- 8 Ekim 2016
- 843
- 423
- 33
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
-
36+5 caanim:) aslinda bisey yapmadm o gun dus alip yatmistm o tetikler mi dogumu bilmiyorum amaAyyyy tam olarak kaçtın canım 36+ ? Birde doğum olsun diye bşyler yaptın mı çok heyecanlandımmm
Ayyy yok canım sancilarim var benimde açılma yok hiç doguramadim daha 38+1 oldum yok daha gelen o haftalarda erken doğum riski oldu benim dikkat et canım kasılma lar onemliymisBir 36+5 de ben varım. Dün gece doğuruyorum sandım. Saat 4 e kadar düzensiz kasılmalarım ve sancılarım oldu. Sonra sızmışım. Sabah kalktım birşeyim yoktu.
S Sermin3694 doğurduğunu düşünmüştüm canım. Kaç gündür konu açmadın belki doğurmuştur dedim ama tık yok mu sende de :))
Ayyy ılık duş almak tetikliyor canım doktor bana sancin başlayınca ılık suyla duş al dedi36+5 caanim:) aslinda bisey yapmadm o gun dus alip yatmistm o tetikler mi dogumu bilmiyorum ama
Hizlandiriyormus dogumuAyyy ılık duş almak tetikliyor canım doktor bana sancin başlayınca ılık suyla duş al dedi
Ben hic dusunmemistim canim ya cok gecmeden s ancilarim basladi zaten o tetiklemis demkHizlandiriyormus dogumu
Sutyenle uyuma aynisi bende de olmuştu sutyen takmadim iki gün gectiiKızlar bişey sorabilir miyim konu ile alakası yok ama 34. Haftaya girdik . Sağ göğsümün altı acıyor. Elimi sürünce orda şişlik var . Kereta kafasını mı dayamış. ? Alt taraftanda acı hissediyorum acaba ayağınımı vuruyor
sen bi çekil az ötede oyna diyeceksiniz şimdi bana
16haftalık.. valla gecmiyor zaman yaÇok sıkıcı hamilelik.
Çok özendim yaa benim yarın 37+0 oluyo doğsa keşke36+5 caanim:) aslinda bisey yapmadm o gun dus alip yatmistm o tetikler mi dogumu bilmiyorum ama
Ayyyy ben de öyle olursam diye çok korkuyorum canım yaaGeçmez o günler, çok nalet bi şeydir. Ben bugün dogurucam yarın dogurucam herhalde 2 gun sonra dogurucam derken 6 gün gecikti sezeryana girdim mecbur.
Keşke yorum gelse canım ben de merak ediyorum, ılık duşu öğrendik biHanimlar 14 mayista doğumunun olması gerek nasil sanci baslatrim
Keşke yorum gelse canım ben de merak ediyorum, ılık duşu öğrendik bi
Sutyenle uyuma aynisi bende de olmuştu sutyen takmadim iki gün gectii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?