son durumdan bahsedicem ve beni dinleyin...

Bir çok insan bunun farkında zaten ama davranış bozukluğu öfke kontrolsüzlüğü insanı belli bir noktaya getiriyor...

Daha çok yeni barışmışsınız, şımarıklık diye tabir ettiğin o 3 maddeyi sinir öfke anında tekrar yapacaksın emin ol...

Ve siz ayrıldıgınız noktaya geri döneceksiniz...

Bu bir kısır döngü tedavi olunmadıgı süre bu kontrolsüzlük devam ediyor...

Beni Yanlış anlama ama bu böyle...

Dinledik efenimm, şimdi şınav çekelim mi? :)

Basliga ve konusma tavrina bakinca pek bsy degismemis sanki uslubunda filan? Hani yazdigin maddelerin tersini yapiyomussun ya..

Aynen..
Insanlar degismiyor..
Ve dediginiz gibi, en manyak adam bile lafa gelince bunlari konferans verecek seviyede bilebiliyor.. Ama uygulamaya gelince malum..

Başlığı okuyunca "emredersin(!)" dedim içimden, içerikte önemli bir şey var sandım, zaten normal bir insanın karakter özellikleri arasinda bulunması gereken temel özellikler yazılmış, sanki bir şey keşfetmiş gibi. İlginç.

zaten garibim en büyük hatayı beni dinleyin yazarak yaptı :) illa lafınızı sokacaksınız ne var yani biraz karşımızdakinin mutluluğuyla bizde mutlu olsak dalga geçmesek laf sokmasak ama olmaz dimi :)bu forumda daha olmuş bişey değil tabi bu :)

Kullandığın başlık ve konu içeriğine bakılırsa pek de sakin ve uyumlu biri olmadığın açık. Konuları ve erkek arkadaşı bilmiyorum ama uzun vadede herşey çok yolunda gidicekmiş gibi görünmüyor. Hayırlısı senin için..
Ve kesinlikle bu 3 madde her durum için geçerli olamaz

Her ilişkinin dinamiği farklıdır.
Size normal gelen bir şey bize ya da erkek arkadaşımıza anormal gelebilir.
Genellemelerden nefret ediyorum.
Yazdığınız maddeler de 14-15 yaş grubunun bile şu an yapmadığı haereketler.
Siz 30 yaşında anca farkına vardıysanız da denecek bir şey yok.

zaten konu sahibinin sevgilisi de onun bu yönetici tavrından bıkmış
bir konusunda böyle yazmıştı kendileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…