çok tesekkür ederim arkadaslar yoruınız beni rahatlatıyor.o ..... sahıs için istediginiz sıfatı kullanabilirsiniz .yorumlarınız güç veriyor bana iyiki varsınız.daha facedmedime ileriye gitmek istedi izin vermedim.anlatamam kendini oyle bir anlatıyorki ve okadar düsmüs kızı ucakla getirtecek kadar.yazık diyorum.dediginiz gibi hukuki ne hakkım varsa alıcam bunu gurur meseleside yapmıyorum.ama ilk amacım onun nasıl biri oldugunu cevresine tanıtmak.bakalım adamım diye gezebilecek mi
neval mrb uzun zaman oldu seni merak ediyodum..canım eşlerimiz aynı karakterde insanlar..benimde çekişmeli boşanma ilk duruşmam oldu ikimcisi 22 şubatta..o kadar yıprandım ki sana anlatamam kelimelerim yetersiz kalır..onunla 5 aydır ayrıyım..ayrıldıktan sonra neler yaptı neler...dün yine yeni bir şey öğrendim..adamın şahitleri hayatımda bir dafa gördüğüm insanlar...yalancı şahitleride hazır yani.sende bunları yaşıycaksın..nafaka ve tazminat vermemek için ellerinden geleni yapıcaklar..sabır göstericez cnm.
gecen gün 1 hafta oldu buna bir oyun oynadım.evliyken bile beni faceni eklememişti zaten.suna bir olta atıyım dedim ama cok zekidir inanacagını sanmıyordum.uydurmaca bir kimlikle face actım onun üniv biri gibi.arkadaslarına davet gnderdim kabul ettiler sıra buna geldi buda kabul etti 2 gün face muhabbeti yaptık 3.gün oltayı attım ve bu kendini bir anlatıyor cok dürüstmüsde insalcılmısda bilmem ne sohbet ilerledi facedeki kızı yani beni ankaraya yılbası gecirmek için cagırdı.bende iyi oynadım ama konuyu evlilige getirdim.siz evli degilmiydiniz dedim ilk once bocaladı sonra biz 1 yıldır fiilen ayrıymısız ikimizde gidip avukata dilekce vermişiz prosedür geregi avukat 6 ay falan varmıs bosanmamıza bu arada ben kendimi sıkıyorum tabi dedimki o nasıl bosanma anlasmalı diyorsun tek celsede biter anlamadım yoksa esin istemiyormu dedim yok canım anlasmalı tabiki ama yasal sürec boyle dedi.peki neden bosanıyorsun dedim bunalmıs özgür olmak istiyormus hayata bir defa gelinirmiş yasamak lazımmıs.ben seni bogan yada bunaltan esinmiydi dedim hayır esim cok iyi bir insandır bu benim bir arayısımdı dedi.işte bu arkadaslar kıza diyorki ucak biletini alayım falan o kadar agrıma gittiki beni 5 parasız bıraktı elimde olan altınlarımıda aldı.ve hiç tanımadıgı birine bunu diyor.delirdim
neval yaren nasılsınız bi ses verin kızlar hersey yolunda mı?
ececim herşey bilidiğin gibi..bu sıralar kötü şeyler duyduğum falan yok:)))ki daha kötü ne duyabilirim ki..şubat ayını bekliyoruz işte sabırla..
ruh halın nasıl eskıye gore bıraz daha ıyımısın
eh işte..ruh halim gidip geliyo..ama tabi eskiye oranla daha iyiyim canım.dahada iyi olucam inşallah.
offff çıkın nefes alınnn dükkanları gezin deli gibi sağa sola savrulan koşturan insanları izleyin..
Elinize bi kitap tutuşturun sizi alsın götürsün..
iyi yanlarını düşünmeyin evliliğinizin kötü yanlarını ele alın..
ileride 10 sene sonra bu adamla nerde olacağınızı hayal edin (istediğiniz yerdemisiniz)
boşverrr diyebilin..
bencil olun birazda kendinizi düşünün inanın bunu hak ediyorsunuz..
Kendinizi şımartın..
uyuyabiliyorsanız gündüzde uyuyun..
zaman herşeye ilaçç..
inadına hayattayım inadına mutluyum diyin kocaman bir kahkaha atın...
Mutlu olun mutlu kalın hoşçakalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?