Son haftalar neden geçmiyooo

Canım bende hamileligin son kısmında mtle olmuştum her gün gün sayıyordum.simdi oglum 7 aylık.sabret gecer günler. Hayırlısıyla evladını alırsın insallah

kızlar doğuma 2-3 hafta kaldı ama zaman geçmek bilmiyo Kaç ay geçti gitti son haftalar geçmiyo. Siz ne durumdasınız?
Ben de aynı durumdayım. Hamileliğimin başında daha rahattım. Şimdi başında takmadığım şeylere takmaya başladım. Her yediğim yemekten şüphelenir oldum , her okuduğum şeyi kafama takar oldum. İlk aylar sanki en zoruymuş gibi geliyordu ama ben de 36. Haftanın içindeyim beklemek çok zor gelmeye başladı. Bu haftaya kadar erken doğumdan korkuyordum şimdi de çok beklemez inşallah diyorum

Kızlar bişey sorabilir miyim konu ile alakası yok ama 34. Haftaya girdik . Sağ göğsümün altı acıyor. Elimi sürünce orda şişlik var . Kereta kafasını mı dayamış. ? Alt taraftanda acı hissediyorum acaba ayağınımı vuruyor

Aşağı kafasını yerleştirirken benim de öyleydi canım. Göğüs altım acıyodu ve sertti . Ayaklarıdır onlar

Bende tedirginlik şüphe falan yok ama artık doğsun istiyorum canım o kadar uzun geldi ki

Son 1.5 ay geçmek bilmez, doğrudur.
Çünkü heran doğum olabilir diye bir düşünce var aklınızda.
Sizi tanıyan herkesin doğumu, hazırlıkları sorması da istemsiz olarak etkiliyor.
Ama emin olun bir doğsun, değil günü ayları şaşıracaksınız.
Zaman su değil hava gibi geçecek.
Ya ben ne yapayım, hamileliğe sadece 6 ay ara verim.
Bazen karnıma, kardeşinin yanına bile sokasım geliyor, özledim o günleri.
2015 sonundan beri hamileyim.

Ayyyy maşallah hemen kardeş mi yaptınıııız hayırlı olsun inşallah. Evet beni etrafımdaki insanlar çok etkiliyor hala doğurmadın mı diyen var , sanki zorla içimde tutuyorum vakti daha yeni geliyo ama hemen hamilelik haberini paylaştığım için böyle oldu . İkinciyi asla hemen söylemycem etrafa

Biz yapmadık, o kendi ısrarla geldi diyebilirim.
Bebeğim 6 aylıkken hamile kaldım yeniden.
Gerçekten ilk hamilelikte heyecanla 2-3 haftalıkken herkese söyleniyor o yüzden zaman geçmiyor.
Ben ikinciyi zaten 7-8 haftalıkken anca anlayabildim.
O sebeple zaman su gibi geçiyor, bir de afacan varken anlamıyorum.
Ama ilkinde hele de ramazan ayı vallahi çile gibi.
Acıkırsınız diyemezsiniz, susarsınız içemezsiniz falan filan.
En zoru ramazan, onu atlatınca gerisi kolay.

Birlikte büyür giderler canım ne güzel hep olumlu bakmak lazım ben Ramazana denk gelmiyorum canım doğurmuş oluyorum inşallah tabi zaman geçmeyi başarırsa

benim de 36 hafta bitiyor 37 hata başlıyor yarın itibariyle. benim gibi korkan yok mu yaw :)
benim günler bittikçe sanki daha da hızlanıyor. 2. kuzum benim. niyeyse bir endişe sardı beni ..
hem çok istiyorum doğsun diye hemde garip duygular içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…