• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son kararlar verildi..

Ya ben bişeye katılmadım namus bacak arası değildir mantıktır, bazı konular açılıyor benim böyle konulardaki yorumum şu, namusu bacak arası değildir,bir erkek olarak eşim düşündü nü hiç AA ben evlendim ayrıldım karım beni böyle kabul eder mi diye dert mi yandı yoksa hiç haber verme gereği bile duymadı mı, beni böyle kabul etmez diyen bütün kadınlara lafım erkekler kabul etmiyorsa bende etmem kadın olarak onu düşünen erkekler i

Herkesin kendi fikri kendini bağlar ancak baskasi yapti diye ben de boyle yapmaliyim deyip hayatini o sekilde yonlendirmek cok yanlis bana gore. Bu yapilani dogru buluyormus havasi veriyor insana.

Kendisinden once iliski yasasa da kabul eden erkekler var, gecmisi beni ilgilendirmez diyen erkekler var. Bizler genel yargili duyuyoruz cogu zaman.

Zaten surdurulemeyecek bir evlilik ise verdiginiz karar isabet olmus. Hakkinizda hayirlisi.

Demek tazminat ödememek için tehdit ediyordu halinden memnun demişsiniz adam şaka gibi

Back
X