Son durumum

Öncelikle geçmiş olsun, yeni bir hayata başlıyorsunuz.. Daha huzurlu ve mutlu olacağınıza yürekten inanıyorum..:81:
Bence bu adamla yeterince zaman kaybetmişsiniz, 10 seneniz gitmiş, sinirleriniz yıpranmış.. Artık yeter, daha fazla zaman kaybetmeyin. Bırakın ona da çevresine de lanet olsun. Kimseye bişey anlatarak yormayın kendinizi..

Enerjinizi yeni hayatınıza saklayın, eminim bu enerjiyi gerçekten hak eden biri çıkacak karşınıza..:81::81:

böyle biri için üzüldüğüne değmez canım
biliyorum 10 yılı silip atmak senin için kolay değil ama yine de kurtardığın yılların için sevin bence
bu adamı da iyice süründür öyle ayrıl
allah yardımcın olsun

neval mrb uzun zaman oldu seni merak ediyodum..canım eşlerimiz aynı karakterde insanlar..benimde çekişmeli boşanma ilk duruşmam oldu ikimcisi 22 şubatta..o kadar yıprandım ki sana anlatamam kelimelerim yetersiz kalır..onunla 5 aydır ayrıyım..ayrıldıktan sonra neler yaptı neler...dün yine yeni bir şey öğrendim..adamın şahitleri hayatımda bir dafa gördüğüm insanlar...yalancı şahitleride hazır yani.sende bunları yaşıycaksın..nafaka ve tazminat vermemek için ellerinden geleni yapıcaklar..sabır göstericez cnm.

yaren sen nasılsın,
bak işte onun hakkında duydugun kötü şeyler onu unutmanı daha da kolaylastıracak canım
emin ol ki kuş gbi hafifleyeceksin hersey bittiğinde

neval sen de güçlü ol dik ol herzaman

inanın kızlar bu hayatın sonu değil,,mutlu gunler sizinle olucak sizi hakeden bırı..

yaren msn acamıyorum ben hiç öyle yorgun gidiyorum kı eve yemekten snr hemen yattıgım oluyor yazmak ıstediğinde burdan da yazabılırsın cnm mesaj at elımden bırsey gelırse ne mutlu bana

öpüyorum siziii

Kanuni haklarını sonuna kadar ara ve tazminat anlamında alabileceğin herşeyi al canım. Ben kocanın bir kaç sene gönlünü eğlendireceğini, özgürlüğünün tadını çıkartacağını daha sonra o hayattan da sıkılıp bu sefer düzen isteyeceğini ve doğal olarak sana geri dönmeye çalışacağını düşünüyorum. İşte o gün geldiğinde seni o kadar mutlu, o kadar güçlü ve o kadar rahat görsün ki senin şu anda yaşadığın acının daha fazlasını yaşasın. Sakın içine kapanma, kendini suçlama ve geçmişin hesabını tutma. Önüne bak, seni mutlu edecek şeyler yap, yeni ilgi alanları edin, yeni arkadaşlar bul, bu adamın sana daha fazla duygusal acı vermesine izin verme. Bence ona en büyük ceza ne kadar kolay unutulduğunu görmesi olacaktır. İnşallah bundan sonra mutlu bir hayatın olur.

Canım benim, gerçekten çok üzüldüm. Hiç haketmediğin şeyler yaşamışsın. Eşini Allah'a havale ediyorum. O face yazışmalarını vs mutlaka kaydet, belki kanıt olarak filan kullanırsın. Avukatına da bahset bakalım ne diyecek bu duruma?

Gecmıs olsun.
Konunuza tam anlamı ıle hakım degılım.
Buradakı yorumlarınıza dayanarak yazıyorum.
Allah'ın sevdıgı kulmussunuz, kı sızı boyle bır musıbetten kurtarıyor.
Yaptıklarını anımsadıkca, ondan daha kolay nefret edeceksınız.
Zaman gelecek, nefret duygusunu dahı ona cok goreceksınız.
Sızın ıcın bır hıc olacak o adam.
Dılerım o gun cok cabuk gelır.
Nafaka konusunda, utanılacak, sıkılacak bır durum yok zaten.
Sız, hakkınız olanı alacaksınız.
Madem o ozgur kalmak ıcın sızı feda edebılıyor, buna bır bedelde o odemelı.
Rabbım yardımcınız olsun.

arkadaşım hakkında hayırllısı olsun umarım herşey bundan sonra senin için iyi olur ...
bende boşanmış bir arkadaşın olarak eşinin düşüncelerine hiç şaşırmadım ... çünkü evli erkekler nedense belli bir süre sonra bu özgürlğk moduna girmeye başlıyorlar .. bazıları 3 senede bazıları 5 bazıları 10 ama hepsi bu moda giriyor ... bu özgürlük modları nedense genelde eşten belli bir süre ayrı kaldıklarında çıkıor... çünkü o zaman biraz bekar takılıorlar ya ... hemen bu rahatlığa alışıorlar ve hep böyle yaşamak istiyorlar...
şimdi senin esin de özgür kalmak istiyormuşşş yaaa.. bak göreceksin senden boşansın bu adam bir sene böyle takılır... tabiri caizse biraz havalanır... sonra bir bakmışsın yine evlilik modunda ...çünkü şu da bir gerçekki evliliği yaşayan erkekler ne kadar isteselerde bu özgürlük olayını uzatamıyorlar...alıştıkları için düzene, yeniden evlenmek istiyorlar... tabi bu arada bu evlilik isteği senle mi olur başkasıyla mı şansını denemek ister oda bilinmez...
ama bence sen yinede böyle bir adamdan kurtulduğun için Allaha dua et...bu arada face olayında süper bence ... kendilerini ne kadar aşağılık duruma düşürdüklerini görmek güzel oluyor bence... birde kendilerini abartmaları yok mu öldürrüyor beni... ben şunuda anlayamıyorum... nasıl kek gibi düşüyorlar bu tuzaklara anlayamıyorum...resmen Aba... gibi davranıyorlar...
kendine dikkat et arkadaşım sevgiler...

neval yaren nasılsınız bi ses verin kızlar hersey yolunda mı?

herhalde yalancı şahit göstermek bu tip ş....in huyu benimkilerde yalancı şahit göstermişler hem de 3 tane Allahım bunların senden hiç korkusu yok büyüklüğünü şu kullarına bi hatırlatıver Rabbim..

İnsan ilk etapta kızıyor; ama bazen de şöyle düşünmüyor değilim:
Sevdiğimiz insana ister istemez her türlü eziyeti yapıyoruz aslında. Boynuna tasmayı takıyoruz, hayatını elinden alıyoruz, nefes aldırmıyoruz, bizsiz adım attırmıyoruz, kendine ait isteklerini unutturuyoruz, yaşadığını farz ettiriyoruz. Kalbimimize söz geçiremiyoruz ama birini bu kadar kendi malı gibi görmenin hiç yanlış bir tarafı yok mudur acaba?
Özgürlüğümüzü geri isteyen taraf biz de olabilirdik. Aşkımız bitebilirdi. Başka şeylere ihtiyaç duymaya başlayabilirdik. Olabilir yani. O zaman da kendimizden mi nefret edecektik? Sanal ortam aracılığıyla da olsa aldatması hoş değil ama adam zaten söylemiş ayrılmak istediğini.
Hakikaten sahip olduğumuz her hayata bir kere geliyoruz. Mutsuzsak eğer söz verdik diye devam mı edelim mutluluk oyununa.

Bence sizin açınızdan en güzeli: affetmek...

Guclu ol arkadasim. Birak ne hali varsa gorsun. Sen ikinci kere gelinlik giyeceginin hayalini kur. Allah sana hakettigin insani eninde sonunda yollayacak. Bosuna uzulmusum diyeceksin. Ben eski erkek arkadasimdan hakaretler, aldatmalar gordum. Ayrilamiyordum, dunya batacak saniyordum. Kimseler beni begenmez saniyordum. Sonunda bir gun guc toplayip ayrildim, psikologa gittim. Oyle iyi geldi ki doktorun dedikleri. Surunecegim zannederken 2 ay sonra karsima kocam cikti. Meger ne kadar degersiz sanmisim kendimi. Ne kadar degerliymisim meger. Elbette her evlilikteki gibi zorluklari ben de yasadim ama simdi o kadar gucluyum ki, biliyorum kocam ayrilmak istesin, ilk deh diyen ben olurum. Yasam devam ediyor, edecek. O gunler geride kalacak emin ol. Kac tane arkadasim aptal saptal adamlardan bosandi, bir de uzerine misler gibi gelin oldular yeniden. yasam seni icine alir tekrar, uzulme. Allahin bir yazgisi vardir senin icin, goreceksin.

Böyle evlilikleri gördükce gercekten cok üzülüyorum bu kadar basitmidir bitirmek!! Sanki pamuk ipligine baglı beyimiz evliligi ne sanmıs ki özgürlükten kastı baska seyler sanırım.. Allaha havale etmek en dogrusu. Hakkınızda hayırlısı olsun..

ececim herşey bilidiğin gibi..bu sıralar kötü şeyler duyduğum falan yok:)))ki daha kötü ne duyabilirim ki..şubat ayını bekliyoruz işte sabırla..

ruh halın nasıl eskıye gore bıraz daha ıyımısın

offff çıkın nefes alınnn dükkanları gezin deli gibi sağa sola savrulan koşturan insanları izleyin..

Elinize bi kitap tutuşturun sizi alsın götürsün..

iyi yanlarını düşünmeyin evliliğinizin kötü yanlarını ele alın..

ileride 10 sene sonra bu adamla nerde olacağınızı hayal edin (istediğiniz yerdemisiniz)

boşverrr diyebilin..

bencil olun birazda kendinizi düşünün inanın bunu hak ediyorsunuz..

Kendinizi şımartın..

uyuyabiliyorsanız gündüzde uyuyun..

zaman herşeye ilaçç..

inadına hayattayım inadına mutluyum diyin kocaman bir kahkaha atın...

Mutlu olun mutlu kalın hoşçakalın..

sen nasılsın canım nasıl oldu durumlar
iyisin inşallah

yok bebeğim değişen hiç bişi o aramıyo sormuyo bende arayıp sormuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…