Son Kez Tüp Bebek Transferi Olacak Birine Bebek Sahibi Olanlar Tavsiye Verecek Olsa

ah canım benim inşallah bir güzel mucizeniz daha olur ben de 2. hafta işe dönmeyi planlıyorum diğer türlü ondan başka bir şey düşünemediğim için ister istemez olumsuz düşünceler geçiyor hep zihnimden. güzel dileğin için teşekkür ederim

Size çok soru soruyorum ama bu polipin tedavi edildi de ondan sonra mı hamile kaldınız? serumu kaç sefer aldınız ve maliyeti ne oldu?

çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz niçin bu arada kan sulandırıcı coraspirin verildi bana transfer öncesi günde bir tane başlandı ve hepsine aynen devam etmem söylendi. bunu da doktora soracağım. nar suyunu da listeme ekliyorum. markette katkısız gördüm ondan içerim siz kendiniz mi sıkıyordunuz?

sağlıkla bebeğini kucağınıza alırsınız inşallah kendim ve buradaki herkes için dua edicem

Atatürk orman çiftliğinin aldım canım ben. Ama çok az iç lütfen bende Coraspin 1 adet alıyorum günde

3.transferde 2.5 yıl önce pozitif oldu kızım var 2 yaşında. Diğerlerinde dinlenmiştim ama son transferde fırsat olmadı doktora istanbula gidiyorum yarın sınavım var deyince şok oldu, içinden bir yerinde dur kızım demiştir kesin. Transfer olduktan sonra yarım saat dinlenip 2 saat araba kullandım kalan 2 saati eşim kullandı( zoom dan toplantıya katılmak zorundaydı), gece sınav stresiyle hiç uyumadım sabaha kadar ayaklarım yandı. Sabah kahve sınavdan önce çay espresso sınavdan çıktım eşim hasta sen eve girme dedi o gün teyzemde kalıp eryesi gün tek başına arabayla manisaya döndüm

hay masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…