Son günlerdeki gündemden yoruldum ve anksiyetem yavaş yavaş ayaklanıyor

Lütfen internetten takip etmeyin bir süre. Başka konularla meşgul olun, sağlığınız için Bunu yapmak zorundasınız.

Endişe, korku ve paniğe şu an ihtiyacınız yok. İmkanınız varsa kendinizi bir süre izole edin. Ailenizdeki yaşlıları koruyun. Olumlu filmler açın izleyin. Paranoyaklığa hiç gerek yok. Bir şey olacaksa herkese olacak, olmayacaksa da zaten geçip gidecek. Bilmemiz gerekenler korunma yolları, olma durumunda neler yapabileceğimiz. Sonuçta bilimsel yayınlar var. Bir uzman görüşü istiyorsanızda Enfeksiyon hastalıkları uzmanlarının açıklamalarını okuyun, diğer popüler kültür saçmalıklarını, her isminin başında Dr yazıp saçma sapan, dayanaksız atanları sallamayın.
öyle yaptım zaten. bir annem var bir ben işte zaten. ona da elimden geldiğince dikkat ediyorum. haklısınız artık film açıp izliyorum, kitap okuyorum biraz daha iyiyim. Hepimizi korusun Rabbim. ilk gün biraz paniğe kapıldım sanırım. teşekkürler yorumunuz için.

Bende etkilenmemek için kendimi zorluyorum çünkü eğer dusunursem kendimi kaptirirrm kötü olurum tıpkı senin gibi onceden Bende de vardı atlatmistim ama şimdi yeniden baslamasin diye direniyorum..bide hastaneye gidiip geliyoruz bebeğim hala kuvezde aklım cikcak Allahim yardimcimiz olsun :(😯
Rabbim şifa versin bebeğinize. Teşekkürler güzel yorumunuz ve desteğiniz için🙏🙏🤗🤗

Medyayı az takip etmeye çalışsanız. Biliyorum mecburuz ama sürekli haber , Twitter falan bakmamaya çalışın. ben Twitter falan hiç açmıyorum. Çok az yeteri kadar haberdar olacak kadar güvendiğiniz tek bir yerden takip edin.
çok gerginlik oluşturuyorlar.
Bir de doktora gitseniz. Anksiyete için ilaç verirler belki rahatlarsınız.
Alerji ilaçları konusunda yaşadığınız durum da bence anksiyeteye bağlı. En kötü seneryoyu düşünüyor beyin. Oluşabilecek en kötü yan etkiyi. En olumsuz ihtimalleri. Bende de var. Bazen artıyor boğulacak gibi oluyorum. Sizi anlıyorum.
İlk günlere göre daha iyiyim teşekkürler. Evet daha olumlamaya çalışıyorum kendimi kitap, müzik, film, temizlik. Beni anladığınız için de teşekkür ederim. Böyle zamanlarda bu tarz yorumlar çok iyi geliyor. 🙏🙏 teşekkürler. 🤗🤗

Bugün eşime aynısını dedim bu cep telefonları olmasa biz bukadar olayları bilmeyeceğiz nerde ne varsa okuyoruz ve psikoloji kalmadı sanıyorum herkez hasta aslında telefonlardan uzak durmak lazım
evet sürekli elimizde biraz bırakıp kitaba başladım, müzik, film iyi geldi. teşekkürler güzel yorumunuz için. 🙏🙏🤗🤗

Back
X