Son kez görüşme.. mahkeme gününde neler hissettiniz

Bende anlaşmalı bosananlardanim.kimseyi istemedik ikimiz ve avukatlarımız dışında kimse gelmedi mahkemeye ama benim etrafimdaki herkes ondan şunu bekliyordu gelecek hak bey/hanım ben karımı çocuklarımı seviyorum hata yaptım yuvamı toparlayacam dicek ve biz kolkola sevinç gözyaşlarıyla cikacaz o mahkeme salonundan o sizden vazgeçemez diyorlardı. Ama o herzamanki gibi kendinden emin inadı burnunun dikligi üzerinde zannedersinki Türkiye'nin ceo su edasıyla geldi selamlasmadik bile.bes dakikada bitti ve ondan önce çıktım salondan ardıma bakmadim bile gördüğü göreceği o oldu beni hayatında sehirimide değiştirdim işimide telimide ....

Seni çok iyi anlıyorum benzer senaryolar benim de kafamdan geçmişti. Boşanmak için hiçbir sebebim yoktu sadece o istiyor diye olacaktı ve ben çok kötü durumdaydım. Bi önceki gece sürekli dua ettim mahkemede güçlü olayım ağlamayım diye ve bir damla gözyaşım akmadan bitmişti. Bu arada arkadaşların dediği doğru hakim en ufak şüphe ve duygusallık sezerse erteliyor. Benim sesim az çıktı diye bile tedirgin görünüyorsun emin değil misin diye 2 kere sormuştu.
Dikkat ederim hakimin karşısında teşekkür ederim. İsteyen ikimizdik o sadece bana sormuştu bir laf arasında düzelmez mi diye hiç beklemediğim bir anda. Şaşırdım çünkü çok içten ve üzgün söyledi ve farkında değildi. O an için duygulanıyorum. Siz nasılsınız şimdi? Toparlanabildiniz mi..
Onu şimdi bekleme. Erkeklerin pişman olması zaman alan bir şey. Kuş gibidir o şimdi.
Bende kuş gibiydim ayrıldığımızda. 2 ay sonrasına gün verdiler şimdi o güne yaklaştıkça çok huzursuz olmaya başladım.
Ne yaşadınız da boşanmamız şart diyorsunuz bilmiyorum.
Sorulmasını da istemiyorsunuz gibi o yüzden sormayacağım.

Ama sizin sevginiz bitmemiş gibi hissettim ben.
Zor olacak bu kesin.

Bitmesi gerekiyorsa güçlü durmaya bakın derim.

Hayırlısı olsun.
Bazı günler oldukça güçlüyüm olması gereken bu diye ama bazende böyle oluyorum işte.
Şimdi düşünüyorum da, şahsen bana dese ki; oğlunu da sana veriyorum, seni azad ediyorum, bir daha yüzümü görmeyeceksin diye inanın arabanın arkasına teneke kutular bağlardım herhalde. O kadar çocuklar gibi şen olurdum. O alacağım rahat bir nefesin hayalini kurardım o günden. Tek üzüleceğim şey oğlum olurdu. Çünkü her çocuğun anne babalı bir yuvada büyüme hakkı vardır. Düşünün bir de benim eşime verdiğim 10 yılım ve bir oğlum var ama ona rağmen zerre üzülmezdim kendim için.
Siz nefret etmişsiniz kurtulmak istiyorsunuz ama ben öyle değilim sanırım
Canim boşluga düşmüş gibi hissedersin ilk etapta. Sonrasini dusun bu zamanda guvenilir ve ondan daha iyisi çikacakmi karsina birde onu düşün. Fevri bir kararmi, iyi dusun artilariyla eksileriyle degerlendir. Sorunlariniz aşilabilirmi? Ben olsam engeli kaldiririm, kisa bi sure pişmanlik hissi varmi? Ne mesaj atacak ne düşunuyor merak ederim. Bu zamanda yuva kurmak kolay degil yikmak kolay ama. Her insan bir şansi hakeder.
Sorunları aşmaya çalıştık aşamadık bir şans verdik birbirimize ama olmadı. Daha iyisi için bilmiyoruö çok aman aman bi tip ve karakter değil . Engeli kaldırdım ama yazacagını düşünmüyorum profil fotosunu görmüyorum oda silmiş yada engellemiş olabilir
Yapici olalim yikici degil arkadaşlar. Büyükleriniz ne diyo mesela onlarada danişmak önemli.
Babam asla istemiyor bitti bu iş diyor
Bende anlaşmalı bosananlardanim.kimseyi istemedik ikimiz ve avukatlarımız dışında kimse gelmedi mahkemeye ama benim etrafimdaki herkes ondan şunu bekliyordu gelecek hak bey/hanım ben karımı çocuklarımı seviyorum hata yaptım yuvamı toparlayacam dicek ve biz kolkola sevinç gözyaşlarıyla cikacaz o mahkeme salonundan o sizden vazgeçemez diyorlardı. Ama o herzamanki gibi kendinden emin inadı burnunun dikligi üzerinde zannedersinki Türkiye'nin ceo su edasıyla geldi selamlasmadik bile.bes dakikada bitti ve ondan önce çıktım salondan ardıma bakmadim bile gördüğü göreceği o oldu beni hayatında sehirimide değiştirdim işimide telimide ....
Beklentiler çok yüksekmiş çok kırıcı olmuştur . Şimdi nasılsınız peki

O ağladı.Cok ağladı .Ben dinledim .Beni seviyormuş .Aslında sadece iletişim problemimiz varmış .Döverken kulağımın zarını patlatmasi ki letisim hatasıdır eminim .Yoksa gözümü patlatirdi .O an bı iletişim hatası oldu bencede kulağıma geldi.Aslinda herkes beni affetmis anlıyor muymusum .Ama Eski günlerimizi çok arayacakmisim .Tek kelime etmeden dinledim .Dinledim .Sadece sabrimin bittiğini söyleyip gidip kağıdı imzaladım .10 senelik evlilik iki çocukla devam ediyorum .Hayatıma arada hala mesaj atıyor nasilmisim iyimiymisim soramiyomus böyle bir durumda .Çocukları da çok özlediğini soylememe gerek yok herhalde.Demem o ki boşanmak zordur .Duygusal anlamda iyi düşünmek lazım .Bekle bakalım neler olacak.

O belkide çoktaaan başka birini bulmuş evlilik hayali kuruyor,sizin düşündüklerinize bakın oldumu yani...

Günaydın . 27-28 yaşlarındaykz, 1,5 yıldır evliyiz ve Yakın tarihte duruşmamız var anlaşmalı olarak boşanıyoruz. Muhtemelen önceden gidip beklerim sonra o gelir. Kafamda senaryolar var. O senaryolarda bazen hiç yüzüne bile bakmıyorum . Bazen yanıma oturursa başımı omuzuna koyuyorum bazende hiç bırakmayacakmışım gibi sarılıyorum daha bir çok ihtimal var acaba o ne yapacak konuşacak mı helallik vs isteyecek mi yoksa bir kenarda duruşmanın başlamasını mı bekleyecek...1 aydır hiç konuşmuyoruz engellemiştim.Evi boşalttık ailelerimize döndük. Aslında kötü ayrıldık ama onu son kez göreceğim için heyecanlanıyorum. Hiç üzülmüyordum ama şuan yavaş yavaş ciddiyetini anladım ve depresyona giriyorum sanırım. Evimi çok özlüyorum, onu çok özlüyorum. En kötü anlarımızda bile şu ankinden daha mutlu ve huzurluydum.
O da beni özlüyor mudur?

(boşanmamızın bir çok nedeni var yani boşanın diyebileceğiniz konular barışmanın oluru yok yani)
Peki siz neler yaptınız o son gününüz de ağladınız mı onun önünde yada hiç arkanıza bakmadan gittiniz mi ? O neler hissetti acaba..
Sebeb nedir bilmiyoruz isterseniz anlatin. Belki de çok onemsiz şeylerdir. Ihanet, siddet, küfür yoksa belki hallolur. Suç sizdeyse barişmak da istiyorsaniz bir adim ata bilirsiniz. Dediğim gibi olayi bilmediyimiz içjn hiçbir şey soyleyemiyoruz. Ama yazinizdan etkilendim. Üzüldüm. Allah hayirli kapilar açsin. Boşanirsaniz da ikiniz için de hayirlisi olsun

Pisman olacak demenin zugurt tesellisi oldugunu gordum ben. Bitirmek isteyen erkek kafasinda bitiriyor, bir daha da geri donmuyor. Pisman da olmuyor. Aradan iki uc yil gecince bir kez yokluyorlar evet. Bunu yasadim. O da pismanligindan degil. Sevgilisiyle ayrilip bosta kaldigindan. Sadece bosluk doldurmak icin
Baska birini buldugunda tekrar gidiyorlar. Dolayisiyla ben bosanmak isteyip bosanip sonra da pisman olanini gormedim. Ha pisman olan var ama bu tip durumlarda bosanma talebi erkekten degil de kadindan geliyorsa oluyor nedense. Diyecegim o ki erkek kafasinda bitiriyorsa asla arkasina bakmiyor.
Bir selamini almak icin ben erken gitmezdim. Yani sirf selamini benden esirgeyecek mi diye gormek icin erken gitmezdim. Hala bir umit varsa bosanmayi yeniden dusunun derim. Cunku o imzalar atinca cocuk yoksa bir daha birbirinizi gormeyeceksiniz bile.

İçinden nasıl geliyorsa öyle davran. Samimi ve gerçek duygular ifade edilmeli.
İlişkilerin en büyük sorun zaten bu. Rol yapmak mış gibi yapmak.
Sen rol yaparsın, o senin rolüne göre rol yapar, sonra sen onunkine göre vs.

İçinden ağlamak gelirse ağla.
Onun ne yapacağı ona kalmış.

Boşanıyorsanız demek ki bişeyler bitmiş. Dramatize etmeyin kararınızın arkasında durun. Emin olun hiçbir erkek biz kadar duygusal bağlanmıyor hiçbir ilişkiye. O şuan düzeni bozulacak diye üzülüyordur en fazla.Sakın ağlayıp sızlanmayın o gün. Onun önünde yapmayın en azından. En kısa zamanda tekrar bahar gelsin hayatınıza :KK200:
Konudan bagımsız olucak ama. Tekrar bahar gelsim hayatınıza.". İçimi ısıttı umarım tüm kadınlarımız mutlu huzurlu olur.

Hiçbirsey hissetmemiştim
Zaten beş dakikada bitti
Boşanma kararını verene kadar çok acı cekmıstım
Mahkeme günü karşımda ezik ailesine sahip çıkamayan bir adam görmüştüm.

Yanımda çok güvendiğim bir arkadaşım vardı çok gergin ve korku ile girdim çıktım kaç kere boşanıyor insan sonuçta 😂 asla yüzüne bakmadım konuşmadım arkama bakmadım çıktım gittim.. sonrası büyük ferahlıktı ama 😂 sonrasını görebilseymişim o an zil takıp oynarmışım 😂 siz de daha güzel günler için varolan bir engeli aşıyorsunuz olarak düşünmeye çalışın derim.

Günaydın . 27-28 yaşlarındaykz, 1,5 yıldır evliyiz ve Yakın tarihte duruşmamız var anlaşmalı olarak boşanıyoruz. Muhtemelen önceden gidip beklerim sonra o gelir. Kafamda senaryolar var. O senaryolarda bazen hiç yüzüne bile bakmıyorum . Bazen yanıma oturursa başımı omuzuna koyuyorum bazende hiç bırakmayacakmışım gibi sarılıyorum daha bir çok ihtimal var acaba o ne yapacak konuşacak mı helallik vs isteyecek mi yoksa bir kenarda duruşmanın başlamasını mı bekleyecek...1 aydır hiç konuşmuyoruz engellemiştim.Evi boşalttık ailelerimize döndük. Aslında kötü ayrıldık ama onu son kez göreceğim için heyecanlanıyorum. Hiç üzülmüyordum ama şuan yavaş yavaş ciddiyetini anladım ve depresyona giriyorum sanırım. Evimi çok özlüyorum, onu çok özlüyorum. En kötü anlarımızda bile şu ankinden daha mutlu ve huzurluydum.
O da beni özlüyor mudur?

(boşanmamızın bir çok nedeni var yani boşanın diyebileceğiniz konular barışmanın oluru yok yani)
Peki siz neler yaptınız o son gününüz de ağladınız mı onun önünde yada hiç arkanıza bakmadan gittiniz mi ? O neler hissetti acaba..
Gitmek zorundamı sın avukatın gitse

Genelde iki tür oluyo bence. Birincisi anlaşamadığı için ayrılıp boşanmadan sonra kahveye yemeğe gidip sarılıp vedalaşıp ayrılanlar. İkincisi de çok ciddi problemlerin altından kalmadığı için evliliğini bitirmek zorunda olduğu için kesinlikle iki tarafında birbirinin yüzüne bakmadığı çıkarkende arkana bile bakılmayan buz gibi geçen bi ortam. Yorumlara baktımda birincisi hiç azınlıkta değilmiş herkes ne kadar da modern ama bende o kadar medeniyet bırakmadılar kalsın yani ben ikinciyim arkadaşım yani öyle olucam yakın zamanda

Neye uzuleceginizi şaşırmış olabilir mısınız diye düşündüm, her şey emek omur gidiyor hem de bomboş bir teranede siz buna mi üzülüyorsunuz yoksa eşinizi mi seviyorsunuz , alışkanlıklar biter unutulur gitt boşan kurtul ana babanin yapamadığı çocuğu eş adam edemez etmemeli

Evet anlaşmalı boşanmalarda böyle olabiliyor insanlar. Duruşma salonunda resmi bir şekilde evet boşanmak istiyorum anlaşmayı kendi irademle imzaladım deyip çıkışta dayanamayıp birbirine sarılıp ağlayanlar oluyor. Bazen ne yaparsanız olmuyor olacak olsa zaten iş o raddeye gelmezdi.
Ama bu ruh halinden bir sene içerisinde çıkıyorsunuz daha normalleşiyor her şey, hatta eski eşin hatalarını unutabiliyorsunuz...

O da beni özlüyor mudur?

Boşandığınız zaman neler yaşadığınızı siz yazın bittikten sonra hakkınızda hayırlısı

Çok heyecanlıydım ama artık boşanacağım için heyecanlıydım mutluluktan çok muhatap olmadık kayınvalidemle daha çok konuştuk sohbet ettik boşandığım dk mutluluktan zıplayabilirdim o ciddiyet olmasaydı çıkışta da kayınvalidemle kahvaltıya gittik gezdik eğlendik o neler hissetti diye hiç düşünmedim silmiştim çünkü sanırım önemli olan bu yoluna bakabilmek benim zaten bir hayatım vardı biz üşengeçlikten boşanmamıştık zaten ayrıydık adını koyduk işte
Oha ben boyle medeniyet gormedim. Kv ile olan bu bagin sebebi neydi? Oglu buna ne dedi? 4 sayfa yorum okudum belki soran olmuştur diye ama bir tek ben merak etmişim

Oha ben boyle medeniyet gormedim. Kv ile olan bu bagin sebebi neydi? Oglu buna ne dedi? 4 sayfa yorum okudum belki soran olmuştur diye ama bir tek ben merak etmişim
Kv ile çok iyi anlaşıyoruz sadece ve oğluna hiç sormadık ne düşündüğünü çünkü biz ondan bağımsız iki arkadaş ve sırdaşız

Back
X