Son durumum

NEVAL26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
117
0
96
47
Eskişehir
Arkadaslar beni belki bu bolümden hatırlarsınız.uzun süredir giremiyordum bu bölüme 17 ocak durusma günüümüz
davayı o açtı açtıgını bile haber vermedi hatırlarsanız şu an askerde bosanma sebebini yeni ogrendim özgür olmak istiyormus evlilik bogmus onu.ben baba evine geleli 2 ay oldu hiç gorüsmüyoruz avukatım ve ben davanın çekişmeli olmasına karar verdik.yaptıklarını hatırlarsanız bunu süründürmenin gerekli oldugunaa karar verdik.inanınhiç adam degilmiş insan bu kadar mı gaddar olur onu allaha havale ettim.son durum bu benim için dua edin lütfen .

O kadar ağırsa evlilik, evlenmeseymiş keşke.
Değmezmiş, boşverin.
Allah yardımcınız olsun, bu günleri de tez zamanda atlatırsınız inş.

Allah sabırlar versin o gaddar herife karşı şuna inan Allah haklının yanındadır inşallah beter olacak sen de duyacaksın bunu..

eger elinizden geliyorsa micindaki donu bile alin

birakin adami özgürlügüne kavussun ama bedelinide ödesin yok öyle 10 yildir sana kadinlik yapan insana hadi git sikildim demek

butun konularini gozden gecirdim sadece nedenini merak ettigimden
isin dogrusu aciklayici bir sey yok eisnin bosanma istemine sebe olacak
net bir insan degil
doktor olmus ama adam olamamis diyesi geliyor insanin..
kusura bakmada..
sen bu saaten sonra canini sikmamaya calis
hakkin olan neyse onu al!
ve uzuldugunu belli etme
esininki siradan bir kapris naz olsa bu saate kadar surmezdi
kendi kafasinda cozemedigi yada hayatinda gelisen baska olaylar var
ben birisi var diye dusunuyorum ama tabii bilemeyiz bir sey..
guclu olmaya bak hayatina yeni ve guzel bir yön ciz
yasin genc ve ailen arkanda
senin fedakarliklarina senin cabalarina (bebek) degmezmis..
esnek davranma nafaka tazminat esya konusunda..
bundan boyle mutlu olmani dilerim

Elinizden geleni ardına koymayın. Böyle şımarıklık mı olurmuş?Sıkıldım özgür olmak istiyorum? Özgürlüğünü verin tabii ki ama sürüdüre süründüre.. Allah da tez amanda içinizi soğutsun ona karşı..

Evet bagımsız olmak istiyormus beyefendi bogulmus evlilikten ona göre bu kadar basit.peki benim sucum ne 9 yıllık yuvamı bıraktım yeniden bir düzen kurmaya calısıyorum hersey o kadar zor kikendi çekildi gitti ben benim sucum neydi 9 yıldan beri onunla hertürlü zorluga katlanmak gurbet ellerde bir basına durmak hep onu desteklemek .bu kadar mı bir insan karektersiz olur.evi terk edip gittigi günden beri ne maddi ne manevi hiç bir girişimi olmadı.olsada kabul etmezdim ama insan bekliyor işte.ben buraya geldim işe giresiye kadar cok zor ailem maddi olarak destekledi.ya ailem olmasaydı ya iş imkanım olmasaydı ne olacaktım.inanın arkadaslar bosanmak degil şu son yaptıkları içimi acıtıyor.ellerimde yaralar cıktı saclarım avuç avuç dokülüyor lütfen beni yalnız bırakmayın kaldıramıyorum yaptıgı haksızlıkları

allah yardımcın olsun canım ne diyeceğimi bilemedim.. zor bi durum anne ve babası ayrı biri olarak hiçde kolay olmadığını biliyorum... ne zaman istersen derdini dinlemeye hazırım...
elinden geleni ardına koyma sana yaptıklarını çeksin bi yerde... bune sorumsuzluk yaa çocuk oyuncağımı bu işler....
üzülme kendini toparlamaya çalış güçlü ol.... rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah...

canim guclu ol baska caren yok
onsuz mutlu oldugunu ayaklarinin uzerinde durdugunu goster
oyle bir insandan sana ne fayda gelirdiki evli olsan bile
hak etmiyor iste seni.. hersey daha guzel olacak goreceksin

gecen gün 1 hafta oldu buna bir oyun oynadım.evliyken bile beni faceni eklememişti zaten.suna bir olta atıyım dedim ama cok zekidir inanacagını sanmıyordum.uydurmaca bir kimlikle face actım onun üniv biri gibi.arkadaslarına davet gnderdim kabul ettiler sıra buna geldi buda kabul etti 2 gün face muhabbeti yaptık 3.gün oltayı attım ve bu kendini bir anlatıyor cok dürüstmüsde insalcılmısda bilmem ne sohbet ilerledi facedeki kızı yani beni ankaraya yılbası gecirmek için cagırdı.bende iyi oynadım ama konuyu evlilige getirdim.siz evli degilmiydiniz dedim ilk once bocaladı sonra biz 1 yıldır fiilen ayrıymısız ikimizde gidip avukata dilekce vermişiz prosedür geregi avukat 6 ay falan varmıs bosanmamıza bu arada ben kendimi sıkıyorum tabi dedimki o nasıl bosanma anlasmalı diyorsun tek celsede biter anlamadım yoksa esin istemiyormu dedim yok canım anlasmalı tabiki ama yasal sürec boyle dedi.peki neden bosanıyorsun dedim bunalmıs özgür olmak istiyormus hayata bir defa gelinirmiş yasamak lazımmıs.ben seni bogan yada bunaltan esinmiydi dedim hayır esim cok iyi bir insandır bu benim bir arayısımdı dedi.işte bu arkadaslar kıza diyorki ucak biletini alayım falan o kadar agrıma gittiki beni 5 parasız bıraktı elimde olan altınlarımıda aldı.ve hiç tanımadıgı birine bunu diyor.delirdim

peki canim ondan tazminat ve nafaka talep edecekmisin
altinlar ve esya konusunda bir seyler yapacakmisin?

peki canim ondan tazminat ve nafaka talep edecekmisin
altinlar ve esya konusunda bir seyler yapacakmisin?

çok özür dilerim konuyla alakasız olarak araya giriyorum ama bir_kadın canım mesaj kutun dolu olduğu için cevap gönderemiyorum sana özelden...bi posta kutunu temizler misin kuşum?

çok özür konu sahibi arkadaşım,başka türlü ulaşamazdım kendisine..hemen kaçtımm:83:

not:konunu bilmediğim için yorum yazamadım konu sahibi arkadaş,kusura bakma

Terbiyesiz adam!!!!
Arkadaşım böyle bir adamı unutmanız öyle kolay ki!
Lütfen bu kendi yazdığınız mesajı defalarca okuyun okuyun okuyun!
Okuyun da görün işte kimin uğruna mücadele ettiğinizi!!!

daha önceki konularını bilmiyorum ama şu yukarıda okuduğum cümlelere ağzım açık kaldı ve başka bir şey okumama gerek bile kalmadı
o ş.......z adamı boşadığın gün bence kurban kes arkadaşım.sana tek diyeceğim bu,allah kurtarmış seni böyle bir insandan.yat kalk kurtuldum diye dua et.allah karşına seni gerçekten hak edecek,senin kalitende ve değerinde bir hayat arkadaşı çıkarsın inşallah.böyle bir adamdan boşanmak insan için olsa olsa kazanımdır.

ah canım kafana fazla takmamaya çalış inşallah burnu sürtülür eşinin. ama ondan kurtulduğuna sevineceksin daha seninle boşanmadan tanımadığı kişilere böyle tekliflerle gidebiliyosa raydan çıkmış demekki. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

allahım neler var yarabbımmmmm ay okudum yazını sınırlerıme hakım olamıyorum suan ınan arkadasım ne demek hıc tanımadıgı bırırne bılet yollamak ıstemeler ama obur tarafta sana ıyıde olsa kotude olsa 10 senesını vermıs bır kadını hıc bırseysız bırakmak allahım sen bu gıbılerı cezalandır aklını basına getırkı bı daha boyle seyler yapmasınlar
ozgur olmak ıstıyomus bak bak bak .....
senın yerınde olsam donuna kadar alırım gorsun bakalım ozgurlugu...

kususra bakmayın arkadaslar cok sınırlendım boyle durumlarda ınanamıyorum yaaa...
arkadasım sende uzulmekte haklısın tabı ama bence sevın boyle bır ınsandan kurtuluyorsun...
eger agır olduysa ozur dılerım cokk

Tatlım onun sana yasattığı kötü şeyler onu unutmana daha da çok yardımcı olucak,,,
eşin çok bencilmiş ve sen bunları haketmemişsin ama ltf eskılerı gecen 9 yılını falan düşünüp düşünüp de üzülme
inan değmez hasta olursun Allah korusun sen bu adamdan kurtulduguna sukret ama söke söke de hakkını al lutfen sakın onun parasını falan ıstemem deme,,senelerını vermıssın hakkını da ara bu anlamda sonra cok pişman olursun

Allahım senı feraha cıkarsın ve tez zamanda güzel bir hayatla bulustursun ınsallah canım

biz burdayız ıstedıgın zaman yaz olur mu canımm

çok tesekkür ederim arkadaslar yoruınız beni rahatlatıyor.o ..... sahıs için istediginiz sıfatı kullanabilirsiniz .yorumlarınız güç veriyor bana iyiki varsınız.daha facedmedime ileriye gitmek istedi izin vermedim.anlatamam kendini oyle bir anlatıyorki ve okadar düsmüs kızı ucakla getirtecek kadar.yazık diyorum.dediginiz gibi hukuki ne hakkım varsa alıcam bunu gurur meseleside yapmıyorum.ama ilk amacım onun nasıl biri oldugunu cevresine tanıtmak.bakalım adamım diye gezebilecek mi

evet gurur meselesı yapılacak bırsey yok
ama bır de soyle bır durum var
sen amacım tanıtmak demıssın ya cevresıne o sessız kalırsa kımse de sana ınanmaz
ben aynılarını yasadım
sinidremeyıp herkese anlattım ve cevremdekıler dedıkı o senın hakkında hıc konusmuyor senı kotulemıyor sen cok kotuluyorsun dedıler
ben de dedım kı benım içim yandı polıtık dıılım tutamıyorum ıcımde

sen kurtulduguna sukret tatlımm
bu arada yasın kactı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…