Son donmuş embriyom???????? Yardımmmm!!!

Donmus yumurta kalmadi tedavi bastan baslayacak diyenler uzulmeyin. En azindan yeniden baslama imkaniniz var. Bizim spermimiz tese ameliyati ile elde edildi. Donmuslarimiz biterse bu defteri kapatacagiz muhtemelen. Keske sadece benim igne olmamla yeniden baslayabilsek diyorum ben de... ancak benden de daha umutsuz insanlar var. Onlar nasil dayandiysa ben de dayanacagim elbet diyorum.
herkese bebisli gunler...

Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var tecrübe sahibi olanlar

Donmuş 2embriyo transfer edildi ve 6haftalıkken kaybettim düşük yaptım şuan kalan son donmuş embriyom var ve sonradan gelişmişti, ama şuan kalitesi5AA 5.gün embriyosu sizce bu son donmuşu denemelimiyim??? Yoksa tekrar tedavimi sıfır baştan????? Lütfenn tecrübeliler yardımmmm....
Çocukoloji cnm seni forumlarda okuyorum nasılda anne olmak için çabalıyosun sende bazen kendimi görüyorum bebeklerini kaybetmene çok üzüldüm inşallah birgün olacak tatlım en azından hamile kalabiliyosun birgün sende anne olacaksın

Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var tecrübe sahibi olanlar

Donmuş 2embriyo transfer edildi ve 6haftalıkken kaybettim düşük yaptım şuan kalan son donmuş embriyom var ve sonradan gelişmişti, ama şuan kalitesi5AA 5.gün embriyosu sizce bu son donmuşu denemelimiyim??? Yoksa tekrar tedavimi sıfır baştan????? Lütfenn tecrübeliler yardımmmm....

Bence kesinlikle dene sona kaldiysa umut belki de ondadir.
Benim de 4.gunde 7 tane embriyom varken transfer saatine 1 tane kaldi. Doktor cok umutsuzdu bende oyle. Rabbim nasip edince ediyor ♥️

Çocukoloji cnm seni forumlarda okuyorum nasılda anne olmak için çabalıyosun sende bazen kendimi görüyorum bebeklerini kaybetmene çok üzüldüm inşallah birgün olacak tatlım en azından hamile kalabiliyosun birgün sende anne olacaksın
Çokk saol msjın için cnm, rabbim her istiyen v diliyene nasip etsin bnm bu son embriyomda negatif sonuçlandı, bir deneme bunun üstüne dha yptık oda negatif

Sonucum negatif maalesef

Cnm ne diyecegimi bilmiyorum zamani degilmis lafindan gicik kapan biri olarak bu durumu sadece zamani degilmis olarak cevaplandirabiliyorum. 5 sene istedim olmadi oyle bir zamanda oldu ki iyiki daha once olmamis diyorum. Sende lutfen oyle dusun. Oyle bir zamannda hamile kaliyrsunki o dogru zamani anliyorsun

Çokk saol msjın için cnm, rabbim her istiyen v diliyene nasip etsin bnm bu son embriyomda negatif sonuçlandı, bir deneme bunun üstüne dha yptık oda negatif
Her şerde bi hayır vardır nolur üzülme cnm her şey vaktini bekler rabbim neyler neylerse güzel eyler

Nissara Nissara sen ne yaptın canım. Dinlenme sürecindeydin sanırım. Yaz geldi napacaz bu kalınlık işini :olamaz:
Canım inan hiç bilmiyorum hala dinlenme sürecindeyim bayramdan sonra tekrar gidecektim kurban bayramı sonuna bıraktım ayaklarım hastaneye gidemiyor çok korkuyorum yine kalınlaşma olmayacak diye ama korku ilede yaşanmaz mecbur biyerden tekrar başlıcaz

Back
X