Son haliyle evim :))

salon hariç ( renk ve koltuk takımı) herşeyi çook beğendim....tarz bi ev ve zevklisiniz..Allah ağız tadıyla oturtmayı nasip etsin inşallah ve olmayanlara da versin:)

Ben beğendim, ferah bir görüntüsü var, gerçi koltukların biraz bana koyu geldi ama, salonun çokta küçük değil o yüzden kaldırıyor.
Mutlulukla oturun...

Eviniz pek tarzım değil ama piyanolu odadaki siyah beyaz halınızı çok beğendim. Mutfak da siyah kırmızı kullanarak sanırım daha iyi yapılamazdı. Güle güle oturun

çok güzel mutlulukla oturun...
yanlız o kırmızı kepçeleri nereden aldınız çok güzeller yahu birde fiyatınıda öğrenebilir miyim

bayıldııııııımmmm evineee.. maşallah sağlıkla huzurla otur evinde..

evin güzelmiş canım güle güle otur.Mutfak sandalyelerıne özellıkle bayıldımm nerden ve ne kadara aldın.Mutfagın güzel ama boş duruyo sankı ne bilim perdelerın daha farklı olsaymış kurvaze falan daha şık olmazmıydı ama genede çok güzel herşey güzel hzurla oturrr...

mutfak sandalyelerimiz cengiz mobilyadan aldım manisadan. 1 000 lira..çok teşekkür ederim bende düşünüyorum inşallah en kısa zamanda değiştireceğim perdemi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…