Son donmuş embriyom???????? Yardımmmm!!!

Amin inşallah herkesin güzel haberlerini duyarız inşallah
3 tane döndürülmüş embriyom vardı ilk transferimde hepsini çözüp bi tane bıraktılar diğerlerini izlemeye devam ettiler bi tanesi gelişmedi bi tanesi gelişti benim senin durumdan daha beter yine de denedim dondurulmuşum bundada bi hayır vardır diyerek sende dene o kadar ilaç yumurtam olacak mı olmayacak mı stresindense son hakkını kullanmalısın
Çokkkk haklısınnn çok teşekkür ederimmm morel oldnz bna rabbim ol dedimi hepimizin bebişleri olur rabbin izniyle...

Cnm sni n çokkk aradım burda adını unutmuştm,
Seninle beraber şubat ayında düşük yapmıştık, snra tekrar tedavi yaptnmı cnm? Bnm işte ozmndan kalma sonradan gelişmiş bi donmuş var, bakalım doktorumla daha konuşamadım doktorum medicalpark latif küpelioglu, sen n yapmayı düşünüosn cnm???

3.tedaviye başlıyorum bu ay canım
16 mayısta 2.düşüğü yaptım

Cnm sni n çokkk aradım burda adını unutmuştm,
Seninle beraber şubat ayında düşük yapmıştık, snra tekrar tedavi yaptnmı cnm? Bnm işte ozmndan kalma sonradan gelişmiş bi donmuş var, bakalım doktorumla daha konuşamadım doktorum medicalpark latif küpelioglu, sen n yapmayı düşünüosn cnm???
Benim doktorum izinli olduğu için ilk muayene mı sizin doktora olmuştum. Nasıl siz memnun musunuz hastaneden ? Şimdilik sorun yaşamadım ben ama

Back
X