Son haftalar ve sıkıntıları....

ebru_82

Guru
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
209
105
303
43
Arakadaşlar çok şükür geri sayım başlattık. Fakat sıkıntılarda günden güne daha çok artıyor. Benim oğlum tam göbeğimizn önünde top gibi büzüşüyor, taş gibi duruyor. Sipsivri bir göbek... Bazen korkuyorum. Sırt ağrısı, bel ağrısı, kasık ağrısı yok yok maşallah... Geçecek biliyorum ama yinede geçmiyor gibi

Aynı haftalardayız bende üstelik çatı ağrısı bacak kasılmaları bel ağrısı ve arada bir olan kasık ağrıları var.. oğlan olduğu için benimde sürekli aşağılarda takılıyor göbek hizamda yani sürekli orda hissediyorum ve dediğin gibi top gibi yapıp açma germe hareketleri yapıyor resmen :) can acıtıcı ama bi o kadarda şükür sebebi :) az daha dayan annesi herşey o gelinceye kadar ve şuan İnan bende çok sıkılıyorum bi an önce gelse diyorum ama doğanın kanunu bu Allah ne zaman nasip kısmet ederse o zaman geliyorlar :) sağlık ve sıhhati tek temennim

doğuma yakınsınız diye sormak istedim bebişinizin hareketi ne sıklıkta

Sağ kaburgamda ayağı, sol kaburgamda poposu , kasığımda başı öyle bir geriliyor ki bırak hareket etmeyi nefes alamıyorum.bir dogsun da hayırlısıyla ısırıcam o ayakları.bel agrisi ara ara oluyor ama çatı ağrısı ciddi manada.eğilmek mucizevi bir sey benim için son üç gündür

doğuma yakınsınız diye sormak istedim bebişinizin hareketi ne sıklıkta
Dün gündüz sakindi ama akşam 7gibi bir başladı gece 1e kadar uyumasini bekledim.son haftalarda tekmeler azalıyor ama eli,kolu bacağı ve özellikle dizleri can yakıyor hareket ederken

Allah bize de nasip etsin ins kucagimiza alalim ins 7 aydayim ama mideme yukseldikce zorlandim.eskiden yemek yeme istegi yoktu simdi yeme var ama hazmedecek mide yok.artik fazla kacirinca bulanti var...

Ben de 29. Haftama girdim ama o kasık ağrıları bacak ağrıları bende de var. Annemi arayıp o normal mi bu normal mi diye sormaktan bi hal oluyorum

Allahıma çok sükür hiç bir ağrım yok olmadı gebelik boyunca hamd olsun. Doktorumun tavsiyesiyle ilk zaman itibaren hep yürüyüş yaptım ve iyi geldi şimdi son 3-4 gün gibi ama hiç sancı yok kafasını doğum kanalına sokmasını bekliyorum bi bacak arası kasıklarımın ağrısı var tıpki adet ağrısı gibi çatımda geniş demişti ve hala egzersiz yapıyorum ama benim nazlı oğlum gününü geçiricek sanırım. Hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı doğumlar ve evlatlar nasip etsin. Kurban olduğm Allah hepimize güç versin. Dayanın az kaldı evlatlarımızla buluşmamıza

Allah bize de nasip etsin ins kucagimiza alalim ins 7 aydayim ama mideme yukseldikce zorlandim.eskiden yemek yeme istegi yoktu simdi yeme var ama hazmedecek mide yok.artik fazla kacirinca bulanti var...
Yaşadıklarımız çok benziyor :) aynı hafta olmamızdan kaynaklı sanırım. Şimdiden hareketleri öyle güçlü ki maşallah vücudumu sarsıyo bazen :) sürekli acıkıyorum yanımda hep atıştırmalıklarla geziyorum haha :) bu hafta bikaç kez mide bulantısı yaşadım bende. Ama çatı ağrısı ve bacak ağrısı çok fazla bende. Çok ayakta kalınca yürüyünce falan mahvoluyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…