Son haliyle evim :))

mutfağn oturma odan ve banyon güzel fakat salonun pek hoşuma gitmedi neden dersen? salon takımın rengi ve deri olması

evinizi çok begendim canım...salon harici heryer benim tarzım.mutfafa bayıldım çok sıcak duruyor..ben klasik degil de şirin detayları daha çok sevdigim için salonun rengi başta olmak üzere biraz klasik geldi bana...belki farklı renk olsa daha hoş olacak ama herkesin zevki ayrı tabi ben kendime göre konusuyorum:)khverengiyi pek sevmem de.

canım allah sağlıkla oturmayı nasip etsin en çok girişi beğendim valla :) şıkır şıkırrr çok hoş nereden aldın acaba?

Beşimcimevsim;Burasıda değil>>Burası da olmalıydı,ayrı yazılmalıydı canım.Bu arada ne güzel olmuş odası.

Beşimcimevsim;Burasıda değil>>Burası da olmalıydı,ayrı yazılmalıydı canım.Bu arada ne güzel olmuş odası.

şekerim Allah iyiliğini versin işin gücün yok herhal :)))) bizim yazım yalışlarımızla uğraşıyorsun...ona bakarsan beşimcimevsim değil,beşincimevsim olmalıydı canım :)))))

şekerim Allah iyiliğini versin işin gücün yok herhal :)))) bizim yazım yalışlarımızla uğraşıyorsun...ona bakarsan beşimcimevsim değil,beşincimevsim olmalıydı canım :)))))

Gerçekten m yazmışım şimdi farkettim.M ve N yanyana ya,o yüzden elim sürçmüş şekerim kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…