Son haftalar neden geçmiyooo

Bir 36+5 de ben varım. Dün gece doğuruyorum sandım. Saat 4 e kadar düzensiz kasılmalarım ve sancılarım oldu. Sonra sızmışım. Sabah kalktım birşeyim yoktu.
S Sermin3694 doğurduğunu düşünmüştüm canım. Kaç gündür konu açmadın belki doğurmuştur dedim ama tık yok mu sende de :))

Ayyy yok canım sancilarim var benimde açılma yok hiç doguramadim daha 38+1 oldum yok daha gelen o haftalarda erken doğum riski oldu benim dikkat et canım kasılma lar onemliymis

Sutyenle uyuma aynisi bende de olmuştu sutyen takmadim iki gün gectii

Ben de tam tersi henüz erken diyip duruyorum dogsun artık demedim hiç.. 37 hafta icindeyim bana sorsalar daha 1 ya da 2 ay daha var gibi

Keşke yorum gelse canım ben de merak ediyorum, ılık duşu öğrendik bi

Bol su, bol yürüyüş (yarım saati aşmasın.) Sıcağa yakın suyla duş, hurma ( bende bi işe yaramadı ). Aslında sadece bol hareket. Benim gibi yattiginiz yerden ayak parmaklarınızı oynatirsaniz doğumunuz 41. Haftada olur sezeryanla. 42 de olabilir hatta. Ciddi söylüyorum sadece hergün hareket edin yürüyün, yatmayın. Çok faydasını görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…