- Konu Sahibi cocukoloji
Yokmu arkadaşlar düşük kalite embriyo ile hamile kalan???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sonuç ne olduOlur canım inşallah sabah gerçekleşti transfer, hayırlısı
Beşik sallıyorum:) darısı tüm isteyenlere inşallah hayirlisiylaCanım sonuç ne oldu
Çocukoloji cnm seni forumlarda okuyorum nasılda anne olmak için çabalıyosun sende bazen kendimi görüyorum bebeklerini kaybetmene çok üzüldüm inşallah birgün olacak tatlım en azından hamile kalabiliyosun birgün sende anne olacaksınArkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var tecrübe sahibi olanlar
Donmuş 2embriyo transfer edildi ve 6haftalıkken kaybettim düşük yaptım şuan kalan son donmuş embriyom var ve sonradan gelişmişti, ama şuan kalitesi5AA 5.gün embriyosu sizce bu son donmuşu denemelimiyim??? Yoksa tekrar tedavimi sıfır baştan????? Lütfenn tecrübeliler yardımmmm....
Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var tecrübe sahibi olanlar
Donmuş 2embriyo transfer edildi ve 6haftalıkken kaybettim düşük yaptım şuan kalan son donmuş embriyom var ve sonradan gelişmişti, ama şuan kalitesi5AA 5.gün embriyosu sizce bu son donmuşu denemelimiyim??? Yoksa tekrar tedavimi sıfır baştan????? Lütfenn tecrübeliler yardımmmm....
Yaaa.Beşik sallıyorum:) darısı tüm isteyenlere inşallah hayirlisiyla
Amin cumle evlatlara :) Sen tedavi asamasinda misin şu an canım?Yaaa.Rabbim sağlıklı ömür versin canım
Evet balım 3 gün oluyor dondurulmuş embriyo 5.gun blast.Amin cumle evlatlara :) Sen tedavi asamasinda misin şu an canım?
Allah hayırlı etsin canım inşallah sana sımsıkı tutunsun :) bayram hediyesi olsunEvet balım 3 gün oluyor dondurulmuş embriyo 5.gun blast.
Çokk saol msjın için cnm, rabbim her istiyen v diliyene nasip etsin bnm bu son embriyomda negatif sonuçlandı, bir deneme bunun üstüne dha yptık oda negatifÇocukoloji cnm seni forumlarda okuyorum nasılda anne olmak için çabalıyosun sende bazen kendimi görüyorum bebeklerini kaybetmene çok üzüldüm inşallah birgün olacak tatlım en azından hamile kalabiliyosun birgün sende anne olacaksın
Sonucum negatif maalesefBence kesinlikle dene sona kaldiysa umut belki de ondadir.
Benim de 4.gunde 7 tane embriyom varken transfer saatine 1 tane kaldi. Doktor cok umutsuzdu bende oyle. Rabbim nasip edince ediyor ♥
Sonucum negatif maalesef
Her şerde bi hayır vardır nolur üzülme cnm her şey vaktini bekler rabbim neyler neylerse güzel eylerÇokk saol msjın için cnm, rabbim her istiyen v diliyene nasip etsin bnm bu son embriyomda negatif sonuçlandı, bir deneme bunun üstüne dha yptık oda negatif
Canım inan hiç bilmiyorum hala dinlenme sürecindeyim bayramdan sonra tekrar gidecektim kurban bayramı sonuna bıraktım ayaklarım hastaneye gidemiyor çok korkuyorum yine kalınlaşma olmayacak diye ama korku ilede yaşanmaz mecbur biyerden tekrar başlıcaz