• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son kat daire?

Suan oturdugim evin ustundekiler o kadar sorunluki. Tuvaletleri akiyo kac kere gittik kspiyo yapmiyolar. 4 cocuk gun boyu evde tepiniyo. Copu suyu hep balkonumda. 24 saat hali cirpiyo kadin
Siz alin pişman olacaginizi zannetmem .Akdeniz sicaginda oturan birisi olarak söylüyorum disarisi cayir cayir yanarken evim esiyor butun her taraf acik akdeniz sicagida malum asiri sicak nemle birlesince kac katina çıkıyor sicaklik.İlk sayfada da yazmistim 50 dereceyi bile bulur ustu ustu bile olur.

Bir zamanlar en son katta oturmuş biri olarak tespitim şudur: dünyanın en kaliteli yalıtım malzemesini de kullansalar diğer katlara göre kışın soğuk yazın sıcak oluyor.

Ust kat komsularimin gürültü ve bir sey cirpmalarindan ayrica wc lerinin bizim wc ye sizdirmasindan biktigim icin sicagina soğuğuna bakmaz alirdim ben .Ama siz tüm yonleriyle düşünün.

Bizim kışın sıcaktı yalıtımı iyi yapılmıştı .. yeni taşındığım için yaz nasıl olur merak içindeyim inşallah yazın sıcak olmaz ..teras olduğu için çok sıcak olmaz sizin daire bence

Ust kat komsularimin gürültü ve bir sey cirpmalarindan ayrica wc lerinin bizim wc ye sizdirmasindan biktigim icin sicagina soğuğuna bakmaz alirdim ben .Ama siz tüm yonleriyle düşünün.
Ayni dertten bende muzdaribim

kesinlikle enüst katı alın hem fiyatı hemde iki kat kullanışlı oluşu iyi bir fırsat.
Yıllardır üst kat komşu çilesi çektiğim için asla kaçırmazdım bu evi
Herkes ust komsudan sikayetci ya. Gercekten benim ustum sabah 6 bucuktan beri cocuklaro hic durmadi. Tepinip durruyolar

Herkes ust komsudan sikayetci ya. Gercekten benim ustum sabah 6 bucuktan beri cocuklaro hic durmadi. Tepinip durruyolar
bizim 24 saat gürültü,biri bitiyor diğeri başlıyor.
Taşın,taşın sonu yok ki. İnsanlar medeniyetten ve insanlıktan okadar uzaklaşmış ki,kendimi evcilleşememiş varlıklara birarada yaşıyor gibi hissediyorum.

bizim 24 saat gürültü,biri bitiyor diğeri başlıyor.
Taşın,taşın sonu yok ki. İnsanlar medeniyetten ve insanlıktan okadar uzaklaşmış ki,kendimi evcilleşememiş varlıklara birarada yaşıyor gibi hissediyorum.
Gercekten katiliyorum. Sadece gurultusu degilkim camina hortum tutuyo copu balkonumda hali cirpiyo ooo

annem ve k.p evi ust kat sicaklik soguklukla bi sorunlari hic olmadi ama ikisindede catida yalitim var kısın istemedigimiz kadar sicak oluyor ikiside guney dogu ceohe bunun cok etkisi var sanirim

annem ve k.p evi ust kat sicaklik soguklukla bi sorunlari hic olmadi ama ikisindede catida yalitim var kısın istemedigimiz kadar sicak oluyor ikiside guney dogu ceohe bunun cok etkisi var sanirim
Bizim baktigikiz da guney bati cephesi

Selam kizlar. Ev almayi dusunuyoruz bugun bi ev baktim. 3+1 net 150 metrekare. Evi cook begendim. Hastaneye( esim hastanede calisiyir) avm ye yurume mesafesi yalniz ev son katta. Ustunde teras kati olan bi daire var. Evin mutfak ve salonu disindaki yerleri bu daire kapatiyor. Ama mutfak ve salonun ustu bos. Ev sahibi fayans yapmis zaten bi kismi kesinlikle sorun olmaz. Su da giderlerden akip gidiyor kalan kismida fayansla kapatacak. Ve yalitimi mantolamasi iyi gibi duruyirdu. Ama son kat olunca ister istemez itici geliyor. Sizce de oylemi?
5 kuruş etmez üst katlar yazın hamam gibi oluyo evde duramiyosun. Geceleri zehir gibi geciyo sıcaktan yatamiyon kışın buz gibi oluyo isinmiyo ev. Ve üstelik akan falan olduğu zaman da direk senin evini buluyo. Bi afet falan olduğunda. Burda fırtına oldu bikere güneş enerjileri patladı ve hepsi benim evime doldu. Esyalarim mahvoldh 3 senelik evliyim yeni esyalarim hep suyla doldu. Hep masraf anlican. Boya badanası da ayrı para boşver. Aliyosan bikere al ara kat al

5 kuruş etmez üst katlar yazın hamam gibi oluyo evde duramiyosun. Geceleri zehir gibi geciyo sıcaktan yatamiyon kışın buz gibi oluyo isinmiyo ev. Ve üstelik akan falan olduğu zaman da direk senin evini buluyo. Bi afet falan olduğunda. Burda fırtına oldu bikere güneş enerjileri patladı ve hepsi benim evime doldu. Esyalarim mahvoldh 3 senelik evliyim yeni esyalarim hep suyla doldu. Hep masraf anlican. Boya badanası da ayrı para boşver. Aliyosan bikere al ara kat al
Vala canim bunu okuyinca vazgecyim. Zaten 140 bine ara kat 150 metrakare bi ev bulduk yarin gidip bakicaz

Vala canim bunu okuyinca vazgecyim. Zaten 140 bine ara kat 150 metrakare bi ev bulduk yarin gidip bakicaz
Aynen vazgeç. 10 bin fazla ver çünkü akani kokani seni bulmaz bide yonetici duzgun is yapmazsa çatı tepene akar durar. Bide zaten kışın isinmak icin hep ara katta olanlardan fazla yakican ee buda zaten bikac sene icinde o 10 bini cikartir cebinden. Sürekli taşınmak zorunda da kalmazsin. 1. Kat ve son kattan uzak dur. 1. Katta da lagam boruları patliyo evini b...k götürür.

Canim ara katlarda bi ev var dediler bu baktigim eve yakin buyukluk olarak aybi onunda herseyi hazir vestiyer gomme dolap falan. O da pazarliksiz 140 bin. Bir aya alacaz evi bakalim artik

Güneyde bir yerde tatil bölgesindeyim. Çatı dubleksi kiraladık. Bir aydır sıcak diye geziyoruz, üst katta nefes alamıyoruz. Odada bulunduğumuz sürece klimayı açıyoruz mutlaka. Ama biz buraya yeni taşındık, havasına alışık değiliz. Komşu gürültüsünden çok çekmiş bir insan olarak evin konumundan memnunum. :) alt kat çok gürültü yaparsa üst kata çıkıveriyorum.

Yani biraz isteklerine göre de değişir aslında. İyi değerlendirmek lazım. Çatı katı da zor satılır, geç satılır. Orası da bir gerçek.

Sizin üst teras olduğu için kışın çatı olmadığından daha fazla yakmanız gerekecek. İki yıl değil belki beş yıl sonra akmaya başlar orası.

Back
X