Son donmuş embriyom???????? Yardımmmm!!!

cocukoloji

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
2.112
1.581
333
İstanbul
Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var tecrübe sahibi olanlar

Donmuş 2embriyo transfer edildi ve 6haftalıkken kaybettim düşük yaptım şuan kalan son donmuş embriyom var ve sonradan gelişmişti, ama şuan kalitesi5AA 5.gün embriyosu sizce bu son donmuşu denemelimiyim??? Yoksa tekrar tedavimi sıfır baştan????? Lütfenn tecrübeliler yardımmmm....

Hatırlıyorum sizi aynı dönem transfer yapmıştık. Varsa embriyo neden baştan başlayasınız ki
Evetttt haklısınız, bnde ne bilim 3.gün gelişimi yavaşlamıştı, bi anda 5.günü en iyi kaliteye geldi degişken bir embriyo diye kafam çok karıştı, 4.denemem olucak olursa maddi yöndende çok hırpalandık, donmuşa vermektense yeniden mi başlask kararsız kaldım:(((((

Kesinlikle deneyin neden en bastan baslayacaksiniz.. Benim de tek embriyom uc gunluk 5. Gune cikmiyordu sizinki daha kaliteli yani ona ragmen tuttu cok sükür.Insallah Rabbim yuzunüzü güldürsün...
Çokkk teşekkür ederim moral için, saglıkla kucagınıza alın hayırlısı ile, haklısınız n zmn n olacagı hiç belli olmuo bazen en kalitesizler bile tutanilio....

Canım bende 2 Düşük yaptım
Çift embriyo 5.gün blastokist
Ve artık 3 tedaviye başlayacağım
Sende dondurulmuşu dene derim
Tabiki sen bilirsin

Cnm sni n çokkk aradım burda adını unutmuştm,
Seninle beraber şubat ayında düşük yapmıştık, snra tekrar tedavi yaptnmı cnm? Bnm işte ozmndan kalma sonradan gelişmiş bi donmuş var, bakalım doktorumla daha konuşamadım doktorum medicalpark latif küpelioglu, sen n yapmayı düşünüosn cnm???

Geçen sene 5. Gün embriyoyu transfer edildi 14. haftada kalbi durdu.
O tedaviden kalan son 3.gun embriyosu transfer edildi. Sayılı zamanda kaldı yavruma kavuşmaya :dua: kaliteye çok takılma Rabbim nasip etmişse olur. Bence yeni bir tedaviye başlama.

Geçen sene 5. Gün embriyoyu transfer edildi 14. haftada kalbi durdu.
O tedaviden kalan son 3.gun embriyosu transfer edildi. Sayılı zamanda kaldı yavruma kavuşmaya :dua: kaliteye çok takılma Rabbim nasip etmişse olur. Bence yeni bir tedaviye başlama.
Nasıllll sevindimmmm bu güzel mesajınıza, rabbim kucagınıza bir an önce aldırsın, bna çokkkk morel oldunuz:))))

Çokkk teşekkür ederim moral için, saglıkla kucagınıza alın hayırlısı ile, haklısınız n zmn n olacagı hiç belli olmuo bazen en kalitesizler bile tutanilio....
Aminn insallah sizlerden de guzel haberler alacagiz insallah hic morelinizi bozmayin.. Benim ilk tup bebek denememde doktor embriyolar cok kalitesiz transferi iptal edelim dedi tutacagini sanmiyorum demisti hayir nereden biliyorsunuz ben bugun transfer icn geldim ve bu transfer olacak diye direttim transferim yapildi ikiz tuttu ama 16. Haftada erken dogumla kaybettim rahim boyuyla alakali sıkıntımiz varmis megerse.. Yani kaliteli olup olmamasida degil tamamen nasip lutfen inanarak gidin ben hep mutlu girdim transferlere hatta bu sefer elimi sag tarafima koymustum anesteziden uyanirken esim neden elin karninin sag tarafinda surekli duruyor dediginde butarafa tutunacak hissediyorum demistim suan bebegimiz hep sagda..Transferden önce guzelce dinlenin tatil yapin inanarak mutlu birsekilde tekrar deneyin ama hep inanin vazgecmeyin...

Aminn insallah sizlerden de guzel haberler alacagiz insallah hic morelinizi bozmayin.. Benim ilk tup bebek denememde doktor embriyolar cok kalitesiz transferi iptal edelim dedi tutacagini sanmiyorum demisti hayir nereden biliyorsunuz ben bugun transfer icn geldim ve bu transfer olacak diye direttim transferim yapildi ikiz tuttu ama 16. Haftada erken dogumla kaybettim rahim boyuyla alakali sıkıntımiz varmis megerse.. Yani kaliteli olup olmamasida degil tamamen nasip lutfen inanarak gidin ben hep mutlu girdim transferlere hatta bu sefer elimi sag tarafima koymustum anesteziden uyanirken esim neden elin karninin sag tarafinda surekli duruyor dediginde butarafa tutunacak hissediyorum demistim suan bebegimiz hep sagda..Transferden önce guzelce dinlenin tatil yapin inanarak mutlu birsekilde tekrar deneyin ama hep inanin vazgecmeyin...
Ne kadar güzel anlatmışsın, çok güzel bnde öyle inanıorum aynı senin dedigin gbi ama tabikiii tecrübelerinizi duyarak içim rahatlıo bnde bu son kalan embriyomdan çok umutluyum çnküü snradan gelişti demekki bayagı hırslı bir embriyo:))))

Ne kadar güzel anlatmışsın, çok güzel bnde öyle inanıorum aynı senin dedigin gbi ama tabikiii tecrübelerinizi duyarak içim rahatlıo bnde bu son kalan embriyomdan çok umutluyum çnküü snradan gelişti demekki bayagı hırslı bir embriyo:))))
Evet cunku okadar embriyo arasinda secilmis ve bu zamana gelmis her iki tup bebek denemem de 8 ve 9 adet embriyom olustu hicbiri besinci gunu gormedi hep 3. Gun transferi yapildi 5. Gune cikacakmi diye denendi ama yasamadilar yani siz cok daha sanslisiniz...

İşallahhhhh güzellllll haberlerinizi burdanda duyarızzz rabbim her istiyen diliyene tez zamanda nasip etsin....
Amin inşallah herkesin güzel haberlerini duyarız inşallah
3 tane döndürülmüş embriyom vardı ilk transferimde hepsini çözüp bi tane bıraktılar diğerlerini izlemeye devam ettiler bi tanesi gelişmedi bi tanesi gelişti benim senin durumdan daha beter yine de denedim dondurulmuşum bundada bi hayır vardır diyerek sende dene o kadar ilaç yumurtam olacak mı olmayacak mı stresindense son hakkını kullanmalısın

Back
X