Selam kızlar ben 21 yaşındayım ve 4 senedir sivilcelerimle uğraşıyorum.Sivilce diyorum ama keşke sivilce olsa bende çıkanlar deri altında kist şeklinde ve giderken iz bırakıp bi kaç gün sonra yeniden şişen cinsten

kremlerin neredeyse hepsini kullandım ama bir sonuç alamadım geçen seneki gittiğim doktor bu da iyi gelmezse malum ilacı kullanıcaksın dedi ama ben kabul etmedim çünkü birçok yan etkisi vardı korkuyordum kullanmaya

sonucunun ne olcağını bildiğim halde geçtiğimiz hafta yine gittim cildiyeye sonuç yine aynı.Doktora bu ilacın yurt dışında satışının yasak olduğunu birçok yan etkisinin olduğunu soyleyince benim 2 çocuğumda kullandı benim kullandığım şeker ilacı karaciğerime ne yapıyosa bu ilaçta o kadarını yapar kendine eziyet etme kullan bebek gibi yüzün olur dedi başka şansım yok artık kullanıcam çünkü senelerdir çekiyorum ve hiç bir düzelme yok fakat şuan epilasyona gidiyorum bitmeden ilaca başlayamam cilt çok hassaslaştığı için doktorda izin vermedi onun bitmesini bekliyorum ilaca başlamak için.Nette çok yorum okudum 7 sene sonra daha beter halde çıkan diyenler yaşlandırdı diyenler gözümün altı mor ve çukur kaldı diyenler vs bunlar moralimi bozuyo herkesin bünyesi ve verecek olduğu tepki farklı olur elbet etrafımda kullanıp olumsuz sonuç alan duymadım sizden ricam ilacı kullananlar iyi ve kötü sonuçlarını yazarsa çok memnun olurum