Ama yani moralini bozmada canim.42 yumrta toplanmis hemen transfer bana hic mantikli gelmedi ohss olman yuksek ihtimal ama insallh olmazsin benm 24 yumrtm vardi dr direk erteledi riske neden atilsinki Allah yardimcin olsnMerhaba kızlar benim 42 tane toplandı. 32 tanesi dollenmis bugün emriyo gelişimin 3 günü muhtemelen perşembe transfer olcak bana dua edin.ilk denemem negatif. Birde ohss olma ihtimalim var inşallah olmamisimdir.
Pazartsi gttgmde çok az sıvı birikime gözüküyor dedi.persembe günü muayne edip ona göre yerleşme olacak dedi.ilk tup denememde de ohss oldum ama sonucu negatif alınca 3 gün sonra oldu.Ama yani moralini bozmada canim.42 yumrta toplanmis hemen transfer bana hic mantikli gelmedi ohss olman yuksek ihtimal ama insallh olmazsin benm 24 yumrtm vardi dr direk erteledi riske neden atilsinki Allah yardimcin olsn
İste pozitifle yani gebelikle bide artiyo daha cok diye biliyorum da drlar daha iyi bilir insallh tutunur bebegin kucaginada alirsin hayrlisiylaPazartsi gttgmde çok az sıvı birikime gözüküyor dedi.persembe günü muayne edip ona göre yerleşme olacak dedi.ilk tup denememde de ohss oldum ama sonucu negatif alınca 3 gün sonra oldu.
İnşallah canm insallahİste pozitifle yani gebelikle bide artiyo daha cok diye biliyorum da drlar daha iyi bilir insallh tutunur bebegin kucaginada alirsin hayrlisiyla
Canim senin utrasonda kaç görünüyordu toplamada kaç çikti yani arada fark var mi?Merhaba kızlar benim 42 tane toplandı. 32 tanesi dollenmis bugün emriyo gelişimin 3 günü muhtemelen perşembe transfer olcak bana dua edin.ilk denemem negatif. Birde ohss olma ihtimalim var inşallah olmamisimdir.
Utrasyondada çok gözüküyor du ama toplamadan önce sayı vermedi.Canim senin utrasonda kaç görünüyordu toplamada kaç çikti yani arada fark var mi?
Anladim canim yumurtalarin çok fazla azcıkını bana verir misinUtrasyondada çok gözüküyor du ama toplamadan önce sayı vermedi.
Ins.hayırlısı olsunTekrar merhaba kizlar, dün sabah opu işlemim yapildi. Son ulrasonda 10 tane çikan yumurtam 13 tane toplandi. 11 tanesini işleme almişlar çok umutluyum
Amin canim senin transfer nasil geçti haberler var mi??Ins.hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?