son durumdan bahsedicem ve beni dinleyin...

Allah mutlu mesut etsin de, karsindakinin birakmayacagina guvenip ayrilalim demeyin maddesi baya sacma geldi. Hayir , yani bu zaten olmamasi gereken bir sey. Tabi digerleri de oyle ama bu daha cok gozume carpti

Bu yazdıkların kişilere ve olaylara göre değişir. Genelleme yapmak doğru değil. Bu yüzden "beni dinleyin"demen biraz tuhaf olmuş. .yinede iyi niyetinden dolayı teşekkürler. .

Çok güzel yazmışsın da canım..
Ben eşime hiç blöf yapmadım..
Hiç ayrılalım demedim, tam tersi en küçük bir tartışmamızda o diyor bana.
Ve evliliğimizde sabırlı olup çoğu şeye susan benim, yine de eşimden, Eşimin ailesinden aldığım eleştirinin sonu gelmiyor..
Ben nerede yanlış yaptım diyorum? Aslında cevabı biliyorum da, en başa dönüş yok işte..
Sonradan değişince de " Sen çok değiştin. ' oluyor..

Kişilerin yaşadığı iyi ve kötü şeylerde ders çıkartması son derece sağlıklı tebrikler

Konularına şöyle bir baktımda hiç 30 yaşında kadın kafası yok ergen gibisin kusura bakma, ayrıca o kadar yalvarırsan elbet barışırsınız tabi bu ne kadar sürer bilemem nerdeyse her gün aynı konuyu açmışsın hayatında başka hiç birşey yok heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…