Son haliyle evim :))

Eviniz çok şık. Rabbim huzur içinde oturmayı nasip etsin.
arkadaşlar ben burda yeniyim konu açmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?

sol ütte yeni konu aç diye bi kısım var..oradan açabilirisn canım..buarada teşekkür ederim..Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

çok zevklice döşenmiş bir ev olmuş.. güle güle oturun..
oturma odasındaki köşe takımını acaba nereden aldınız?

çok güzel bir ev gerçekten....antre harika olmuş....antredeki ayna dresuar takımını ve mutfak masa sandalye takımını nerden aldığınızı öğrenmek isterim bi mahsuru yoksa.....sağlıkla oturun....

çok güzel bir ev gerçekten....antre harika olmuş....antredeki ayna dresuar takımını ve mutfak masa sandalye takımını nerden aldığınızı öğrenmek isterim bi mahsuru yoksa.....sağlıkla oturun....

canım masa sandalyeden bende de var maskoda yücel aksesuardan almıştık.. papatya markası cok kullanışlı ve gören herkes beğeniyor..

EVİN GÜZEL CANIM GÜLE GÜLE OTUR:):)İLK GİRİŞİ MUHTEŞEM BAYILDIM ÇOK SADE ÇOK GÜZEL AYRICA OTURMA ODANDAKİ HALINI ÇOK BEĞENDİM ÇOK FARKLI GELDİ BANA TIPKI JAPON İŞİ GİBİ MÜKEMMEL BAYILDIM HALINA

Eviniz cok guzel gule gule oturun, girişteki dresuar takımnı nerden ve kaça aldınız bılgı verırsenız sevınırım.

canım çok ferah bir evin var mutfak dolaplarına ve eşyalarının uyumuna bayıldım güle güle otur....

canım dresuarın antredeki yollukların müthiş..ben tercih edermiyim bilmem ama mutfağında güzel olmuş yalnız tv den sarkan kablolara bir çözüm bulsan daha hoş olur evinde güle güle otur

bu arada pianonda gozume carpti benimde niyetim var ogrenmeye ama bulamadim kurs kemana baslicam nasipse ins ilerde istiyorum bende:).

Arkadaşım bu konuda çok iyidir.Kendisi bahsetmemiş ben öveyim :)

oturma odasındaki köşe takımını acaba nereden aldınız?

Manisa Yataş'tan evet.Beşinci mevsim oturma odasında kullanmış -ki çok da şık olmuş şekerim,siyah beyaz örtü ve kırlentler de harika- ben de salonumda daha geniş bir takım oluşturarak kullandım aynı köşeyi (bakınız >> http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...-beyaz-salonumyorum-oneri-cok-iyi-olur-2.html ) çok kullanışlı ve de rahat bir köşe.Almayı düşünenlere tavsiye ederim.

Şimdi tek tek odalarla ilgili fikirlerim:
Eki Görüntüle 361311
Muhteşem ve çok çarpıcı bir giriş olmuş.Daha eve adımını atar atmaz etkilenir insan.

Salonun daha ağır ve oturaklı evet.Koyu renkler de çok asil durmuş yalnız tebrik ederim seni :) Sana bahsettiğim ayrı bir oda havasını sen vermişsin zaten salonda.Koltuğu ortaya koymakla iyi etmişsin.Hem daha samimi oluyor ortam

Köşe çok güzel.Bayıldım bayıldım.O kadar olur

Mutfağın çok düzenli önce onu bir belirteyim.Benim asla sahip olamayacağım kadar düzenli hem de.Kırmızı ne güzel olmuş.Kızkardeğimin de bordo.Kırmızı da çok güzel olmuş.

Ama asıl baharat takımına ve bıçaklara bittim.Zevklisin şekerim.

Çalışma odası sendromu evet yaaa.Nasıl olacak nereye saklanacak o kadar kitap defter vs...Bütün duvarları raf yapmalı aslında..Üstüne de panjur.Çek aşağıya kapansın görünmesin dağınıklık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…