Bende 10 kasımda başladım 2. ayın içerisindeyim ve aşırı derecede yorgunluk hissi sırt ve bel ağrısı çekiyorum ama sabrediyorum çünkü son çarem bu artık. Yüzüme gelince başladığım zamandan daha fazla sivilcelerim var artık ve hepside irinli olmaya başladı benim sorunum sivilcelerim kist şeklinde kırmızı mor deri altında oluyor ve irinleşip atılmıyordu herşeyi denedim kullandım yıllarca yüzüm mafoldu daha da arttı şimdi artmasından korkmuyorum daha çok seviniyorum çıksın hepsi bitsin diye. Yalnız kullanan arkadaşlara sorum olucak benimde kan tahlilleri olumlu çıkması için neleri yiyip neleri yememeliyiz. Birde ben felaket şekilde hasta oluyorum boğazlarım ağrıyor ve acıyor kulaklarıma kadar çıktı ağrısı başka bi ilaç kullanamıyoruz sanırım bu süre içerisinde de bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. İnşallah hepimizin çabası emekleri boşuna çıkmaz ve istediğimiz gibi bi ömür sağlıklı sihatli pürüzsüz bebek gibi cildimiz yüzümüz olur
Çok yağli ve A vitamini iceren şeyler yememeyedikkat etmelisin . Sebze ve meyve ağırlıkta besleniyorum ben bol su içiyorum ve de bu sebeple kan değerlerim 4 aydır normal çıkıyor . Geçen ay kanımda enfeksiyon çıktı ilaçla birlikte antibiyotik bile kullandım :):) doktor kontrolünde kullanılabilir tabiki