrafları) ödedi, her yaz kvnin yazlığında kalıp markete içtikleri sigarayı birayı bile yazdırarak tatil yaparlar vs daha çooook şey var ama birkere bile eşime bu yüzden kızıp bağırmadım kusmedim onun ne sucu var anası (ki gerçek annesi olduğundan şüphe ediyor eşim artık) suçlu. Tam tersi destek oldum moral verdim boşver kendimiz yaparız, aç da kalsak önemli değil dedim.

Ailesinin kime ne kadar para vereceği sizi ilgilendirmez , kendi hayatınıza bakın. bu kadar saçma sapan şey yüzünden intihara kalkan birinin anne olmaya hakkı yok o bebek doğunca en ufak birşeye sinirlenip döver böyleleri,
psikoloğa gidip doğumdan önce çözün sorunu mutlaka

kusuruma bakma esin hakli ...!!!!! daha fazla birsey diyemicegim...

Sabah sabah uyanır uyanmaz okudum. Çok üzüldüm. Güne kötü başladım. Allah yardım etsin.

Hayir elin sumuklu anasi babasi icin bu kadar delirme. Napiyolarsa yapiyolar.
Herkesin anasi babasi bi garip,kimin kayin ailesi normal ki..
Benim esimin de kardesine her halt var, ama bize kilini kiprdatan olmadi. Evlendik borc icindeyiz hala bizden yok.kira odeyemedik yok su kadar lazim diye isterler. Evde 3kisi calistiklari halde bi de..
Yani sen ne saniyosun herkes cok mu iyi geciniyo? Hap icmek nedir kizdim sana? Sinirlen?bagir cagir evi terket ama bebegini dusunmek zorundasin.
Ayrica ben de bazen nefes alma verme seslerine cok takarim cevremdekileri bogasm gelir. Hamilelikte iyce artti.
Normal gor,o kadar da kendini hirslandirma...

Seni zerre tanimayan insanlar burda bebegin icin endiselenip doktora git diyor, akil vermeye calisiyor su senin yaptigin muhabbete bak!
Sperm uzerine bu kadar kafa yoracagina bir acil servise git. Paran yoksa ara ambulansi derdini anlat gelip alirlar.
Biz hasta geberirken bir tane agri kesiciyi icmiyoruz dr içebilirsin dedigi halde
Bebegi anlattigin kadar önemseseydin su an burda millete dunyanin ilerlemesinden, kinadigini yasamadan olmezsinden , spermden daha baska seyler anlatiyor olurdun.
Sakin şampiyon :KK28:cidden bu ara sık sık hormonlardan kaynaklı olsa gerek şiddetli baş agrısı çekiyorum ama bırak agrı kesiciyi bitki çayı dahi içmiyorum bebegime bişey olur diye uyumakta buluyorum çareyi

Konuyu okudum yorumları okudum, konu sahibi ne kadar iticisin. Daha ergenliğini tamamlayamadın heralde sen. İntihar ettiği sebebe bak, bide nasl dramatik hale getirmiş.

Bide yorum yapanlara bu ülke sizin yüzünüzden gelişmiyo vs diye yükleniyo. Yav heee heeee. Sen önce üstünden şu cahilliği at da öle gel burdan senden mantıklı düşünenlere laf söyle.

Konunda intihar edicek bi halt yok, madem bebeğin canına bu kadar kolay kast edebilcen, madem bu kadar sorumsuz bu kadar zayıfsın yapmasaydın çocuğu. Yok kaynısına para vermişlerde bilmemneymiş. SANANE? Derde bak ya, kocasını kandırıyo annene mesaj attm diye sonra 30 hap içiyo
Ah yazık sana

Valla zerre üzülmedim sanada bebeğe acıdım.

Allahım konu sahibi hassas diye ben de hassas olmaya çalışacağım ama bu kadar da olmaz. Hanımefendi bebeğin organ gelişimi için ilk 3 ay kritik dönemdir, bu dönemde maruz kalacağı birtakım ilaçlar/alkol/uyuşturucu/radyasyon vs.ciddi hasara yol açabilir,kustum demişsiniz ilacın ne kadarı kana karışıp bebeğe ulaştı bunu bilemezsiniz,doktora gidip bilgi almadığınız her saniye hata.hiç mi okumuyorsunuz ? Millet hafta hafta takip ediyor gelişim sürecini. Ayrıca babasından babalık istemedim demek ne demek? O bebek sizin can simidiniz değil bağımsız bir birey olacak ve en doğal hakkı annesi babası tarafından sevgiyle büyütülmek.Tek anneyle olmuyor emin olabilirsiniz buna.Her açıdan sağlıklı çocuk yetiştirmek kolay mı sanıyorsunuz? Psikolojisiydi, eğitimiydi düşünmekten saçlara aklar düşüyor.Kendinize bir an önce çeki düzen vermelisiniz,etraftan destek te bir yere kadar,insanın en büyük yardımcısı yine kendisi olmalı bana göre.Bu ruh halinden kurtulmaya çalışın. Burada hiç kimsenin de her gün evi, hayatı güllük gülistanlık değil ama hayat bu,bir gün karanlık olur diğer gün aydınlık,kendinize ve bebeğinize dikkat edip bol bol kitaplar okuyun aklınızı olumsuz şeylere takıp meşgul etmeyin.

Edit: ilaç içtiğine ben de inanmıyorum,30 haptan sonra hiçbirşey olmamış gibi kusup devam edilmesi mantıklı gelmiyor bünye de bir yere kadar

Son düzenleme:
Şu an hastanedeyim muayene oldum bebeğimde kötü bi durum yok.kustugum için ilaçların yarısından çoğu kana geçmemiş. Ve içtiğim ilaç katagori olarak bebeğimde düşüğe veya bi hastalığa neden olacak bi ilaç değilmiş. İstediğinizi söyleyin

Ve hala doktora gitmiyo bebek umrunda değilki, Allah akıl fikir vicdan versin ya. Hiç bişe bebekten önemli değül tüküreyim böle derdin içine ben. Bebek yapmak için önce kendin bi olgunluğa erişseydin.
Orası sizi ilgilendirmez hastanedeyim zaten bilip bilmeden konusma yapma

Şu an hastanedeyim muayene oldum bebeğimde kötü bi durum yok.kustugum için ilaçların yarısından çoğu kana geçmemiş. Ve içtiğim ilaç katagori olarak bebeğimde düşüğe veya bi hastalığa neden olacak bi ilaç değilmiş. İstediğinizi söyleyin

Naptin 30 tane parol vitamin falan mi yuttun :) haksızlık yaptiklari evlat ayırmak ama hesabi sorulacak konu degil. Ben duzelmeyecek mesele goremedim eşin sana ne yapıyor ya da ne yapmiyor da bu kadar deliriyosun? Kac aylik hamilesin, hormonlardan mi acaba yoksa daha önce de mi vardı benzer hislerin?

Konuyu okudum yorumları okudum, konu sahibi ne kadar iticisin. Daha ergenliğini tamamlayamadın heralde sen. İntihar ettiği sebebe bak, bide nasl dramatik hale getirmiş.

Bide yorum yapanlara bu ülke sizin yüzünüzden gelişmiyo vs diye yükleniyo. Yav heee heeee. Sen önce üstünden şu cahilliği at da öle gel burdan senden mantıklı düşünenlere laf söyle.

Konunda intihar edicek bi halt yok, madem bebeğin canına bu kadar kolay kast edebilcen, madem bu kadar sorumsuz bu kadar zayıfsın yapmasaydın çocuğu. Yok kaynısına para vermişlerde bilmemneymiş. SANANE? Derde bak ya, kocasını kandırıyo annene mesaj attm diye sonra 30 hap içiyo
Ah yazık sana

Valla zerre üzülmedim sanada bebeğe acıdım.
Dramatik hale getirmişmişim de cart curt hayata dört ayaklarının üstüne düşmüş hiç bi zorluk yaşamamış olacaklar ki gelip burda bu şekilde eleştiri yapabiliyor sunuz. Ağız sizin konusun sizi allaha bırakıp yaşadıklarımı yasamanıza davet ediyorum.

Dramatik hale getirmişmişim de cart curt hayata dört ayaklarının üstüne düşmüş hiç bi zorluk yaşamamış olacaklar ki gelip burda bu şekilde eleştiri yapabiliyor sunuz. Ağız sizin konusun sizi allaha bırakıp yaşadıklarımı yasamanıza davet ediyorum.
Evet tabi biz hiç bişe yaşamadık, hiç zorluk görmedik. Tek sen yaşıyosun :))

Ya senin yaptğın saçmalıklar için ne diye senin yaşadıklarını ben yaşıcakmışım? Komikmisin sen. Aynı şey benim başıma gelse sen gibi aciz davranmam ben saçma sapan sebepden 30 hap içeyim, lafı yiyincede ühü ühü sizde benim yaşadığımı yaşayın...

Yazık o bebeğe kimlerin eline düşmüş. İlerde dayanılmaz acılar çekip bebeğini bırakıp gitmezsin heralde ? Hiç bi yorumunda pişmanım bebeğimi kaybetmekten korktum, bi cana nasl kıymaya kalktım bunun hesabını nasıl veririm, yavruma bişe olsa kendimi affetmezdim vs vs hiç bi yorumunu okumadım. Sen kendine gelde önce, sana varya ne kadar ağır konuşsam az ya kusura bakmada.

Evet tabi biz hiç bişe yaşamadık, hiç zorluk görmedik. Tek sen yaşıyosun :))

Ya senin yaptğın saçmalıklar için ne diye senin yaşadıklarını ben yaşıcakmışım? Komikmisin sen. Aynı şey benim başıma gelse sen gibi aciz davranmam ben saçma sapan sebepden 30 hap içeyim, lafı yiyincede ühü ühü sizde benim yaşadığımı yaşayın...

Yazık o bebeğe kimlerin eline düşmüş. İlerde dayanılmaz acılar çekip bebeğini bırakıp gitmezsin heralde ? Hiç bi yorumunda pişmanım bebeğimi kaybetmekten korktum, bi cana nasl kıymaya kalktım bunun hesabını nasıl veririm, yavruma bişe olsa kendimi affetmezdim vs vs hiç bi yorumunu okumadım. Sen kendine gelde önce, sana varya ne kadar ağır konuşsam az ya kusura bakmada.
Hiçkomuşma daha iyi git gözlerini doktora göster.elestiri yapmış olmak için eleştiri yapma kafa ağrıtma benim derdim bana yeter gidebilirsin

Back
X