Son haftalar neden geçmiyooo

Canım ben hamileliği öyle korkuyla geçirdim ki inan doğumdan hiiç korkmuyorum biran önce gelsin kızım diyorum :) bazen de üzülüyorum şu hamileliğin tadını birgün bile çıkaramdım diye

Keşke benim de hızlansa canım ya

kızlar doğuma 2-3 hafta kaldı ama zaman geçmek bilmiyo Kaç ay geçti gitti son haftalar geçmiyo. Siz ne durumdasınız?

Ya evet hele son 1 gün var ya uzadıkça uzuyor sanki. Sonra doğum oluyor bi bakmışsın ohooo yıllar geçmiş yürümüş koşuyor bile. Çok güzel zamanlar rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.

Hamileligin sonuna gelenlerin ne guzel cennet kokularini koklamalarina az kalmis. Sicacik minicik bebeklerinizi opup koklamaniza sevmenize sicakligini hissetmenize az kaldi :) insallah bizde o gunleri goruruz... hamilelikte guzel ama insan gormeyince merak ediyor. Keske diyorum zman cabk gecse dogum bitmis kucagma almis olsam. Hem bebegm iyimi diye dusunmek zor oluyo hemde dogum korkusu strese sokuyo :) insallah bekleyen herkesin rahat ve saglkli bi dogumu olur

aminnnn canım ya aynen öyle , her söylediğine o kadar katılıyorum ki.. insan kavuşmak istiyo biran önce . Bende Doğumun yaklaştığına dair bi belirti de yok iyice stres oldum o yüzden

aminnnn canım ya aynen öyle , her söylediğine o kadar katılıyorum ki.. insan kavuşmak istiyo biran önce . Bende Doğumun yaklaştığına dair bi belirti de yok iyice stres oldum o yüzden
Stres yapma kuzum bak ben 9 ay 10 gunu doldurmusum hala cikmaya niyetim yokmus ama iste saglikli dogmusum. Insallah bebeklerimizde saglikla dunyaya gelirler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…