- 12 Şubat 2017
- 1.021
- 703
- 43
- 35
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
-
Canım ben hamileliği öyle korkuyla geçirdim ki inan doğumdan hiiç korkmuyorum biran önce gelsin kızım diyorum :) bazen de üzülüyorum şu hamileliğin tadını birgün bile çıkaramdım diyebenim de 36 hafta bitiyor 37 hata başlıyor yarın itibariyle. benim gibi korkan yok mu yaw :)
benim günler bittikçe sanki daha da hızlanıyor. 2. kuzum benim. niyeyse bir endişe sardı beni ..
hem çok istiyorum doğsun diye hemde garip duygular içindeyim
Keşke benim de hızlansa canım yabenim de 36 hafta bitiyor 37 hata başlıyor yarın itibariyle. benim gibi korkan yok mu yaw :)
benim günler bittikçe sanki daha da hızlanıyor. 2. kuzum benim. niyeyse bir endişe sardı beni ..
hem çok istiyorum doğsun diye hemde garip duygular içindeyim
O ayaklarıdır çünkü ilk kızımda son haftalar bükülebilirdim orda sürekli batıyordu Doğumda ebe tam o noktayı ittirdi aşağıCanım yaaa sen bilirsin bi önceki msjma bi baksana
Evet ya bide seninde ikinci gebelik arası kısaydı dimi. Evlendiğimden beri hep hamileyim benHepimiz hayırlısıyla doğursak da bebekle ilgili konularda karşılaşsak artık dimigeçmek bilmiyo yerinde sayıyo sanki
kızlar doğuma 2-3 hafta kaldı ama zaman geçmek bilmiyoKaç ay geçti gitti son haftalar geçmiyo. Siz ne durumdasınız?
Teşekkür ederim canım. Bebeğim bu yüzden uyutmadı gece :) bilemedim kafamı ayakmı. Öğrrndim artıkO ayaklarıdır çünkü ilk kızımda son haftalar bükülebilirdim orda sürekli batıyordu Doğumda ebe tam o noktayı ittirdi aşağı
Sabret bardağa dolu tarafından bakmaya Özen göster. Hatta bak bir gün daha geçti....kızlar doğuma 2-3 hafta kaldı ama zaman geçmek bilmiyoKaç ay geçti gitti son haftalar geçmiyo. Siz ne durumdasınız?
Yok canım benim ilk gebeliğimEvet ya bide seninde ikinci gebelik arası kısaydı dimi. Evlendiğimden beri hep hamileyim ben
aminnnn canım ya aynen öyle , her söylediğine o kadar katılıyorum ki.. insan kavuşmak istiyo biran önce . Bende Doğumun yaklaştığına dair bi belirti de yok iyice stres oldum o yüzdenHamileligin sonuna gelenlerin ne guzel cennet kokularini koklamalarina az kalmis. Sicacik minicik bebeklerinizi opup koklamaniza sevmenize sicakligini hissetmenize az kaldi :) insallah bizde o gunleri goruruz... hamilelikte guzel ama insan gormeyince merak ediyor. Keske diyorum zman cabk gecse dogum bitmis kucagma almis olsam. Hem bebegm iyimi diye dusunmek zor oluyo hemde dogum korkusu strese sokuyo :) insallah bekleyen herkesin rahat ve saglkli bi dogumu olur
Ayyyy tam olarak kaçtın canım 36+ ? Birde doğum olsun diye bşyler yaptın mı çok heyecanlandımmmBen de boyle gun sayiyodum:) 37. Hftada gce aniden sancilanip kostr kostr hstneye gttik tbi :) ne zamn gelecgi hic belli olmuyo :)
Stres yapma kuzum bak ben 9 ay 10 gunu doldurmusum hala cikmaya niyetim yokmus ama iste saglikli dogmusum. Insallah bebeklerimizde saglikla dunyaya gelirler :)aminnnn canım ya aynen öyle , her söylediğine o kadar katılıyorum ki.. insan kavuşmak istiyo biran önce . Bende Doğumun yaklaştığına dair bi belirti de yok iyice stres oldum o yüzden
Amin canım benim inşallahStres yapma kuzum bak ben 9 ay 10 gunu doldurmusum hala cikmaya niyetim yokmus ama iste saglikli dogmusum. Insallah bebeklerimizde saglikla dunyaya gelirler :)
Kaçtasın şimdi canımBenim de bir kac gunum kaldi. Yaklastikca korkularim da artiyo heyecanim da.
Benim bu zamana kadar hızlı geçti ama şimdi sanki yerinde sayıyoBenim son 1 haftam kaldi. Cok cabuk gecti. Hatta son 1 hafta da hemen gececek diye geriliyorum. Bir stres aldi beni :)
Benim bu zamana kadar hızlı geçti ama şimdi sanki yerinde sayıyo
Aynı durumdaym 37+3 günlük oldu bebeğim artık günler geçmiyo bir an önce doğurmak istiyorumkızlar doğuma 2-3 hafta kaldı ama zaman geçmek bilmiyoKaç ay geçti gitti son haftalar geçmiyo. Siz ne durumdasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?