• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son diyet günlüğüm !

Senin diyetin nasıl gidiyor :) İnşallah hedef kilona ulaşırsın, benim hedef de 50 ya da 52

Aa iyi senin fazlalığın pek yokmuş. En iyisi çok almadan bir an önce verip kurtulmak. Umarım bir an önce inersin istediğin kilona. Benim iyi gidiyor bugün tartıldım 77.1 çıktım. Ama tabii asıl diyetim yarın bitiyor ve 75.9 görmek istiyorum. Bakalım nolcak :51:

Son günüm bugün. Tatlı krizim tuttu ne yazık ki kendimi de biraz halsiz hissedince yeşil çayla birlikte 2 tane kuru erik 1 tane günkurusu yedim. Aslında yasak ama napıyım ya dayanamadım ya kurabiye yiyecektim ya da bunları. Hem belki tuvalet sorunumada çözüm olur belkii

Vallahi gitti diyet. Yarım su bardağı sütle 1 paket eti form limonlu bisküviden yedim az önce. 3 tane kayısı 3 tanede kuru erik. Aman gitceksede böyle gitsin napıyım. Şimdi bi yarım saat zumba yapayım barii :8:

Günaydın günlükcüğüm. Bugün biraz buruğum, neden mii çünkü 5 günde 5 kilo diyetim bugün bitti. Ben hiç bozmadım hiç kaçamak yapmadım ta ki dün akşama kadar ama oda çok büyük bir şey değildi. Yine de toplamda 3.9 gram verebildim. Yani 77 kiloyum şu anda. Neyse olsun be günlük devam ediyorum ben. Tam 30 gün sonra sabah tartıldığımda 69.9 görmek istiyorum hala. Yani 7.100 vermem gerekiyor. Bugün biraz daha sağlıklı bir yeme düzenine başladım. Hemen kahvaltımı paylaşayım seninlee
Sabah uyanınca yarım litres ılık su, 1 kuru kayısı, 1 kuru erik

1 dilim çavdar ekmeği
1 küçük domates
1 tutam maydanoz
1 dilim hellim peyniri
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
1 kupa yeşil çayy

Ayrıca 45 dakika da yürüyüş yaptım kahvaltıdan önce. Markete de gittim. Badem ve fındık içi aldım. Grisini aldım form bisküvisi aldım ve bir sürüüüü sebze aldım. Öğlen için patlıcan yemeği ve yoğurt düşünüyorum. Belki tavukta haşlarım. :52: Herkese bol hareketli az kalorili musmutlu günler diliyorum.

Şimdi sırada ara öğün varrr. 3 tane badem yarım nar:56:

Öğlen 4 ymk kaşığı patlıcan yemeği 3 yemek kaşığı yoğurt ve maydanoz-marul-kırmızı lahana bol limonlu
ara: 3 fındık 2 grissini
akşam: 2 büyük kepçe ezogelin çorbası 1 dilim çikolata

2.5 litre su içtim 2 fincanda yeşil çay içtiimm. Spor olarakta 45 dakika yürüyüş, yarım saat zumba, 25 mekik, 100 ip atlaması :52:

bak doktorun verdiği bir tüyoyu seninle paylaşayım, belki faydası dokunur :) Ben hala bulamasam da nuh'un ankaranın çinko ve bakır takviyeli kepeği varmış, onu alıp öğlen ve akşam yemeklerinden önce çorbaya ya da ayrana 2 kaşık ekleyip öyle tüketiyorsun 10 dk sonra asıl yemeğini yiyorsun ama doktorun dediğine göre kepek şiştiği için az yemeni sağlıyormuş ve tok tutmaya yardım ediyormuş. Böylece gitsin kilolar, gelsin mutlu yüzler :) (ama hala bulamadım bu kepeği, diyetim yarım kalıyor üzülüyorum:/ )
Ayrıca ben de sabahları kuru kayısı ile su alıyorum kahvaltıdan önce, kayısı kurusunu sevmezdim ona da alıştım bu sayede :)

bak doktorun verdiği bir tüyoyu seninle paylaşayım, belki faydası dokunur :) Ben hala bulamasam da nuh'un ankaranın çinko ve bakır takviyeli kepeği varmış, onu alıp öğlen ve akşam yemeklerinden önce çorbaya ya da ayrana 2 kaşık ekleyip öyle tüketiyorsun 10 dk sonra asıl yemeğini yiyorsun ama doktorun dediğine göre kepek şiştiği için az yemeni sağlıyormuş ve tok tutmaya yardım ediyormuş. Böylece gitsin kilolar, gelsin mutlu yüzler :) (ama hala bulamadım bu kepeği, diyetim yarım kalıyor üzülüyorum:/ )
Ayrıca ben de sabahları kuru kayısı ile su alıyorum kahvaltıdan önce, kayısı kurusunu sevmezdim ona da alıştım bu sayede :)

Ben de çok zor bulurum burada o dediğinden. Evet kayısıya ve kuru eriğe bende fena dadandım ama bi faydasını göremedim henüz :14:

Son olarak 1 fincan nescafe içeceğim içine de birazcık süt katacağım :52:

Bu arada ben de kağıda tutuyorum günlüğümü :) ama burada birbirine destek olması açısından daha iyi :)

Sen ne güzel spor da yapıyorsun zumba falan :) Ben sadece yürüyüş :(

geldimm :)
baktımda söyle arada bi koyveriyosun diyeti olmazzz :):20::20:
kaçamak yapmak ıstıyosan haftada bir odullendir kendini eger iştahın çok glmişse iki üç tutam dereotu yiyebilirsin iştahını keser canım.
o kuru kayısı kuru erik fındık yiyosan ara ögünlerde ye kuru incirde yiyebilirsin:)

geldimm:)
şöyle bi okudum da arada koyveriyosun kendini olmazz:20::20:
hatada bir ödüllendir kendini eğer iştahını kesmek istiyosan dereotu yiyebilirsin canım

geldimm:)
şöyle bi okudum da arada koyveriyosun kendini olmazz:20::20:
hatada bir ödüllendir kendini eğer iştahını kesmek istiyosan dereotu yiyebilirsin canım

Koyvermek ama ne koyvermek :14: ama düzelmeye çalışıyorum. Çünkü ben yemekten gerçekten keyif alan birisiyim. İnan bana 3 gün abur cubur yememek benim için büyük bir olay. Ben torba torba abur cubur yiyebilen birisiyim. Eee sen nesin necisin? Kaç kilo fazlan var ne kadar verdinn

Koyvermek ama ne koyvermek :14: ama düzelmeye çalışıyorum. Çünkü ben yemekten gerçekten keyif alan birisiyim. İnan bana 3 gün abur cubur yememek benim için büyük bir olay. Ben torba torba abur cubur yiyebilen birisiyim. Eee sen nesin necisin? Kaç kilo fazlan var ne kadar verdinn

aynen canım yaa sana katılıyorum arkdş fln toplanyyordk ee akşam cay partisi yapıyoduk resmen envayi çeşit abur cubur ne ararsan yiyodukk ..bende acayıp tatlı düşkünüyüm sormaaa dışarı çıktıgımda pastaları görüncee gözüm dönüyoo:1: ama napıyorum yemiyorumm :) bir anda çıktı bizdede hadi kilo verelim hep böle mi devam edicez dedik ve 28 aralık spor salonuna yazıldık .19 yaşıma gircem :d 1.64 boy ve 62 kiloydum ki geçen cumartesi tartıldım 2 haftada 2 kilo vermişim hedefim 53 bi 7 kilom daha var anlıycan :D

Günaydın herkese :52: bugün burda çok kapalı bir hava var ama olsun ben kapalı havaları da çok severim:32: az önce kahvaltımı yaptım şimdide yeşil çayımı içiyorum:56:
1,5 dilim çavdar ekmeği
1 ufak domates
1 haşlanmış yumurta
1 dilim hellim
3 zeytin
1 tutam maydanoz
1 kupa yeşil çayy

Ohh çok güzel doydum. Tabi güne her sabah olduğu gibi yarım litre ılık su ile başladım. Hepinize iyi günler dilerimm:16:

aynen canım yaa sana katılıyorum arkdş fln toplanyyordk ee akşam cay partisi yapıyoduk resmen envayi çeşit abur cubur ne ararsan yiyodukk ..bende acayıp tatlı düşkünüyüm sormaaa dışarı çıktıgımda pastaları görüncee gözüm dönüyoo:1: ama napıyorum yemiyorumm :) bir anda çıktı bizdede hadi kilo verelim hep böle mi devam edicez dedik ve 28 aralık spor salonuna yazıldık .19 yaşıma gircem :d 1.64 boy ve 62 kiloydum ki geçen cumartesi tartıldım 2 haftada 2 kilo vermişim hedefim 53 bi 7 kilom daha var anlıycan :D

Verirsin canım verirsin bu irade ile. Ama sıkılıp sakın bırakma çünkü bırakıp tekrar başladığında vermen gereken kilo sayısıda artacak. Başlamışken bitir kurtul :52:

Verirsin canım verirsin bu irade ile. Ama sıkılıp sakın bırakma çünkü bırakıp tekrar başladığında vermen gereken kilo sayısıda artacak. Başlamışken bitir kurtul :52:

evet acaba bu vücut direnişe ne zaman geçip kilo vermem durucak cok merak ediyorum bırakmıcm ztn bu kadar yaklaşmışken olmazz

Öğle yemeyimi yiyeceğim şimdi. Dünün aynısı oldu biraz ama başka bir şey hazırlamaya hiç vaktim yoktu. Ayrıca yemek o kadar güzel olmuştu ki bütün gün aklım onda kalmıştı :56:
4-5 yemek kaşığı patlıcan yemeği
1 tutam maydanoz
3 yaprak marul
kırmızı lahana
2 yemek kaşığı yoğurt. Hadi bana afiyet olsunnn:16:

Off off az önce kötü bir haber aldım moralim o kadar bozuldu ki diyeti falan görmüyor gözüm. Kendimi çikolataya tatlıya veresim vaar offf offf :14::43::50::58::84::110:

Oyy oyy oyy gitti gene benim diyet. 1 paket limonlu form- 200 kalori, 1 paket bitter çikolata 250 kalori 1 avuç fındık 100 kalori. Yani toplamda 500 kalori almış oldum. Ama inanın çok çok ihtiyacım vardı, beni kendime getirdi. Zaten ara öğün yapacaktım bunları ara öğün olarak geçeceğim. Akşam da dengelemeye çalışacağım. Ama yinede mutluyum çünkü eski ben olsam şimdiye kadar 5 günlük diyete bedel yemiştim.

Back
X