• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son diyet günlüğüm !

sa1525

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2012
636
23
98
Ankara
Merhabalar herkese. Ben 21 yaşında 79 kiloda 158 cm boyunda bir genç bayanım :33: Yaklaşık 1.5 yıldır bu forumu takip ediyorum. Şimdiye kadar defalarca günlük açtım kendime. Hep bu sefer son dedim, hep bu sefer bozmayacağım dedim ama bozdum. Hatta çoğu zaman nasıl bozduğumu bile hatırlamıyorum. Geçen sene şubat ayında 82 kiloydum. 1 yıllık çabalarımla 73 kiloya kadar inebilmiştim. Ama yaşadığım bir iki üzücü olay kendimi salmama neden oldu. Yaklaşık 2 aydır bırakın diyet yapmayı diyetin acısını çıkarır gibi yiyorum. Ama öyle böyle değil. Bugün silkelendim ve kaldığım yerden devam etmeye karar verdim. Çünkü hayat giden şeyleri geri getirmiyor kilolar hariç !!!!! Ayrıca 37 gün sonra mezuniyet törenim var. Bu 37 günde verebildiğim kadar çok kilo vermek hedefim. Yani 70'in altına inmek istiyorum. Lütfen benden desteklerinizi esirgemeyin ve hep beraber verelim bu kiloları :52::52:

Hedefinize ulasabilirsiniz yeterki sabirli iradeli olun kolay gelsin

mrb:3:..kararlısın ya en önemlisi bu..:10:
off bende özel günümün bitmesini bekliyorum:8:..pzt başlıcam inş:34:
37 günde bayağı verirsin merak etme..kilo fazlası olanlar daha çok ve çabuk veriyo..kendimden biliyorum:34:

mrb:3:..kararlısın ya en önemlisi bu..:10:
off bende özel günümün bitmesini bekliyorum:8:..pzt başlıcam inş:34:
37 günde bayağı verirsin merak etme..kilo fazlası olanlar daha çok ve çabuk veriyo..kendimden biliyorum:34:

Haydi öyleyse sende bir an önce başlada beraber verelim bu kiloları:52: Ben zaten daha 1 ay öncesine kadar 75 kilo olduğum için bu 4-5 kiloyu rahat veririm diye düşünüyorum. Beyaz bir elbise aldım mezuniyet töreninde giymek için. Ama göbeğim öyle bir çıkıyor ki eşofmanla giderim mezuniyete daha iyi yani. O yüzden ilk hedefim o elbisenin içinde iyi durmak. Bunun içinde 70'in altına inmem gerekiyor sanırım.

Haydi öyleyse sende bir an önce başlada beraber verelim bu kiloları:52: Ben zaten daha 1 ay öncesine kadar 75 kilo olduğum için bu 4-5 kiloyu rahat veririm diye düşünüyorum. Beyaz bir elbise aldım mezuniyet töreninde giymek için. Ama göbeğim öyle bir çıkıyor ki eşofmanla giderim mezuniyete daha iyi yani. O yüzden ilk hedefim o elbisenin içinde iyi durmak. Bunun içinde 70'in altına inmem gerekiyor sanırım.

benim mezuniyette seneye(tabii olabilirsem:9:)
off ozamana düşünmek bile istemiyorum kilolu olduğumu:18:..allah korusun yaaa:18:

benim mezuniyette seneye(tabii olabilirsem:9:)
off ozamana düşünmek bile istemiyorum kilolu olduğumu:18:..allah korusun yaaa:18:

Daha önünde kocaman bir yılın var, rahat rahat verirsin. Zaten ben kiloyu yavaş vermekten yanayım ama işte mezuniyete kadar biraz vermiş olmak istiyorum. O yüzden şu 1 ay biraz sıkacağız kemerleri:15:

Beslenmene düzen ver vermesine de 37 günde 70e inme bence 9 kilo çok fazla :20:
Göbeğim var diyorsun akşam yatmadan hemen önce yattığın yerden bisiklet çevir 5dk doktorum bana öyle önermişti, çok çalıştırıyor kasları
Bir de pentide korse gibi çoraplar var, karnı dümdüz gösteriyorlar ben kullanıyorum :51:

Bugün yediklerimi bir yazayım bakalım.
Kahvaltı:
1 yumurta ve 4 ufak mantarla omlet
3 zeytin
bolca maydanoz
2 lokma beyaz peynir
1 dilim hindi füme
1 dilim çavdar ekmeği

Öğle: 10 gram bitter çikolata 1 mandalina

Akşam: bolca limonlu kırmızı lahaba, yoğurt gece çok geç yatıyorum eğer dayanamazsam 1 tane yeşil elma yerim ve 1 fincanda nescafe içeceğim.

2.5 ltre su içiyorum her gün en az. 2 kerede yeşil çay. Şimdilik spor yok şu ara ödevlerle boğuşuyorum. İnşallah haftaya spor salonuna başlayacağımm

Menüm çok az biliyorum ama şu sıralar bir gün normal bir gün az yiyerek yeni aldığım bir kaç kiloyu vermeyi düşünüyorum. Yarın biraz daha kaliteli beslenirim

Bugün çok ilginç bir gün oldu. Güzel bir kahvaltı yaptım. Çeyrek beyaz ekmek yedim çok az sucuklu yumurta ve beyaz peynir yedim. Öğlen biraz kraker ve ikram bisküvi yedim 5 tane. Akşam 1 tane lahmacun ve 1 ayran. Buraya kadar her şey normaldi ama sonra sapıtık çikolata yedim ama baya yedim :/ Neyse canım yarın dengelerim. Şimdi su içeyim bari

Beslenmene düzen ver vermesine de 37 günde 70e inme bence 9 kilo çok fazla :20:
Göbeğim var diyorsun akşam yatmadan hemen önce yattığın yerden bisiklet çevir 5dk doktorum bana öyle önermişti, çok çalıştırıyor kasları
Bir de pentide korse gibi çoraplar var, karnı dümdüz gösteriyorlar ben kullanıyorum :51:

Haklısın ama ben zaten 75 e kadar inmiştim. Yani 10 günlük bi diyetle o 5 kilo gider diye düşünüyorum çünkü yerleşmiş kilo değil

Bugün o kadar yoğundum o kadar yoğundum ki yemek yemeye bir türlü fırsat bulamadım. Zaten çok geç uyandım. Kahvaltı falan hak getire. Bütün gün yediklerim:
1 yeşil elma
1 sade türk kahvesi
1.5 litre su
1 kepçe hazır mercimek çorbası
1 büyük kase ton balıklı salata
yarım kağıt helva.

Bu saatten sonra bir şey yemem herhalde. Su içerim ve yeşil çay içerim diye düşünüyorum. Çok acıkırsam bir fincan sütlü nescafe içerim diye düşünüyorum. Ne çok düşünüyorum yahu ben :D

Vala yanlış manlış bende kapıldım bu 5 günde 5 kilo rüzgarına. Başladım bile hatta. Bugün ilk yani patates günüm. 5 gün boyunca tartılmayacağım. Eğer sonunda ölmezsem sizinle 5 günde kaç kilo verdiğimi paylaşırım :52:

Evet bugün 5 günde 5 kilo diyetimin 2. günündeyim. Bugün sebze günü. Dün çok az patates yiyebildim çünkü çok kötü geldi yağsız tuzsuz haşlanmış patates. Bugün acısını çıkarıp bol bol sebze yiyorum. Diyete dün başladım ama bir önceki gün nasıl olsa başlayacağım diye ne bulduysam yedim. Öylesine yemişim ki dün tartıldığımda 80.9 gram çıktım. Bakalım 5 günün sonucunda ne kadar vereceğim. :52::52:

Günaydın benim güzel günlüğüm. Ne tatlı ne hoş ne şeker bir gün öyle değil miii. Seni böyle 3. 4. sayfalarda görmeye içim hiç el vermiyor ama şu ara o kadar yoğunum ki anlatamam sana. Zaten benden başka gelen giden de yok :50: Neyse diyetimin 3. günü bugün. Şimdiye kadar zorlanmadım pek. Zaten bu günden sonrası da kolay. Oohhh bütün gün kfteleri tavukları balıkları götürcem vala. Ama söyleyim gerçekten sağlıksız bir diyet. 80.9 kiloyla başladım bu diyete. 75.9 görmek hedefim. Sonrada 11 şubat sabahı 69.9 görmek. 5 günün sonunda normal bir diyete başlayacağım. Belki duruma göre son 5 gün tekrarlarım. Henüm bilmiyorum. Ohhh ben şimdi yağsız köftemin ve yeşil çayımın tadını çıkarıyım en iyisi :52:

Canım üzülme ben okuyorum yazdıklarını ama işten güçten fırsat bulup da yazamadım, ben de akupunktura başladım iki hafta önce, diyet de verdi doktor, diyeti pek düzenli uygulayamasam da (malum anne-babayla biraz zor oluyor :/ ) 2 kilo verdim. Diyete harfiyen uysam süper bir hatun olacağım :) :34:

Canım üzülme ben okuyorum yazdıklarını ama işten güçten fırsat bulup da yazamadım, ben de akupunktura başladım iki hafta önce, diyet de verdi doktor, diyeti pek düzenli uygulayamasam da (malum anne-babayla biraz zor oluyor :/ ) 2 kilo verdim. Diyete harfiyen uysam süper bir hatun olacağım :) :34:

akupunktrun çok etkili bir yöntem olduğunu duymuştum daha önce ama hiç denemeyi düşünmedimm. senin boyun kilon yaşın falan kaç ?

Günaydın günaydın günaydıınnn cumartesileri çok severimm:52: Diyetimin 4. günü bugün. Yani sınırsız meyvee :56: 3 gündür bu günü bekledim çünkü meyveye bayılırııımmm:32::32: Dün bissürü yağsız tavada pişmiş köfte yedim, 80 gramda ton balığı yedim. Kilomu çok merak ediyorum. Asıl merak ettğim bu diyet gerçekten de verdiriyor muu:30:

Vala meyvenin dibine vurdum sınırsız diye :) Sabahtan beri 1 portakal 2 mandalina 2 ayva yarım nar ve 1 elma yedim. Biraz abartmış olabilirim akşama pek bişey yemeyeyim diyorum :)

Ben 25 yaşındayım, 1.63 boyum kilom da 60.9 idi başladığımda 59 oldum :) Akupunktur baya etkili ama bir de diyetine tam uysam...

Back
X